Artik uyumak bile istemiyorum

Benim ilgi gormeye deger verilmesine ihtiyacim var aslinda bunu anlamiyor eve geldi yemegini yedi telefona kitlendi. Mesela bugun internetim bozuldu biri geldi yapmak icin adam resmen evli mevli demedi asildi. Ben o kadar sevgiye ilgiye ac olmama ragmen tavrimi hemen koydum. Ama maalesef kocam benin degerimi bilmiyor. Bir kere iltifat etmiyor. Halbuki guzel de bir kadinim
evet ben anladım sizi sevgi eksik basbaya
hep mi böyle bir adamdı peki?

Bende senin gibiyim.. yüzüne bakasim bile gelmiyor.. akşam onun yanına yatıyor olmak düşüncesi bile geriyor.. oyalanip duruyorum uyusun diye, bana dokunsa çığlık atasim geliyor..
Bir duvardan farkı yok.. ne benimle ,ne çocuklarla ilgisi yok,kaba saba herşeyi nezaketsiz biri..
Böyle geçip gidiyor zaman.. çocuklarımla,komşularımla başka işlerle ilgiliyim. Ama artık tükenmişlik yaşıyorum.. gidecek yerim ve bir mesleğim yok.. büyük zulüm gerçekten ,ama buradaki konulardan anlıyorum ki artık doğru dürüst adam da yok,idare idare gittiği yere kadar.. zor meseleler..
Eğer sen seviyorsan yardım almayı deneyin,açıkça konuşun ,iyice ölçün biçim ,keşke herkes dengiyle beraber olsa ah ah

Mesela bir erkek sevişmediği bir kadınla kalmıyor.
Ya boşanıyor ya aldatıyor asla çekmiyor.

Kadınlar kendine bunu neden yapıyor?
Bu acizlik çok sinir bozucu.
Çünkü kadınlar sağlamcı her açıdan düşünmek zorunda en çok da çocuk açısından. Bu da onu aciz yapmaz, zamanı gelince en çok onlar bunu yapmayı istiyor. Erkekler kafasına estiği gibi düşünmeden hareket eden bir varlık zaten..

Bende senin gibiyim.. yüzüne bakasim bile gelmiyor.. akşam onun yanına yatıyor olmak düşüncesi bile geriyor.. oyalanip duruyorum uyusun diye, bana dokunsa çığlık atasim geliyor..
Bir duvardan farkı yok.. ne benimle ,ne çocuklarla ilgisi yok,kaba saba herşeyi nezaketsiz biri..
Böyle geçip gidiyor zaman.. çocuklarımla,komşularımla başka işlerle ilgiliyim. Ama artık tükenmişlik yaşıyorum.. gidecek yerim ve bir mesleğim yok.. büyük zulüm gerçekten ,ama buradaki konulardan anlıyorum ki artık doğru dürüst adam da yok,idare idare gittiği yere kadar.. zor meseleler..
Eğer sen seviyorsan yardım almayı deneyin,açıkça konuşun ,iyice ölçün biçim ,keşke herkes dengiyle beraber olsa ah ah
Siz çalışmayı düşünüyor musunuz peki? Mutluluğu bir de karşı cins yerine kendinizde arasanız daha mutlu olursunuz.

Back
X