çok yaşa mutlu yaşa kız valla güldüm son yadzıgına ya bu sıteye uye oldugum gun alerjım azmıstı durmadan hapsuu halındeydım bende takma adımı oyle yazdım :)
çok yaşa mutlu yaşa kız valla güldüm son yadzıgına ya bu sıteye uye oldugum gun alerjım azmıstı durmadan hapsuu halındeydım bende takma adımı oyle yazdım :)
oznurcum tşk ederim cwabın için inşallah hayırlısıyla nolur..
cnm bebişini de hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahh isim düşündün mü ?
yeşimciğim oyle bır psikolojım var kı suan hiç bebeğim olmaycakmıs gibi hissediyorum. bir kez oldu ve kaybettim birdaha da olmayacakmıs gibi. kendimi cok kaybettim bugun yaa. ağlasam rahatlıyacm işteyim ağlayamıyorum.
Sen bize lazımsın...sayfamızın kurucusu,öncumuzsun:):)
Sen umudunu yıtırmekı bızde senden ornek alalım ama dımı:):) daha dur bakalım junior hapşuular gelıcek aramıza:)
amin canım inş. Allahım hepinize nasip etsin inş. düşünmemmi :)))
kız olursa Defne , erkek olursa Çağan Efe şimdilik böyle ama sonrasında ne gösterir bilmem :))
tahmın etmıstım satınnn ondan hapsu yazdım bende :)))
iwetttttttttttttttttt akşama neler kayanayacak tencerelerdeee???
köfte patetes salata ezo.çorbası cacık
sizlerde ne kaynayacakk??
valla haklısın sabahkı moralım cok daha iyi suan. hehe valla dokotrum da bana ıkızın olma ıhtımalı var rahmının seklınden dolayı valla esımın tarafta da var ıkız bızım aılede de halam benım gıbıymıs ıkızlerı olmus ama kocası hayırsızın tekıydı 3 de cocugu vardı parada olmadıgından aldırmak zorunda kalmıs hehe bende beklerım beklerım ıkızım olur sonunda belki :)
Canım bugün bir karikatür gördüm. anne karnındaki bebeği konuşturmuşlar. Kız olanına anne erkek olanına baba derim. Hele bir sağlıklı olsunlar da diyordu:)
canım bu reglinin ilk günü bugünki ruhsal yapın bu olacak düzelmiyceğine eminim ama kendini bu kadar üzme yeter sen iyi ol senin sağlığın yerinde olsun hali vakti geldiği zaman bebeğinde gelicek emin ol kafandaki bütün olumsuzlukları sil lütfen..yarın daha iyi olacaksın yeni gün yeni umutlar..
Benım agzımdan junıor hapsular cıktıgına gore var bunda bı iş:):)
:)) valla ikiz olursa birde dadı tutmak lazım olcak ısteyken kaynanam bakıcak ama yalnız olmaz ki yardımcı lazım kadına ve bana :)) ay hayalı bile o kadar guzel ki inşallah herkes her ısteyen bebegıne kavusur
Canım bugün bir karikatür gördüm. anne karnındaki bebeği konuşturmuşlar. Kız olanına anne erkek olanına baba derim. Hele bir sağlıklı olsunlar da diyordu:)
kızlar ya bişey sorucam size hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylemeyi düşünüyosunuz
saol öznurcum daha ıyıyım suan ya sabah esimi üzmemek için evde ağlayamadım işte ağlayamadım tabii doğal olarak içimde kaldı o üzüntü o nedenle baya kotu oldum ama tabiki kendime geldim bu dünyada bir ölüme care yok okadar elbet benımde olucak onemlı olan sağlıklı olması bu arada bebısın ismide az cok belli olmus galıba erkek olursa :) ay canım sağlıklı olsun guzel hamılelık gecır ınsallah :)
saol öznurcum daha ıyıyım suan ya sabah esimi üzmemek için evde ağlayamadım işte ağlayamadım tabii doğal olarak içimde kaldı o üzüntü o nedenle baya kotu oldum ama tabiki kendime geldim bu dünyada bir ölüme care yok okadar elbet benımde olucak onemlı olan sağlıklı olması bu arada bebısın ismide az cok belli olmus galıba erkek olursa :) ay canım sağlıklı olsun guzel hamılelık gecır ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?