Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

6 ay önce bende 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum 3 ay dinlen hatta benden sana 6 ay iyice dinlen toparlan dedi..
arkadasımda durumu anlatıyordum annesi kızım bizde yaşadık aynı seyleri kendinize dert etmeyin düşen bebegin bişeyi geridedir (dedi tam hatırlamıyorum ) ben 2 düşügümün hemen arkasına hamile kaldım aha biri senin arkadasın biride aha bu küççük olan dedi o teyzemde iyi çalışmış hiçte bişe olmamış

2 haftam var daha yaa beklemedigim güne vallaha çatlıcam :18:
Allahım bizimde yüzümüzü güldürür inşallah bu ay

Kızlar ben haber vermiştim burda msjla ama görülmedi sanrım..
Ben regl oldum ama zaten korunuyorduk geç geldiği için şüphelenmiştim çok..silebilirsiniz beni..
Hamilelerr sizi çok tebrik ediyorum allahım saglıkla kucagınıza versin inşallah miniklerinizi...

Moral oldu valla soylediklerin insallah bise olmaz ya eski kadinlar daha saglam galiba :) yoklulda bile birsuru cocuk yapiyorlardi biz onu ye bunu ic yirtiniyoz tik yok:))) olanida dusiruyok hayirlisi ve ben cok isdiyorum esim bile benden cok isdiyor insallah allahim tum isdeyene verir optmm

amin inşallah en kısa zamnadaa

kızlar ben 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum iğneden 14 gün sonra adet geliyomuş o yüzden benim tarih 20 ekim oldu

Dusukde kanamanin adetle alakasi varmi yani bu ay adet yine de adet olucami obu bilmiyorum yoksa dusukdeki kanamada adet yerinemi gecicek?

benim düşükten sonra kanamam bi kaç gün devam etti bittikten sonra yine adet döngüsü gibi 21 gün sonra hasta oldum
bazıları daha erken yada gec olabiliyomus

benim düşükten sonra kanamam bi kaç gün devam etti bittikten sonra yine adet döngüsü gibi 21 gün sonra hasta oldum
bazıları daha erken yada gec olabiliyomus

Yani bu ayda yumurtlama olucakmi dusuk olmasina ragmenbya kusura bakmayin sordukca soruyorum d hamile kala biliniyor o halde demi dedim ya kafayi yedik biz Gebe kalicaz diye bitik ya:)

günaydın arkadaşlar...bol hamiş haberli bir gün olur inşallah...

batı 10-12 olan arkadaşlarım var mı belirtileriniz test yapmayı düşünüyormusunuzz..dualarım sizlerlee...
yarn yapicam ben yapana kadar kirmizilar gelmezse tabi :)
sancim var ama bekliyorum kendilerini .
kızlar son3 gun atesım 36.8 düşmese keşke ates tablom ıste boyle 37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cok anlamiyorum ama oznurunkine benziyor. hadi ins guzel haberler verirsin bize. c.tesi mi yapacaktin se testi??
adam toplayıp dövelim o zaman canım

ins gercek olur. bende sacma sapan ruyalar goruyorum birkac gundur
canim keske bekleseydim bebek kaybettiginde insan hemen yerine koymak istiyor. ins birsey olmamistir bence biraz sabret sonra baslarsin calismalara
yeni batin ne dicem ama korunduguna gore simdilik istemiyorsun bebis .Allah herkesin gonlune gore versin.

kizlar bende uyku var birde adet sancisi bu ne yaman celiski????

Son düzenleme:
ben konyada oturuyorum gamzecim, burda inanılmayacak derecede şiddetli rüzgar var. evimin bütün camları ve kapıları pimapen olmasına rağmen, perdeler uçuşuyor hafiften. benim eşim bu gece nöbetçi. bende bundan istifade, yazlıkları kaldırıyorum. kışlıkları çıkardım. zaten geçen yıl kaldırırken yıkayıp kaldırmıştım. doğrudan yerleştirdim. dolapların içini sildim. kirlileri yıkamaya attım. onlar çıksın sereyim, kurusun, daha yıkanacak çok şey var, bir de çarşafları 2 haftadır değiştirmemiştim, onları da çıkardım, bir de onları yıkayım, eh hem kafam dağılmış oluyor böyle. belimde hafif bir ağrı var ama psikolojik de olabilir, umutlanmamak için takmıyorum kafama.

kız flamekiss sen ne güzelsin öyle maşallah Allah nazarlardan saklasın

kız flamekiss sen ne güzelsin öyle maşallah Allah nazarlardan saklasın

ayy çok teşekkür ederim cnm uzun zamandır evden dışarı çıkmıyorum, eşim de bu aralar pek güzelsin filan demiyor. pek bir hoşuma gitti bu iltifat. o senin güzelliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…