• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yeterr nolur yardım edin!!!

:KK17:Ay ben kv.nizden tırstım. Bu nasıl birşey ya? Çocuğun ağzına memesini vermesi de neymiş? Eşinize anlattınız mı bu durumu? Ya o sizin evladınız biraz tepkinizi koyun ben olsam bana karıştığı zaman odadan dışarıya çıkartırım. Ne demek öpmeye izin vermiyor o kim ki?
Eşinizle konuşmadıysanız bu yaptığını anlatın. Ve bence artık sabretmeyin fikirlerinizi belirtin. Hayır demeyi öğrenin. O sizin beneğiniz ve siz karışmasına izin vermemelisiniz. Sinirlerim bozuldu yahu:KK57:

Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
kv ya ağır sapık ayda ağır akıl hastası. her türlü bir uzmanın yardımına ihtiyacı var.

Bebeği bile sizden kıskanması? Aman Allahım bu nasıl bir insan. Kıskançlıktan çatlayacak yahu?

:KK17:Ay ben kv.nizden tırstım. Bu nasıl birşey ya? Çocuğun ağzına memesini vermesi de neymiş? Eşinize anlattınız mı bu durumu? Ya o sizin evladınız biraz tepkinizi koyun ben olsam bana karıştığı zaman odadan dışarıya çıkartırım. Ne demek öpmeye izin vermiyor o kim ki?
Eşinizle konuşmadıysanız bu yaptığını anlatın. Ve bence artık sabretmeyin fikirlerinizi belirtin. Hayır demeyi öğrenin. O sizin beneğiniz ve siz karışmasına izin vermemelisiniz. Sinirlerim bozuldu yahu:KK57:
Dunden beri soyluyorum zaten ama sanki hicbirsey demiyormusum gjhi davraniyor

Dunden beri soyluyorum zaten ama sanki hicbirsey demiyormusum gibi davraniyor

Ohaaaa.peki sen naptin. Hayirdir ya napiyorsun terbiyesiz diyemedin mi?ara esini soyle annen bebegi emzirmeye calisiyor memesini cocugun agzina sokmuş artik ben buna ne sabir eder ne tahammul ederim de

Kadin deli..
Ozaman sizde ondan deli olcaksiniz, belki comagini saklar boylece.
Karsisina gecip bidaha boyle bi rezillik istemiyorum, birdaha torunun yuzunu goremezsin diyin.

o zaman çocuğundan uzak tut kadını. Eşin de yanlış olduğunun farkındadır ama bunu sana belli etmiyor annesi çünkü. Kadına tepki ver çok sabırlı davrandın demek ki. Bencd hiç gerek yok valla ben de hamileyim şimdiden bana karışırlarsa tepkilerimi tutmicam diye düşünüyorum. Kimseye taviz vermeyin.

Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.

valla hatayı baştan kayınvalidenizin yanına oturmakla yapmışsınız bşrde üstüne çocuk yapmışsınız biz nasıl yardım edelim ki keşke çalışıp sşzde evinize ve evliliğinize yardımcı olup kendi düzeninizi kursaydınız çocuğuda işler yoluna girince yapsaydınız eşinizi ikna etmenin bir yolu varmıdır bilemem ama bir evi geçindirmek kolay değil heleki kira olucaksa çocuğun masraflarıda eklendi aileniz doğru söylüyor sabır ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ZOR

Karsiniza alip konusun bebek sizin bebeginiz siz dogurdunuz tavrinizi belli edin kirmamaya calisin neticede ayni evdesiniz sonra oglunu doldurur eşinizle de aranız bozulur daha kotu okur. Yaptigi seyin sagliksiz (hem .fizyolojik hem psikolojik olarak )oldugunu anlatin.

Iyyyy bebekten ne istiyorsun be kadın !! O fantaziyi kocana uygula pis şey..

Back
X