- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
gogsunu cocugun agzina vermis.
Yapabilecegim hicbirsey yok ben uyurken yapmis kalktim napiyorsun sen dedim cektim ay nolacak aannesini emsin biraz kizim diyor aldim cocugu odaya gotuedum yatirdim esim cikmiyor baska eve benim ailem de yanlarina kabuk etmiyorlar o da bunh biliyor o yuzden rahat nasil ikna edicem bilmiyorummGogsunu agzina mi vermis? Asiri igrendim suan,pes. Yazik o pamuk gibi bebege, mikrop kapacak. Lutfen uzak durun, her turlu resti cekin. Bebeginizden daha kiymetli ne olabilir..
Ayrilniyor iste ayrilsa bi kurtulsam surdanSana çocuğunu öptürmeyip kendi göğsünü bebeğe mi emdiriyor?
Eşinle ciddi şekilde konuş ve acilen ayrılmanız lazım kv.nin yanından
Annem calisiyor bakamaz ayrica ailem yanina istemiyor beni dur sabret diyorlarohaaa
ben olsam orda lafımla döverim densiz ya.. !! kadına bak
ailesinizin yanına gitseniz bir süre ? çekilecek dert değil bunlar borçlarınız var madem sizde bir işe girin aileniz baksın cocugunuza ?
Esimi nasil ikna edebilirim belki aklima gelmeyen biseyi sizler soyleyebilirsinizDelirmiş.. Yuh! Nasıl yardım edebiliriz ki. Sizi o evden kk olarak ev tutup taşıyalım mı?
Mantık yok kıskançlık varMemelerini torunun ağzına sıkıştıran büyükannelerin durumunu psikoloji bilimi inceliyor mu acaba?
Düşünüyorum, düşünüyorum hiiiççç bir mantık göremiyorum.
Konu sahibi,bir daha görürseniz tavrınızı koyun. Bu ne yahu. 3 yaşındaki çocuk yapmaz bunu.
Bir daha gorursem bu sefer dayanabilecegimi sanmiyorum atlarim heralde ustune cikmak istiyorum burdan ikna edemiyorum esimiMemelerini torunun ağzına sıkıştıran büyükannelerin durumunu psikoloji bilimi inceliyor mu acaba?
Düşünüyorum, düşünüyorum hiiiççç bir mantık göremiyorum.
Konu sahibi,bir daha görürseniz tavrınızı koyun. Bu ne yahu. 3 yaşındaki çocuk yapmaz bunu.
Bu olanları anlattın mı eşine?Ay
Ayrilniyor iste ayrilsa bi kurtulsam surdan
Mantık yok kıskançlık var
Evet kotu niyetle yapmamistir ben konusurum dediBu olanları anlattın mı eşine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?