evet hanımlar artık yapmıyorum dedikleriniz nelerdir? ben başlayım:1rolleyes: artık çok uyumuyorum, artık insanlara güvenmiyorum, artık daha az yiyorumkaydirigubbakcemile2 artık kola ve sigara içmiyorum:hooray: şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım:CüvCüv:
Artık hiç bir olaya,insana üzülemiyorum..kaydirigubbakcemile3
Çok kötü bir şey mi bu bilmiyorum..Aslında böyle çok iyiyimzemuszemus
Ama hiç kimseyi sallamaz oldum nedense..:umursamaz:
artık yemek yemiyorum..sositososito
artık düzenli spor yapıyorum,en azından yürüyüşüm yapıyorum;tüm zor şartlara rağmen..
artık kimsenin etkisirnde kalmıyorum..görüyor,yaşıyorum..süprizzzzz
artık uzun süre ikinci çocuğu düşünemiyorum..:Saruboceq:
artık evde her gün yemek yapıyorum;çok da iyi oluyor bu..aile olduğumuzu yeni yeni anlıyorum..:asigim:
daha da uzar bu aklıma geldikçe yazayım..konu çok güzelmiş bu arada. :a.s.:
artık sinir olduğum insanlara tepkisiz kalarak onları daha da beter sinir ediyorum klava:
artık herşeyi kontrol etmeye çalışmıyorum olayları akışına bırakıyorum gamyoncuiremsu
ve ve artık çikolata yerken 2 kere düşünüyorum :uhm:
artık kendime değer veriyorum bana değer vermeyenide tınlamıyorum
Artık kendime daha çok güveniyorum
artık kendimi üzmüyorum kafama olur olma şeyleride takmıyorum
artık olgunlaşıyor muyum nee :))
Artık bikini giyemiyorum
artık kendimi düşünemiyorum
artık sabahları yatak keyfi yapmıyorum
artık Baby Tvden başka kanal izlemiyorum
ama zerre gocunmuyorum,çünkü anne olmayı sevdim ya :lepi:
beni takmayanı ben de takmıyorum kimseye iyi görünmeye çalışmıyorum, kötüysem kötüyüm daha az sinirlenmeye relax olmaya çalışıyorum (elimde geldiğince)
Artık,haklı olduğum konularda o üzülmesin,bu kırılmasın diye susmuyorum.
Gereken cevabı veriyorum. :1closedeyes:
Ben,bir başkası yüzünden sinir olacağıma onları sinir ediyorum.
artık kimseye güvenmiycem (eşimde dahil)artık sevgimi belli etmiycemartık kimseye değerinden fazla değer vermiycem. artık çocuk sahibi olma konusubda kararsızım artık kafama hiçbirşeyi takmıycam artık eşimden beklentim olmıycak artık kimseyi tınlamıycamartık keyfime bakıcam artık herkesten ve herşeyden uzak durucamartıkları birleştirip artıklara son vericem... :S:umursamaz:
artık farklı insanların hayatları için ben olsaydım şöyle yapardım demiyorum...kimse ben değil...ben farklıyım...
artık iki kişilik yeyip içiyorum...
artık eskisinden kat kat güçlü olduğumu biliyorum...
artık kimse için kendimden vermeye değmediğini anladım...vermemeyi deneyecem ama başarır mıyım bilmiyorum...
artık daha çok seviyor daha çok özlüyorum annemi...
artık Türk kahvesi-sigara keyfi yapamıyorum...
artık gözlerim yeniden parlamaya başlıyor...bunun tek sebebi içimde...