• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yeterr nolur yardım edin!!!

Burada bir anne vardı çocuğu kendisine ismiyle sesleniyordu babaanneye anne diyordu
Babaanneden ayırmaya çalıştıkça daha kötü oluyordu senin sonun da aynı
Yapacak bor şey yok illa bor yerden zehirleyecek çocuğunu
Ayrı eve çıkmadan baska şans yok
Bende bundan korkuyorum

Bi sinir krizi gecirmeniz lazim. Sonucta deli deliyi gorunce sopasini saklarmış.
"Bidaha memeni cocugumun agzinda gorursem fotografini cekip apartman kapisina yapistirir seni rezil ederim. Bu cocuk benim, bu oda benim bidaha ben uyurken asla cocugumu almayacaksin" Bunu hem esinize hem kaynananiza cildirmis vaziyette söyleyebilirsiniz.

Konunuzu okudugumda aklima gelen ilk cumleler bunlar oldu. Sahsen bunlari soylerdim
Bide laftan anlasa

Buna benzer bisi benim k.v yapti.
Oglum kucukken memesini opturdugune sahit oldum.
Odaya girdim ve gordum

Ve bunu ogluma oyun oynatiyomus gibi gosterdi.
Yani nasil bi zihniyet gercekden bilmiyorum
Hayatimda ilk defa ondan gordum dunyada tek saniyordum degilmis.

Sizin esiniz bu insanlara mahkumsa lutfen siz gidin.
Alin o bebegide cikin gidin.
Gelirse gelir gelmezse annesi neyse neyse sustum.
Gidecek yerim olsa 5 dk durmazdim

Bende bundan korkuyorum
Çok iyi hatırlıyorum annesine gamze diyor annesi babaannesinin yanına çıkarmayıp kapıyı kilitledikce çocuk bağırıp çağırıyor saldırıyordu
Anne gamze beni odadan çıkarmıyor diye söylüyormuş
Çok korkunç bir konuydu
O yüzden ister kavga çıksın ister bir gram huzurun bulunmasin çocuğuna sahip cik gerekirse kavga et

Bunların nesi küçük.Çocuğu sahiplenmiş resmen sana elletmiyor.Ayrıca bu babaannelerin çocuk emzirme merakını da hiç anlayabilmiş değilim.Ben bu kk.da bununla ilgili kaç konu gördüm.Keşke 1 ay filan annenin yanına gitme imkanın olsa.Bir şekilde ayarlamaya çalışsan.
Keske kabul etseler

Çok iyi hatırlıyorum annesine gamze diyor annesi babaannesinin yanına çıkarmayıp kapıyı kilitledikce çocuk bağırıp çağırıyor saldırıyor
Anne gamze beni odadan çıkarmıyor diye söylüyormuş
Çok korkunç bir konuydu
O yüzden ister kavga çıksın ister bir gram huzurun bulunmasin çocuğuna sahip cik gerekirse kavga et
Cok kotu bir durum ya siz bunu anlatinca iyice endiselendim

Bitirme evliliğini. Anlaşılan o ki bir değil, iki çocuğun var. Kayınvalideni de büyüteceksin. Öncelikle sakin ve rahat ol. Bebeğin bakımı ile ilgili tecrübelerin olduğunu biliyorum ve tecrübelerden elbette yararlanmak isterim ama bana da güven anneciğim o benim bebeğim tıpkı eşimin senin bebeğin olduğu gibi de. Dilin şeker gibi olsun bunları derken. Kayınvalidene de sevgi ile yaklaş tatlı dille anlat. Gör bak sihirli değnek gibi gelecek. Kovana da annesini şikayet edip durma
Ama sinirden patliyorum artik birde kendi annesinj cok iyi saniyor ya annesi ona cpcukmus gibi ilgi gosateriyor bu da onun hosuna gidiyor

