• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARTIK YETİŞEMİYORUM.. FİKRİ OLAN :(

Ya şu temizliği böyle aşırı aşırı abartıp, kendini perişan eden kadınlara çok üzülüyorum + anlam veremiyorum.
Her gun yıkamayıver wc yi banyoyu. Yarım saat de olsa cocugunla ilgilenmiş olurdun.
Eşine hak verdim. Bana da dırdırcı gelip böyle kadınlar.
Dırdır edebilse buraya yazmak zorunda kalmazdı sanırım :KK51:.

çoluk yok çocuk yok yine yetişmiyo işler aman napim.. bende eşime böyle çıkışsam o da yapma madem derdi eminim. ama ben olsam mutfağı temizlerken eşimi de çağırırdım muhabbet edelim gel diye çocukla da o ilgilenirdi sohbet muhabbet biterdi iş. onlarla birlikte olunca da o kadar yorulduğunuzu hissetmezdiniz

çoluk yok çocuk yok yine yetişmiyo işler aman napim.. bende eşime böyle çıkışsam o da yapma madem derdi eminim. ama ben olsam mutfağı temizlerken eşimi de çağırırdım muhabbet edelim gel diye çocukla da o ilgilenirdi sohbet muhabbet biterdi iş. onlarla birlikte olunca da o kadar yorulduğunuzu hissetmezdiniz
öyle mutfağa gel deyince gelmiyorlar ki, televizyon,cep telefonu,facebook, dinlenmek istiyorum llafları ohoo bahane gırla yani

İçini rahatça kocasına dökebilseydi, yani sizin deyişinizle dırdır edebilseydi, buraya yazma gereği duymazdı. İçini döker rahatlardı.

Demek ki kocasına içini dökebiliyormuş ki kocası 'yeter ya hep dırdır hep dırdır' diye tepki göstermiş. Kafamdan dırdır yapıyorsun demedim kadına. Kocasının verdiği tepkiyi yorumladım.

Kim batırdıysa o temizleyecek bi zahmet!! ıyy arkasına baksın, temiz kullanamıyorsa.
Ben size hakverdim şahsen.

Benim anlamadığım 13 gün evde yok mu eşiniz?
ayda 13 gün çalışıyor. haftada 2 günde işe gidebiliyor bazen 10 günde üst üste gidiyor.yani ayda 13 günü tamamlaması lazım. Bu ay 12 gündür evde hala..

öyle mutfağa gel deyince gelmiyorlar ki, televizyon,cep telefonu,facebook, dinlenmek istiyorum llafları ohoo bahane gırla yani
ben baştan alıştırmışım demekki :KK14: benim evimde herkes bir çıkar mutfaktan yemek yendi bitti mi bulaşıklar yerleşir öyle geçilir odaya tabi onun yerleştirmesi de gerekmez ben yerleştirirken de orda oturmak zorunda

Demek ki kocasına içini dökebiliyormuş ki kocası 'yeter ya hep dırdır hep dırdır' diye tepki göstermiş. Kafamdan dırdır yapıyorsun demedim kadına. Kocasının verdiği tepkiyi yorumladım.
hayırr onun tepesinde konuşmamıştım banyoda üffleyince söyledi. yoruldum üfledim sonunda n yapım istem dışı.. o da bağırınca bende sinirlendim

hayırr onun tepesinde konuşmamıştım banyoda üffleyince söyledi. yoruldum üfledim sonunda n yapım istem dışı.. o da bağırınca bende sinirlendim

üff bıktım artık yaa bende insanım az vicdan yaa saat 10 oldu daha oturamadım dedim vay efendim bunu diyen sen misin '' yeter yaa dır dır dııırr '' dedi

Böyle yazmışsın ama.

iş bölümü şart. benim eşim iki işte çalıştığı halde ev işlerine yardım eder sağolsun. tabi hep böyle değildi. ben alıştırdım mecburen.gerçi benimkide hoş olmadı. bi gün sinirden bomba gibi patlayınca adam yardım etmeye başladı:)

ayda 13 gün çalışıyor. haftada 2 günde işe gidebiliyor bazen 10 günde üst üste gidiyor.yani ayda 13 günü tamamlaması lazım. Bu ay 12 gündür evde hala..
Akşamları eve geliyor yani? Ben de acaba sitemi size hasret olmasından mı dedim.

Erkeklerin çoğu ömürlerinin hiç bir döneminde ev işi yapmamalarına rağmen yaşam alanlarını temiz buldukları için, ev kendi kendini temizliyor sanıyorlar.

Ben olsam 1-2 tatlı dille konuşurum. Yok anlamıyorsa ben de yapmam keyfime bakarım. Göreyim bakalım o mutfak tezgahı bulaşıkla dolsun, aradığı gömleği dolapta bulamasın, geel uzan, dır etme, keyif yapalım diyebilecek mi yine..

Ütü yapacaksam niye evlendim diyen adama, çalışmak zorunda kalacaksam niye seni adam sanıp baş tacı ettim derim.

Bence esinizle hafta ici her gün oturup , cay icin. Eşinizi dinleyin. Sohbet edin. Eşiniz kivama gelir. Cunku erkekler sever boyle ilgiyi. Sonra yavas yavas işleyin. Ev işlerine yetisemediginizi yardim etmesi gerektigini soyleyin. Yuzde yuz garanti. Sonucu yazin.

Cok sevdim bu yöntemi evlenince uygulayacagim :D

Şu tv nin önünden kalkabilse..

Şu tv nin önünden kalkabilse..
tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış tv de ne var ki saçma sapan diziler falan önce eşinizi tatlı dille kandırın muhabbet edin güzel şeyler söyleyin, bak çocuğunuz da var beraber oyunlar oynayın sonra gelir yanınıza zaten sizin muhabbetinizin tvdeki şeylerden daha güzel olduğuna inansın ki sizin yanınızda dursun. işe çok yardım etmese de size iş yapmak bu kadar zor gelmez

Ben 13 gün çalışıyor kısmını 13 gün evde yok diye anladım. Haklsijn o zaman. Çalışsın evde. Sen isteyken bir de gelmeni bekleyip senden iş beklemesi çok bencilce

Back
X