Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

çok yaşa mutlu yaşa kız valla güldüm son yadzıgına ya bu sıteye uye oldugum gun alerjım azmıstı durmadan hapsuu halındeydım bende takma adımı oyle yazdım :)

tahmın etmıstım satınnn ondan hapsu yazdım bende :)))

iwetttttttttttttttttt akşama neler kayanayacak tencerelerdeee???

köfte patetes salata ezo.çorbası cacık

sizlerde ne kaynayacakk??

çok yaşa mutlu yaşa kız valla güldüm son yadzıgına ya bu sıteye uye oldugum gun alerjım azmıstı durmadan hapsuu halındeydım bende takma adımı oyle yazdım :)

Sen bize lazımsın...sayfamızın kurucusu,öncumuzsun:):)

Sen umudunu yıtırmekı bızde senden ornek alalım ama dımı:):) daha dur bakalım junior hapşuular gelıcek aramıza:)

selam kızlar nasılsınız? çok sık siteye giremiyorum. o yüzden fazla takip edemiyorum sizi:) 3 gün sonra adet günüm. bu ay çok umudum yok ama bana yinede dua edin

oznurcum tşk ederim cwabın için inşallah hayırlısıyla nolur..
cnm bebişini de hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahh isim düşündün mü ?

amin canım inş. Allahım hepinize nasip etsin inş. düşünmemmi :)))
kız olursa Defne , erkek olursa Çağan Efe şimdilik böyle ama sonrasında ne gösterir bilmem :))

Merhaba kızlar. Hamile olanları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah. Ben bugün çatlatma iğnemi oldum 20mm yumurtam olmuş hayırlısıyla inşallah

haşlama yapıcam ben şöyle havuçlu patatesli
yanınada güzel bi pilav yapiimm ortada salata yeter

dünki yaptıgım ıspanak kaldı öylece ne o yedi ne ben.. yufka al gelirken dedim börek yapiim onuda iş yerine götürüp yesin tosunum

canım bu reglinin ilk günü bugünki ruhsal yapın bu olacak düzelmiyceğine eminim ama kendini bu kadar üzme yeter sen iyi ol senin sağlığın yerinde olsun hali vakti geldiği zaman bebeğinde gelicek emin ol kafandaki bütün olumsuzlukları sil lütfen..yarın daha iyi olacaksın yeni gün yeni umutlar..

Sen bize lazımsın...sayfamızın kurucusu,öncumuzsun:):)

Sen umudunu yıtırmekı bızde senden ornek alalım ama dımı:):) daha dur bakalım junior hapşuular gelıcek aramıza:)

valla haklısın sabahkı moralım cok daha iyi suan. hehe valla dokotrum da bana ıkızın olma ıhtımalı var rahmının seklınden dolayı valla esımın tarafta da var ıkız bızım aılede de halam benım gıbıymıs ıkızlerı olmus ama kocası hayırsızın tekıydı 3 de cocugu vardı parada olmadıgından aldırmak zorunda kalmıs hehe bende beklerım beklerım ıkızım olur sonunda belki :)

amin canım inş. Allahım hepinize nasip etsin inş. düşünmemmi :)))
kız olursa Defne , erkek olursa Çağan Efe şimdilik böyle ama sonrasında ne gösterir bilmem :))

Canım bugün bir karikatür gördüm. anne karnındaki bebeği konuşturmuşlar. Kız olanına anne erkek olanına baba derim. Hele bir sağlıklı olsunlar da diyordu:)

tahmın etmıstım satınnn ondan hapsu yazdım bende :)))

iwetttttttttttttttttt akşama neler kayanayacak tencerelerdeee???

köfte patetes salata ezo.çorbası cacık

sizlerde ne kaynayacakk??

tarhana corbası yapmayı planlıyorum canım cektı cok havada kapalı yagmurlu ıyı gıder dunden de yemek var tembelik yapcam valla bugun oyle gecıstırıcez artık esımle.

Benım agzımdan junıor hapsular cıktıgına gore var bunda bı iş:):)

Canım bugün bir karikatür gördüm. anne karnındaki bebeği konuşturmuşlar. Kız olanına anne erkek olanına baba derim. Hele bir sağlıklı olsunlar da diyordu:)

hah işte tam bizlik ay biz bu ay hamileyiz değiliz derken hakkaten ruh sağlığımızı bozacaz

saol öznurcum daha ıyıyım suan ya sabah esimi üzmemek için evde ağlayamadım işte ağlayamadım tabii doğal olarak içimde kaldı o üzüntü o nedenle baya kotu oldum ama tabiki kendime geldim bu dünyada bir ölüme care yok okadar elbet benımde olucak onemlı olan sağlıklı olması bu arada bebısın ismide az cok belli olmus galıba erkek olursa :) ay canım sağlıklı olsun guzel hamılelık gecır ınsallah :)

Benım agzımdan junıor hapsular cıktıgına gore var bunda bı iş:):)

:)) valla ikiz olursa birde dadı tutmak lazım olcak ısteyken kaynanam bakıcak ama yalnız olmaz ki yardımcı lazım kadına ve bana :)) ay hayalı bile o kadar guzel ki inşallah herkes her ısteyen bebegıne kavusur

:)) valla ikiz olursa birde dadı tutmak lazım olcak ısteyken kaynanam bakıcak ama yalnız olmaz ki yardımcı lazım kadına ve bana :)) ay hayalı bile o kadar guzel ki inşallah herkes her ısteyen bebegıne kavusur

benımde cocugum olursa kayınvalıdem bakıcak ben calısmaya devam sen gıbı..aman olsunda dadı derdı olsun...bir arkadaşım var annesıne bırakıp haftada bır gormeye gıdıcem dıyo..ay nasıl dayanıcak bılmıyorum

haa şöyle işte bak yanağındaki gülücükler nasılda yakıştı sana bakalım isim için bu şekilde düşünceler var tabi bi sağlıklı olarak gelsinde ismini koyarız :)

hapsu cnm kırmızıları görmüşsün herşeyin hayırlısı kasıma inşallah bide senin bat 13 ekim di ve sen 11 ekıimde oldun
kayınvalidem gecen konuşmamızda beklenen adetin 2 ileri 1 geri 1 ileri 2 geri gibi aksaklıklar yapıyorsa hamile kalma olasılığının
yüksek olduğunu söylemişti inşaallah en kısa hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almak umuduylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…