- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
Ins bise olmaz doktorum bise olmaz1 hafta sona dedi ama biz da. Erken davrandim uzgunum tabi dusuk yaptigima ama umutluyum ve sabirsizimda insallah biseycik olmaz;(
inşallah canım düşünme sen bunları rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize[/QUOTEV
Insallah canim amin hepimizin tek dilegi bu en kisa zamanda bu mutlugu hepimize yasatir insallah
[LEFTl[/LEFT.
5gun once 5/6 haftalik bebege dusuk yaptim simdi dok 1 hafta sona denemelri yapA biliesin dedi ben sabir edemefim dunde kanama biti ultrasonda karnim temiz dedi doctor hcg de 94 e dusmusdu cuma gunu dahada dusmuadur kesin bugun ancakben bekleyemedim galiba hata yaptim bugun deneme yaptim bise olurmu sizce bu gebelik sevdasi basimiza is getirmeden gebe kalsaydik hayirlisiyla:))) lutfen bise deyin cok kotumu yaptim simdik gebe kalsam bise olurmu;((
2 haftam var daha yaa beklemedigim güne vallaha çatlıcam :18:
Allahım bizimde yüzümüzü güldürür inşallah bu ay
daha dur ovulasyon yeni bitmis olmali. hatta bugun olmali:))
benim de bat 23 ekim:))
amannn gelmesinlerrr
gelsin bebislerrrr
6 ay önce bende 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum 3 ay dinlen hatta benden sana 6 ay iyice dinlen toparlan dedi..
arkadasımda durumu anlatıyordum annesi kızım bizde yaşadık aynı seyleri kendinize dert etmeyin düşen bebegin bişeyi geridedir (dedi tam hatırlamıyorum) ben 2 düşügümün hemen arkasına hamile kaldım aha biri senin arkadasın biride aha bu küççük olan dedi o teyzemde iyi çalışmış hiçte bişe olmamış
Moral oldu valla soylediklerin insallah bise olmaz ya eski kadinlar daha saglam galiba :) yoklulda bile birsuru cocuk yapiyorlardi biz onu ye bunu ic yirtiniyoz tik yok:))) olanida dusiruyok hayirlisi ve ben cok isdiyorum esim bile benden cok isdiyor insallah allahim tum isdeyene verir optmm
amin inşallah en kısa zamnadaa
Dusukde kanamanin adetle alakasi varmi yani bu ay adet yine de adet olucami obu bilmiyorum yoksa dusukdeki kanamada adet yerinemigecicek ?
2 haftam var daha yaa beklemedigim güne vallaha çatlıcam :18:
Allahım bizimde yüzümüzü güldürür inşallah bu ay
gelde anlat işte
yeşimin demesi gibi biyolojik saat çann çann çaannlıyo
bugünlerimiz çok önemli ii degerlendirmeliyiz demi
benim düşükten sonra kanamam bi kaç gün devam etti bittikten sonra yine adet döngüsü gibi 21 gün sonra hasta oldum
bazıları daha erken yada gec olabiliyomus
yarn yapicam ben yapana kadar kirmizilar gelmezse tabi :)günaydın arkadaşlar...bol hamiş haberli bir gün olur inşallah...
batı 10-12 olan arkadaşlarım var mı belirtileriniz test yapmayı düşünüyormusunuzz..dualarım sizlerlee...
cok anlamiyorum ama oznurunkine benziyor. hadi ins guzel haberler verirsin bize. c.tesi mi yapacaktin se testi??kızlar son3 gun atesım 36.8 düşmese keşke ates tablom ıste boyle 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adam toplayıp dövelim o zaman canım
ins gercek olur. bende sacma sapan ruyalar goruyorum birkac gundurselam kızlarrr :) yaa bişi danısıcam size. ben kac gecedir aynı ruyaları goruyorum test yapıyorm poz. cıkıyo kendımı 5 aylık hamıle goruyorum ruyamda ya hamıleyım ya test yapıyorum dun gece de baskasının gobegını sevıyorum.. anlamlara baktım bı yerde hamıle oldgunu goren kımse bekledıgınız onemlı bır işin hakikat olacagına veya müjdeli bi haber alacagınıza işarettir diyo..:26:
canim keske bekleseydim bebek kaybettiginde insan hemen yerine koymak istiyor. ins birsey olmamistir bence biraz sabret sonra baslarsin calismalara[LEFTl[/LEFT.
5gun once 5/6 haftalik bebege dusuk yaptim simdi dok 1 hafta sona denemelri yapA biliesin dedi ben sabir edemefim dunde kanama biti ultrasonda karnim temiz dedi doctor hcg de 94 e dusmusdu cuma gunu dahada dusmuadur kesin bugun ancakben bekleyemedim galiba hata yaptim bugun deneme yaptim bise olurmu sizce bu gebelik sevdasi basimiza is getirmeden gebe kalsaydik hayirlisiyla:))) lutfen bise deyin cok kotumu yaptim simdik gebe kalsam bise olurmu;((
yeni batin ne dicem ama korunduguna gore simdilik istemiyorsun bebis .Allah herkesin gonlune gore versin.Kızlar ben haber vermiştim burda msjla ama görülmedi sanrım..
Ben regl oldum ama zaten korunuyorduk geç geldiği için şüphelenmiştim çok..silebilirsiniz beni..
Hamilelerr sizi çok tebrik ediyorum allahım saglıkla kucagınıza versin inşallah miniklerinizi...
ben konyada oturuyorum gamzecim, burda inanılmayacak derecede şiddetli rüzgar var. evimin bütün camları ve kapıları pimapen olmasına rağmen, perdeler uçuşuyor hafiften. benim eşim bu gece nöbetçi. bende bundan istifade, yazlıkları kaldırıyorum. kışlıkları çıkardım. zaten geçen yıl kaldırırken yıkayıp kaldırmıştım. doğrudan yerleştirdim. dolapların içini sildim. kirlileri yıkamaya attım. onlar çıksın sereyim, kurusun, daha yıkanacak çok şey var, bir de çarşafları 2 haftadır değiştirmemiştim, onları da çıkardım, bir de onları yıkayım, eh hem kafam dağılmış oluyor böyle. belimde hafif bir ağrı var ama psikolojik de olabilir, umutlanmamak için takmıyorum kafama.
kız flamekiss sen ne güzelsin öyle maşallah Allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?