Artık yolun sonuna geldik...

omdeca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
284
234
18
Arkadaşlar merhaba, sanırım biz eşimle artık boşanma aşamasına geldik. Artık çok yorduk birbirimizi, çok ugrastik, çok sevdik ama anlaşamıyoruz. Çok tuhaf değil mi başkası dese inanmazdim ortada hiç bir şey yok ama biz sürekli kavga veya tartışma halindeyiz. Çok fedakarlıklar yaptık birbirimiz için ama ne ben onu ne de o beni anlayamiyor. Nedenini de bilmiyorum ama bittigimizi ve sona geldiğimizi hissediyorum. Resmen yıllardır bir yerde çalışmış ve tükenmiş gibi hissediyorum. Sizlerle sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim

Neden ama? Sevgi mi bitti? Çok mu inişli çıkışlı zamanlarınız oldu da bu raddeye geldi sonunda ?

Neden ama? Sevgi mi bitti? Çok mu inişli çıkışlı zamanlarınız oldu da bu raddeye geldi sonunda ?

Yok tek bitmeyen şey sevgi. Sanırım bizde saygı bitti başka bir açıklaması yok cunku.

Ne kadar evliliğin öncesinde tanisilsada aynı evde yaşamak tamamen farklı tecrube ve ozellikle ilk yil baya zor gecio alışma süreci aşılamayacak bi sorununuz yoksa (aldatma şiddet vs) sabırlı olun eğer sevgi ve saygı varsa evlilik bi sabır imtihan her kotu günün iyi gunude olur hakkınızda hayirlisi olsun ins

Ne kadar evliliğin öncesinde tanisilsada aynı evde yaşamak tamamen farklı tecrube ve ozellikle ilk yil baya zor gecio alışma süreci aşılamayacak bi sorununuz yoksa (aldatma şiddet vs) sabırlı olun eğer sevgi ve saygı varsa evlilik bi sabır imtihan her kotu günün iyi gunude olur hakkınızda hayirlisi olsun ins

İnsallah. Yok aldatma şiddet vs. Bende o yüzden anlayamiyorum nasıl bitiyoruz bu duruma geldik hiç bilmiyorum

Çift terapisini denediniz mi? Çok ciddi bir şey yoksa evliliği sürdürmek için her yol denenmeli. Terapiyi deneyin bir süre belki faydası olur. Bosanmayi sonra düşünürsünüz.

İnsallah. Yok aldatma şiddet vs. Bende o yüzden anlayamiyorum nasıl bitiyoruz bu duruma geldik hiç bilmiyorum
Fevri cikmalar saygisiz konusmalar illaki oluo onemli olan gercekten sevgi var mi sevginin ustesinden gelemicek hicbisey yok bence zaman gelio geçmişteki kavgaları gulerek hatirlar hale geliosunuz( bende 4 yillik evliyim durum bu:))

Profesyonel yardim almaya deneseniz. Belki sorunlar o kadar da büyük degil. Bazen biz ayni seylere takilip kaliriz. Halbuki bakis acisini degistirmek faydali olabilir
Soylemistim eşim kabul etmiyor. Bir ara tamam dedi iş randevu vs.ye gelince vazgeçiyor

Çift terapisini denediniz mi? Çok ciddi bir şey yoksa evliliği sürdürmek için her yol denenmeli. Terapiyi deneyin bir süre belki faydası olur. Bosanmayi sonra düşünürsünüz.

Çift terapisini eşim kabul etmiyor. Haklısınız aslında kabul ettirmek için belki son bir kez konuşmayı denerim.

Back
X