Kayınvalideniz ruhen hasta, sizi ekarte etmiş kafada kendini çocuğun annesi mi görüyor yoksa geçmiş hayatına geri döndüğünü ve oğlunu mu emzirdiğini sanıyor bilemiyorum orasını. Eşinize bu durumdan bahsedin, götürsünler psikiyatri bölümüne.
Onlara gore cocugun babaannesi onu cok seviyor o yuzden sahipleniyor ne varmis bunda

bu kaynanalari anlamak cidden zor bi insa kucuk bebege niye kendi gogsunu verir amac ne yani?daha once kolunu emdireni duydum da sizinki baya haddini asmis.bence lohusalik cinneti gecirmenin zamani geldi de geciyor
Pek lohusaliktan lohusa psikolojisinden anlayan kisiler degiller dogumdan geldigim gun benle tartisan insan

Bastan neden kabul ettiniz ki birlikte yasamayi? Konuya dönecek olursak, esiniz yokken konusmaya calisin anlamazsa altan altan lafini verin, sonucta cocuk sizin cocugunuz neoluyor yani biraz yavas gelsin baslatmasin kayinvalideliginden :KK70: Esinize de rahatsiz oldugunuzu hergün belirtirseniz mutsuz oldugunuzu görür insallah, böylelikle kurtula bilirsiniz aslinda tabiki cok fazla calismiyorsa, calisiyorsa yorgunluktan mümkün degil.
Boyle olacagini dusunemedim iste aptallik bende

Yuh artik, sanirim cocugu kendine alistirip sizi kenara itmeye calisiyor. İzin vermeyin! O cocugun annesi sizsiniz size ihtiyaci var.

Uyuyor elleme derse birsey olmaz emziricem diyip kaldirin. Yikama derse cok sicak yikayacagim diyin. Opme derse opun. Tam tersini yapin surekli direk laf soylemeyin ama hareketlerinizle baskin olun biraz. Ayrica gogsunu agzina verirse mikrop kapacak cocuk diyip alin elinden. Ben sinirlendim valla !!
Banada kendine alistirmaya calisiyo gibime geldi sutum yeterli oldugh halde tutturmus mama verelim diye hayir istekiyorum vermiyecegim dedim ben dustayken gitmis yapmis salona girdim biberonu yanina saklamaya calisiyor bir daha mama falan verme benim cocuguma dedim aldim cocugu biberonu da goturdum sakladim

Pislik kadin ya lanet olsun boylelerine. Kucucuk bebegin agzina ne diye veriyor memesini onun bir annesi var zaten memesinden sut gelen karnini doyuran deli midir nedir agir tedaviye ihtiyaci var bu kadinin kadin bile demek istemiyorum mahluk desem daha yerinde olur. Ortaligi birbirine kat ve bir an once cek git o evden gerekirse kocana resti cek bosanacam de yoksa bu ruh hastasi kadinin elinden daha cok cekersin.
Gidecek yerim olsa 1 dk durmam ama yok iste

Güzel bir dille bunun doğru olmadığını anlatın. Aranızda halledin. Eşin de arada kalmasın. Ben öz annemin yanında büyüttüm. Böyle birşey yapmadı ama o da ateşliyken sarar sarmalar terlesin iyileşecek derdi. Yer bitirirdi beni.

Zamanında ayrı oturuyorduk fakat yinede yapacaklarını yapıyorlardı bende çocuğumu bile yıkattirmadim adına kadar karıştılar eşinde biter olay

Kızlar ne yapsan yaranamazsın evliyken tatlı olur aileleri boşanınca dank ediyor iş isten geçince ben 14 yıl dayanabildim iki çocukla 0 dan başladım boşadım şimdi ailesiyle düşman 6 yıldırda ayriyim çokta geç kalmışım hayata tek başladım 7 yıl aradan sonra evlendimde allaha şükür şuandaki eşimin ailesi uzakta istemediler dulum diye bekardı eşim onlarlada baş ettim kendine güven

Back
X