- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.119
- 698
- Konu Sahibi VanessaRinki
ailesi evlenemedin diye darlliyordur belki kizlar, uzerine gitmeyelim kizin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teklıf gelmedı dıye mı bu ısyanın ?Sacmalama .Bızimde babamıZın yatı katı yoktubitti artık yolun sonuna geldim.
dertlerimin hiçbir çözümü yok.
dünyada kimse beni istemiyor.
arkdaşlarım hemen girdikleri ortamlarda birilerini etkiliyorlar.
düğüne gittim kuzenlerimin hepsine teklif gitti bana kimse dönüp bakmadı bile.
artık yaşamanın hiçbir anlamı yok.
param yok zengin ailede doğmadım.
sevgililerim beni terk etti, aldattı.
aşırı asosyalim kimseyle konuşmak istemiyorum bile
bıktım artık yolun sonuna geldim
Sadece süt mü koyuyorsunuz suyla karıştırıyor musunuz? Bir türlü tutturamadım ben bu irmik helvasınıBu akşam yapiyordum az daha nasılds güzel yaparım sütlü irmik helvasını içineden dondurmayı gomdük mü![]()
Benim gözüm etli pilavdan başka bir şey görmezdi düğünlerde. Masa değiştirip yine yemişliğim var. Yemek sevmiyor bu kız. Yemek sevse böyle olmaz. Yemek mi kocam mı? Yemek.Teklif gitti ne ya peçeteye yazıp mı gönderiyorlar, nasıl oluyor? bizim düğünlerde anca halay, pasta yazıklar olsuuun…
Noluyor irmik süt düğün sevgiliSadece süt mü koyuyorsunuz suyla karıştırıyor musunuz? Bir türlü tutturamadım ben bu irmik helvasınıKonu sahibesi kusura bakma böyle girdim ama.
![]()
Tanın nedir canım?diğer konum kititlendiğiiçin buradan yazayım
erişkinlşkte tanı almadım
9 aylıktan beri cerrahpaşa metabolizmadan takipliyim
Otrera
gsd 3aTanın nedir canım?
Geldin mi oh rahatladim kimse duyar kasmicak sanmistım sağolNe kadar kötü yorumlar gelmiş, bizim için küçük meseller insanları intihara sürükleyebilir lütfen biraz merhametli yorumlar yapın. Öncelikle her şeyin zamanı var zırvalıklarını yapmayacağım ama kaderine razı ol İnan senin hayatını yaşamak isteyen düşünsen çok insan bulursun hepimizin tıkandığı bittiği günler oluyor aynı psikolojiye giriyoruz ama bunları düşünemeyiz, yarının sana ne getireceği belirsiz hep umut vardır. İzzet güllü ve Hayalhanem tarzı kanalları izlemeni tavsiye ederim Allah yardımcın olsun rızkını bollaştırsın hayırlı kısmetini karşına çıkarsın inşallah canım benim
Gerçekten duyar kasmadım demek istediğim herkesin bittiği günler oluyor ama yarın her şey düzeliyordu duyar kasmamıştımGeldin mi oh rahatladim kimse duyar kasmicak sanmistım sağol![]()
Bahsettiğin hastalık cori veya forbes hastalığı olarak da geçiyor. Genelde semptomlar bebek/ erken çocuklukta başlıyor. Ciddi kas zayıflıkları, hipoglisemi vb gibi bariz görülebilen semptomları var. Büyüme geriliği de mevcut olabilir. Hemen daima karaciğer büyür ve ele gelir. Çocukken tanı almadın diyelim, şu an tanı almış olsan bile kalp kası tutulumu dahil olmak üzere hemen tüm semptomlar yetişkinlikte azalıyor hatta asemptomatik hale gelebiliyor. Önemli olan kan şekerini korumak, bunun için de doktorun verdiği diyeti uygulayacaksın. Yani öleceğim, şu kadar ömrüm kaldı gibi bir durum yok vanessacım. Panik yapma lütfen. Kontrollerini aksatma yeter. Geçmiş olsun.gsd 3a
sağ olunBahsettiğin hastalık cori veya forbes hastalığı olarak da geçiyor. Genelde semptomlar bebek/ erken çocuklukta başlıyor. Ciddi kas zayıflıkları, hipoglisemi vb gibi bariz görülebilen semptomları var. Büyüme geriliği de mevcut olabilir. Hemen daima karaciğer büyür ve ele gelir. Çocukken tanı almadın diyelim, şu an tanı almış olsan bile kalp kası tutulumu dahil olmak üzere hemen tüm semptomlar yetişkinlikte azalıyor hatta asemptomatik hale gelebiliyor. Önemli olan kan şekerini korumak, bunun için de doktorun verdiği diyeti uygulayacaksın. Yani öleceğim, şu kadar ömrüm kaldı gibi bir durum yok vanessacım. Panik yapma lütfen. Kontrollerini aksatma yeter. Geçmiş olsun.
Sevgili YenGenC yanlış kisiyi alıntılama nedenini tamamen bugunku konuna bagliyorumHee, profilinde yirmi yazıyor. Ben de otuz yaşındayım. Otuz yıldır bekarımo kadar da kötü değil yaaa, daha iki gün önce forumda salak yazdım diye banlandim ama valla kötü anlamda demeyecegim , salak mısın sen???
Dünyada erkek mi lazım insanın güzel bir hayat yaşaması için? Tüm hayallerin beyaz gelinlik giyip ace ile banyo fayanslarini bembeyaz yapmak mı???
Hayat ne güzel, iyi kötü üniveriste okuyorsun. Tadını çıkarmaya çalışana . Mesela erasmusa başvur, AB'nin sana verdiği harclikla oku. Ya da gönüllü etkinliklere katil. Bulunduğun şehirde TEGV varsa harika olur, çocuklar sana da iyi gelir
TEGV yoksa tema grubuna katil, ağaç dikin, köy okulu boyayın... Ben universitede manitalarimi hep böyle gonullu organizasyonlarda bulurdum. Ama daha da önemlisi kendimi de oralarda buldum. Böyle gönüllü etkinlikler insana para ile kavusamayacagi bir duygu veriyor,ilginç bir hazzı var.
Ne bileyim , fazla kilom var diyordun. Aç bir diyet instagrami,her gün yediklerini cek. İnternet boyleleinden geçilmiyor. Online diyet arkadaşlığı yaparsınız,hem sana da motivasyon olur.
Kimse beni sevmiyor miymiy mıymıy diyene kadar önce sen kendini sev, sen kendinle baris. Sonra inan ki devamı gelir