- Konu Sahibi sema colak
-
Göğsünü ağzına vermek nedir ya, sormadınız mı napıyorsun diye ? çocuğu sahiplenmiş resmen, bence bunu söylemeniz bile yeterli olmalıKv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
Ne olacakmış sabredince, geçecekmiymis. Sabretmeyin, düzelmez değişmez, giden ömürden gidiyorAnnem calisiyor bakamaz ayrica ailem yanina istemiyor beni dur sabret diyorlar
Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
Canım Allah sabır versin .Bende 10 senedir aynı apartmandayim eşime hep çıkalım diyorum .Bizimde borcumuz var ondan ama bende delirdim .Artık sabrım tükendi inşallah kurtuluruz.Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Yapabilecegim hicbirsey yok ben uyurken yapmis kalktim napiyorsun sen dedim cektim ay nolacak aannesini emsin biraz kizim diyor aldim cocugu odaya gotuedum yatirdim esim cikmiyor baska eve benim ailem de yanlarina kabuk etmiyorlar o da bunh biliyor o yuzden rahat nasil ikna edicem bilmiyorumm
annesini mi emsin biraz dediYapabilecegim hicbirsey yok ben uyurken yapmis kalktim napiyorsun sen dedim cektim ay nolacak aannesini emsin biraz kizim diyor aldim cocugu odaya gotuedum yatirdim esim cikmiyor baska eve benim ailem de yanlarina kabuk etmiyorlar o da bunh biliyor o yuzden rahat nasil ikna edicem bilmiyorumm
Zaten hamileligimin ilk aylarinda midem bulaniuo diye o da aynisini soylerdi son aylarda belim agriyordu bu sefer ay belim agriyor falan diyordu
Aranıza mesafe koyun, onun dediklerini yapmayın zaten yapmak zorundada değilsiniz.Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?