- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
Ne geliyorsa değer vermekten geliyor iyi biri gerçekten çok eğleniyordum onunlayken herşeyi beraber yaptık onunda beni sevdiğini düşünürdüm ama değişti işte bu kırıyor beni o kadar sene onca arkadaşlık emek neden böyle oldukiSizde de peygamber sabrı varmış maşallah. Daha ne diye peşinde dolanıyorsunuz şunun yahu? Ben tanımadığım halde sinirlendim siz bir de üzülüp dert edinmissiniz. Biri bana oyle konusacak arkadaş markadas demem. Boşverin baska arkadaşlar bulursunuz

ama iyi biri bence temiz kalpli
 ama iyi biri bence temiz kalpli

Allah başka dert vermesin. Nankör insanlar hepimizin hayatina denk geliyor. Yolunuzu ayırın zamanla unutursunuz. Dinleyin siz beni. Bir daha aramayın sormayın. O pişman olup aranızı düzeltmek isterse düşünürsünüz. O zamana kadar hayatınıza bakın yeni arkadaşlar edinin
 Allah başka dert vermesin. Nankör insanlar hepimizin hayatina denk geliyor. Yolunuzu ayırın zamanla unutursunuz. Dinleyin siz beni. Bir daha aramayın sormayın. O pişman olup aranızı düzeltmek isterse düşünürsünüz. O zamana kadar hayatınıza bakın yeni arkadaşlar edinin yerini kıymet bilen iyi insanlarla doldurursunuz inşallah
 yerini kıymet bilen iyi insanlarla doldurursunuz inşallah

konu sahibide burcunun hakkını veriyor oglakta zordur
 konu sahibide burcunun hakkını veriyor oglakta zordur