- 22 Kasım 2010
- 11.262
- 20.046
- 598
- Konu Sahibi sema colak
Ya daha ayri eve cikacak maddiyat yok ama hemen cocuk yapılmış masallah ne diyeyim. Buyuk cesaret. Deli kaynanaya ise lafim bile yok. Manyagin teki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapabilecegim hicbirsey yok ben uyurken yapmis kalktim napiyorsun sen dedim cektim ay nolacak aannesini emsin biraz kizim diyor aldim cocugu odaya gotuedum yatirdim esim cikmiyor baska eve benim ailem de yanlarina kabuk etmiyorlar o da bunh biliyor o yuzden rahat nasil ikna edicem bilmiyorumm
Ya daha ayri eve cikacak maddiyat yok ama hemen cocuk yapılmış masallah ne diyeyim. Buyuk cesaret. Deli kaynanaya ise lafim bile yok. Manyagin teki.
sorunların biri bitmeden bir diğerinin başlaması demek bu. çocuk sahibi olmanın alt değiştirmek mama yedirmekten ibaret olduğu sanılınca böyle oluyor işte...Haklısınız
Evlenen herkesin aklına çocuk yapmak geliyor
Ama bu kişiler henüz gerçekten "ev"lenememiş bile
Ayrı eve çıkmaya borç var
Ama çocuk yapmaya yok
Bile bile lades değil mi bu şimdi
Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
eşinizin hatası onun arada denge kurması lazım, siz çekmek zorunda değilsiniz, bebeğiniz de var zaten. bu konuda aslına eşinize iş düşüyor, size değilKv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
Iyi madem babasiyla süt kardeş olsunlar !!! Midem bulandı bu ne yaYapabilecegim hicbirsey yok ben uyurken yapmis kalktim napiyorsun sen dedim cektim ay nolacak aannesini emsin biraz kizim diyor aldim cocugu odaya gotuedum yatirdim esim cikmiyor baska eve benim ailem de yanlarina kabuk etmiyorlar o da bunh biliyor o yuzden rahat nasil ikna edicem bilmiyorumm
Buna benzer bisi benim k.v yapti.
Oglum kucukken memesini opturdugune sahit oldum.
Odaya girdim ve gordum
Ve bunu ogluma oyun oynatiyomus gibi gosterdi.
Yani nasil bi zihniyet gercekden bilmiyorum
Hayatimda ilk defa ondan gordum dunyada tek saniyordum degilmis.
Sizin esiniz bu insanlara mahkumsa lutfen siz gidin.
Alin o bebegide cikin gidin.
Gelirse gelir gelmezse annesi neyse neyse sustum.