- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
evet canim birseyler yapmak iyi oluyor gercekten. son gunlerde insan kendini daha bir geriyorara ara bana da geliyorlar yeşim..özellikle bebek düşünmeye başladığım şu bir kaç aydır iiiice karamsarlaştığımı hissediyorum ve hemen bişeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum bana keyif veren...gezmek,ufak tefek alışveriş,,yemek yapmak,,internet,,kocişle araba sürme talimlerivs vs bi şeyler yapıp rahatlamaya çalışıyorum.haa birde sizlerle burdan dertleşiyorum bana çokk iyi geliyor ileç gibisiniz arkadaşlar. .sende iyi yapmışsın rahatlamana sevindim canım..
tamam senemciqin adet olduğunu bilmiyordum saolasın..
ya dokuntulu demissin diger mesajda o yuzden birsey diyemiyorum. adet tarihleri oynadiginda rahimya kızlar bişey sorucam ben bu ay bir hafta geç adet oldum ve ilk iki gün kahverengi lekeliydi 2 gün kanlı diğer günler hep lekeliydim böyle adet olunur mu hiç olmadım şimdiye kadar böyle:44::44:
bu belitiler kisiden kisye degisiyor o yuzden cok bel baglamamak lazim.hamile arkadaslar tebrk edyorum darisi bize ins baska nasl belrtler oluyo bide bebek varsa bile adet gunune kadar belli olurmu
10 gün sonra heyecan doruktaa olacak..inşallah hamilesindir canım bende çok heyecanlanıyorum...bana daha çokkkk var..kuzu kuzu ovulasyonu bekliyorum bendeooo, benimki 22 ekim daha çok var ama yaaazaten bu gün en uygun günlerim bitiyor. kocacım da nöbete gitti. allahım yine hamilemiyim acaba soruları beynimde dolaşmaya başladı
gunaydn kizlarrr
kızlar son3 gun atesım 36.8 düşmese keşke ates tablom ıste boyle 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ya süper gidiyorsun inşallah böyle devam ederde alırız hayırlı haberini
inşallah hepimiz guzel haberler veririz canım yaaa
kızlar son3 gun atesım 36.8 düşmese keşke ates tablom ıste boyle 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çok güzel ya:) ben yeni evliyim ve bunları bilmiyorum ateşin 36 olunca ne oluyor ? kusura bakmayın öğrenmek için sordum sadece :)
işte bu da benm saçma sapan ateş tablom (ilk zamanlar ölçmedim, şimdi de bildiğiniz zikzak çiziyor, kaldı 2 gün)
3803e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne kusuru canım sabah yataktan kalkmadan saat 7 gibi ateşini ölçüyorsun adetinin ilk gününden itibaren yumurtlama olunca ateş düşüyor ve tekrar yükseliyor eğer yüksek seyreder düşmezse hamilesin
çok teşekkür ederim ya deniyim bende koltuk altından ölçüyoruz dimi :) ateşimin kaç üstünde olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?