kuzum ya ben anlamadım 7 sinde mi yumurtlama olmuş senin
ağızdanda oluyor galiba canım kişiden kişiye değişir ateş önemli olan adete yakın düşmemesi aynı yüksek seyretmesi
bende çok fazla anlamıyorumki canım ya inşallah düşmez ateşinyok canım ya ben adete yakın ölçmeye başladım
yumurtlamam 26sı gibi gerçekleşti (ovulasyon testi kullandım)
adete son 2 günüm kaldı
geç ölçmeye başladığım için ilk kısımlar yok
24 ya da 25. gün adet olcam
adete yakın böyle zikzaklı tablo da hiç görmedim he
bende çok fazla anlamıyorumki canım ya inşallah düşmez ateşin
36,3e düşünce regli geliyor dedim
sonra 36,7 oldu
bugün tekrar 36,5 oldu
ateş bile dalga geçiyor benle
valla bence de iyi bir dayağı hakettiadam toplayıp dövelim o zaman canım
selam kızlarrr :) yaa bişi danısıcam size. ben kac gecedir aynı ruyaları goruyorum test yapıyorm poz. cıkıyo kendımı 5 aylık hamıle goruyorum ruyamda ya hamıleyım ya test yapıyorum dun gece de baskasının gobegını sevıyorum.. anlamlara baktım bı yerde hamıle oldgunu goren kımse bekledıgınız onemlı bır işin hakikat olacagına veya müjdeli bi haber alacagınıza işarettir diyo..:26:
selam kızlarrr :) yaa bişi danısıcam size. ben kac gecedir aynı ruyaları goruyorum test yapıyorm poz. cıkıyo kendımı 5 aylık hamıle goruyorum ruyamda ya hamıleyım ya test yapıyorum dun gece de baskasının gobegını sevıyorum.. anlamlara baktım bı yerde hamıle oldgunu goren kımse bekledıgınız onemlı bır işin hakikat olacagına veya müjdeli bi haber alacagınıza işarettir diyo..:26:
neye yorumlarsak o çıkar hayra yorumlayalım o zaman canım inşallah bu ay hayırlı bir haber alıcaz senden bende rüyamda bhcg baktırıyodum ve pozitif çıkıyordu çok takıyoz aklıma ondan heralde
bende oyle dıyorum hayrlısı olsun diye.. cok kafa takıyoz ondan heralde. benım bı tanıdıgım ruyasında bebek odası gormus onu yerlestırıyomus evıne sonra hamıle oldugunu ogrendi. :) inş bizimde oyle olurr
inşallah canım ya ama bu ay hiç ama hiiiç umudum yok
bende oyle dıyorum hayrlısı olsun diye.. cok kafa takıyoz ondan heralde. benım bı tanıdıgım ruyasında bebek odası gormus onu yerlestırıyomus evıne sonra hamıle oldugunu ogrendi. :) inş bizimde oyle olurr
aynen benımde oylee... umut kalmadı.. ne olurdu tam umudu kesmısken gelse bebeklerimiz....
ben çocuk için erken diyodum çünkü 4 aylık evliyiz
ama 1 hafta önce erkek çocuk doğurdum rüyamdia normal hemde
sonra kucağıma verdi annem ve emzirdim sütüme kadar gördüm bi uyandım sabah ezanı okunuyo o kadar etkilendim ki ağladım uyanınca ve deli gibi çocuğum olsun istiyorum allaha hergün yalvarıyorum resmen anneliği hissettim o gece hepimiz için hayırlısını nasip etsin büyük allahımmm
hesap işiyle olmuyor canım bizde düşünmedik 1 yıl sonra korunmayı bıraktık 9 ay oldu hala yok şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım
hesap işiyle olmuyor canım bizde düşünmedik 1 yıl sonra korunmayı bıraktık 9 ay oldu hala yok şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım
canım gittiniz mi peki doktora
bir sorun falan var mı?
benim de 7 ay oldu hala yok
ama 2 ay önce prolaktin ve tsh yüksek olduğunu öğrendim tedavi görüyorum
[LEFTl[/LEFT.
5gun once 5/6 haftalik bebege dusuk yaptim simdi dok 1 hafta sona denemelri yapA biliesin dedi ben sabir edemefim dunde kanama biti ultrasonda karnim temiz dedi doctor hcg de 94 e dusmusdu cuma gunu dahada dusmuadur kesin bugun ancakben bekleyemedim galiba hata yaptim bugun deneme yaptim bise olurmu sizce bu gebelik sevdasi basimiza is getirmeden gebe kalsaydik hayirlisiyla:))) lutfen bise deyin cok kotumu yaptim simdik gebe kalsam bise olurmu;((
çoğu doktor hem bedensel hemde psikolojik olarak en az 6 ay diyor canım sonuçta rahim toparlanamadan hop tekrar baştan oluyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?