- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi sema colak
Soyle esine cocugu göğsünü verdi gordum diye bence oda tepki gosterir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bide kendisine ablatabilsemmoff iğrenç ama yaaa ayıp yaptığı![]()
Kötü niyete ne gerek var ki?Evet kotu niyetle yapmamistir ben konusurum dedi
Soyledim kotu niyetle yapmamistir konusurum diyorSoyle esine cocugu göğsünü verdi gordum diye bence oda tepki gosterir
Kötü niyete ne gerek var ki?
Kadın bildiğin düşüncesiz deseydin diyeceğim de,
Öyle de diyemezsin.
Allah sabır versin canım ya
kv ya ağır sapık ayda ağır akıl hastası. her türlü bir uzmanın yardımına ihtiyacı var.Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
O zaman sen de kv.ne o şekilde davranDesem de birsey degismez
Dunden beri soyluyorum zaten ama sanki hicbirsey demiyormusum gjhi davraniyorAy ben kv.nizden tırstım. Bu nasıl birşey ya? Çocuğun ağzına memesini vermesi de neymiş? Eşinize anlattınız mı bu durumu? Ya o sizin evladınız biraz tepkinizi koyun ben olsam bana karıştığı zaman odadan dışarıya çıkartırım. Ne demek öpmeye izin vermiyor o kim ki?
Eşinizle konuşmadıysanız bu yaptığını anlatın. Ve bence artık sabretmeyin fikirlerinizi belirtin. Hayır demeyi öğrenin. O sizin beneğiniz ve siz karışmasına izin vermemelisiniz. Sinirlerim bozuldu yahu![]()
Dunden beri soyluyorum zaten ama sanki hicbirsey demiyormusum gibi davraniyorAy ben kv.nizden tırstım. Bu nasıl birşey ya? Çocuğun ağzına memesini vermesi de neymiş? Eşinize anlattınız mı bu durumu? Ya o sizin evladınız biraz tepkinizi koyun ben olsam bana karıştığı zaman odadan dışarıya çıkartırım. Ne demek öpmeye izin vermiyor o kim ki?
Eşinizle konuşmadıysanız bu yaptığını anlatın. Ve bence artık sabretmeyin fikirlerinizi belirtin. Hayır demeyi öğrenin. O sizin beneğiniz ve siz karışmasına izin vermemelisiniz. Sinirlerim bozuldu yahu![]()
Dunden beri soyluyorum zaten ama sanki hicbirsey demiyormusum gibi davraniyorAy ben kv.nizden tırstım. Bu nasıl birşey ya? Çocuğun ağzına memesini vermesi de neymiş? Eşinize anlattınız mı bu durumu? Ya o sizin evladınız biraz tepkinizi koyun ben olsam bana karıştığı zaman odadan dışarıya çıkartırım. Ne demek öpmeye izin vermiyor o kim ki?
söyleme davranışınla belli et şikayet ederse ben ne yaptım ki de üste çıkDunden beri soyluyorum zaten ama sanki hicbirsey demiyormusum gjhi davraniyor
Dunden beri soyluyorum zaten ama sanki hicbirsey demiyormusum gibi davraniyor
Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
Iyyyy bebekten ne istiyorsun be kadın !! O fantaziyi kocana uygula pis şey..Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.