artık yeterr nolur yardım edin!!!

Duymadığımız şey değil bunlar, siz niye müsade ediyorsunuz?
Çok meraklıysa kendisine bir çocuk daha doğursun, tövbe tövbe.
İnsana anneliği bile tattırmayan bu zihniyetteki kayınvalidelerden nefret ediyorum.
Zamanında kendisi de anneymiş, bebek büyütmüş, belli ki kendi çocuğunda uygulayamadığı (baskılar, dönemin getirdiği tabular vs. yüzünden) "annelik sevgisi"ni torununa uygulamak istiyor.

Siz karşınıza alın, bir silkinmesini sağlayın.
O çocuğun zaten bir annesi var ikinci bir anneye ihtiyacı yok, ama babaannesi olmak istiyorsa ona göre davransın. Bu şekilde ikaz edin bence.

Ben olsam emzirmeye çalışan o kadını bebeğimi taciz ettiği gerekçesiyle şikayet ederdim
İnceldigi yerden kopsun

Senin cinnet getirme zamanın gelmiş. Ben kaynanayı o halde görsem birşeyler havada uçuşur. Gece yatarken kapıyı kitleyeceksin. Odamda kimseyi istemiyorum diyeceksin. Ben dogurdum onu benim çocuğum diye yüzüne yüzüne şarlayacaksın. Kaynanan çocuğu kucağına aldığı zaman çek al. Kocayı geç ondan sana hayır yok. Git ailenin evine otur. Ya bana ve bebeğime bakarsınız ya da canıma kıyarım de. Belki işe yarar.

Göğsünü ağzına vermek nedir ya, sormadınız mı napıyorsun diye ? çocuğu sahiplenmiş resmen, bence bunu söylemeniz bile yeterli olmalı

İlk cümleler bile benim için kabul edilemezken bu meme olayına cinnet geçiririm.
Aynı evde olmanız tepki göstermenize engel değil ki. Bebek sizin sesiniz çıksın biraz. Minicik bebek mikrop kapar. Toptan kafayı yemiş bunlar.
Çocuk sahibi olmak için anne baba ve aileleri ehliyete tabi tutulmalı artık.

Canım Allah sabır versin .Bende 10 senedir aynı apartmandayim eşime hep çıkalım diyorum .Bizimde borcumuz var ondan ama bende delirdim .Artık sabrım tükendi inşallah kurtuluruz.

Alırım çocuğu giderim 'ya ev ya da biz yokuz' derim. Gerçekten yaparım.
Sahip çıkmayan da zaten iskele babasıdır..

annesini mi emsin biraz dedi iyiden iyiye annesi olduğunu sanıyor galiba

Burada bir anne vardı çocuğu kendisine ismiyle sesleniyordu babaanneye anne diyordu
Babaanneden ayırmaya çalıştıkça daha kötü oluyordu senin sonun da aynı
Yapacak bor şey yok illa bor yerden zehirleyecek çocuğunu
Ayrı eve çıkmadan baska şans yok

bu nasıl bir kafa!!!
iyice bir azarlasaydınız, memeyi ağzına vermek ne demek, pasif durmayın..

Bi sinir krizi gecirmeniz lazim. Sonucta deli deliyi gorunce sopasini saklarmış.
"Bidaha memeni cocugumun agzinda gorursem fotografini cekip apartman kapisina yapistirir seni rezil ederim. Bu cocuk benim, bu oda benim bidaha ben uyurken asla cocugumu almayacaksin" Bunu hem esinize hem kaynananiza cildirmis vaziyette söyleyebilirsiniz.

Konunuzu okudugumda aklima gelen ilk cumleler bunlar oldu. Sahsen bunlari soylerdim

Aranıza mesafe koyun, onun dediklerini yapmayın zaten yapmak zorundada değilsiniz.

Son yaptığından sonra kıyameti koparırdım
Sessiz kalmaya devam edersen
Evladın kv ni anne olarak görecektir

Bitirme evliliğini. Anlaşılan o ki bir değil, iki çocuğun var. Kayınvalideni de büyüteceksin. Öncelikle sakin ve rahat ol. Bebeğin bakımı ile ilgili tecrübelerin olduğunu biliyorum ve tecrübelerden elbette yararlanmak isterim ama bana da güven anneciğim o benim bebeğim tıpkı eşimin senin bebeğin olduğu gibi de. Dilin şeker gibi olsun bunları derken. Kayınvalidene de sevgi ile yaklaş tatlı dille anlat. Gör bak sihirli değnek gibi gelecek. Kovana da annesini şikayet edip durma

İçim bulandi. Memesini bebeğin ağzına vermek nedir kadının ağzını burnunu kirasim geldi. Hadsiz yaratik

Geçenki konunda birsürü akıl verildi hangisini uyguladın. Hiç kimseye sözün geçmiyor al çocuğunu dön babanın evine , eşin ayrı eve çıkmayı ancak bu şartlar altında kabul eder ederse...

Sakın evliliğini bitirme, anlaşılan o ki bir değil iki bebeğin var. Kayınvalideni de büyüteceksin . Sevgi dolu bir dille anneciğim, seni anlıyorum torununu çok seviyorsun, ve de bir bebeğe nasıl bakılacak çok iyi tecrübelerin var. Benim acemi olduğumu düşünüyor olabilirsin. Lütfen rahat ol. Tıpkı nasıl oğlunun annesi isen ben de onun annesiyim. Oğlunu nasıl emzirdiysen ben de bebeğimi emzireceğim. Onu banyo yaptırman uyutman onun çok hoşuna gidiyor. Ama emzirme işini ben yapayım olur mu, de. Tatlı dille sevgiyle. Kocana annesini asla kötüleme, annesinin emzirdiğinden haberi olsun ama bunu da sakince söyle ve annemin kalbini kurmadan nasıl bunu hallederiz şeklinde kovana da sevgiyle yaklaş. Bunaltma adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…