- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Nasıl anlatayım nerden başlayayım bilmiyorum ben de senin yerinde olsam senin gibi düşünürdümHepsiyle birden sorun varsa bence sorun onlarda olmamalı
Bencede biraz açık olun ailenin tamamını saymışsınız çünküNasıl anlatayım nerden başlayayım bilmiyorum ben de senin yerinde olsam senin gibi düşünürdüm
Hiperaktif bir oğlu var sanırım..Ben oglunuzun neden sorun oldugunu merak ettim ?
Anladım.Hiperaktif bir oğlu var sanırım..
Çok zor bir hamilelik geçirdim hamilelik döneminde çok rahatsızlıklar yaşadım kimse bir gün gelip bakmadı çok zor bir Doğum yaptım Dr en az 2 hafta kalkmamamı söyledi ama malesef yardım edecek kimse olmadığı için ayakta olmam gerekti ilk 40 gün çok zor geçtiBen oglunuzun neden sorun oldugunu merak ettim ?
Sorun değil ama şaşırdım artık takatim kalmadı mesela mutfaktayım mutfakta o da yanımda işim bitiyor içeri geçip oturuyorum anne su diye ağlamaya başlıyor kalkıp suyunu veriyorum bir yudum içip yere döküyor sırf ona bağırmamak için dişimi sıkıyorum yada ağlıyorumAnladım.
Yinede sorun olarak görmemeli
Allah yardımcın olsun,Sorun değil ama şaşırdım artık takatim kalmadı mesela mutfaktayım mutfakta o da yanımda işim bitiyor içeri geçip oturuyorum anne su diye ağlamaya başlıyor kalkıp suyunu veriyorum bir yudum içip yere döküyor sırf ona bağırmamak için dişimi sıkıyorum yada ağlıyorum
Erkek kardeşim mesela durup dururken bana vurur kitaplarımı yırtar veya benim hakkımda yalan söyler annemden dayak yememe sebeb olurdu neden böyle yapıyorsun dediğimde hoşuma gidiyor demişliği var arada taciz de etmişligi olduBencede biraz açık olun ailenin tamamını saymışsınız çünkü
Bilmem belki deAllah yardımcın olsun,
Sanırım diger seylere sinirlerin bozuk oldugu için hiç birseye tahammülün kalmamış,
Bilmiyorum belkide ben hasret oldugum için dokundu bana.
Sağolun oğlumu çok seviyorum onu dogurabilmek için nelere katlandım bir bilseniz ama hayatı bana zehir ediyor sürekli bana vuruyor sürekli yemek istiyor yapıyorum yemiyorAllah yardımcın olsun,
Sanırım diger seylere sinirlerin bozuk oldugu için hiç birseye tahammülün kalmamış,
Bilmiyorum belkide ben hasret oldugum için dokundu bana.
Herkesin hayatında dibe çöküş yaşadığı zamanlar olmuştur bende o zamanları yaşıyorum daha önce de sorunlar yaşadım ama artık yoruldum
İlk sorun :evleninceye kadar bana hayatı zehir eden erkek kardeşim ve kız kardeşim acayip tuhaf bir kinleri var
İkinci sorun :ailemin ben evlenince yokmuşum gibi davranması
Üçüncü sorun : eşimin ailesi kv ve görümcemin bitmek bilmeyen eziyetleri
Dördüncü sorun :eşim
Beşinci sorun :sağlığım
Altıncı sorun: eltim
Yedinci sorun ise oglum
Yıllardır bunlarla mücadele ediyorum yıllardır ilaç kullanıyorum
Ama artık canım dan bezdim aglama krizleri geçiriyorum yığılıp kalıyorum olduğum yere gücüm kuvvetim kalmadı
Sorunlarımı ayrıntılı yazarak uzatmak istemedim ama bezdim artık
Sorun bende mi diye diye psikolojimi bozdum
Dr um sen değil etrafındakiler bana gelse sen iyileşirsin dedi
Arkadaşlarım beni çok sever herşeylerini çekinmeden anlatırlar
Bana sen bu dönemin insanı değilsin diyenleri bile var
Nerde nasıl hata yapıyorum bilmiyorum
Defalarca yardım istedim oğlum ve temizlik ve sağlık konusunda ama herkes kulagını tıkadı
Aldığım kararlar sonucunda çoğu akrabamla irtibatı kestim
Ama kardeşle irtibat kesilmiyor yada ailelerle
Yoruldum
Bittim
Ya daha küçük normal degil mi aklı ermiyo ki ?Sağolun oğlumu çok seviyorum onu dogurabilmek için nelere katlandım bir bilseniz ama hayatı bana zehir ediyor sürekli bana vuruyor sürekli yemek istiyor yapıyorum yemiyor
Sürekli evi dağıtıyor sürekli ağlıyor sürekli eşim de bende üstüne titriyoruz
Uyumuyor işte bi uysa kimse yardım etmiyor yoruldum diyorum yardım edin diyorum ama yokSağlığınız ve oğlunuz dışında diğer konuları şimdilik boşverin. Onları sağlığınız düzelince düşünürsünüz. Yedi cephede birden savaşamazsınız. Önce sağlığınız, sonra oğlunuz. Sizi üzen insanlarla olabildiğince az görüşün.
Her gün güleceğiniz bir şeyler yapın. Oğlunuzla sizi yormayacak şekilde oyun oynayın, komik film izleyin, pozitif, neşeli arkadaşlarınızla görüşün vs. Psikolojiniz düzeldikçe, oradan gelen enerjiyle sağlığınız da iyileşir.
Bir de uykunuza dikkat edin. Çocuk ne zaman uyusa siz de uyuyun. Uykunun da iyileştirici etkisi var.
İnşallah 4 yıldır böyle babam dan ve kp den para istedim bunun için çaresiz kalıp ama malesef yok bana değil evi olan kardeşime maddi yardım yapıldı bana değil kaynıma yardım yapıldıYa daha küçük normal degil mi aklı ermiyo ki ?
Keşke bi pedagog imkanı olsaydı bu vurmalar için danısırdınız devlet hastanesinde yokmu acaba ?
Bazı cocukların yeme sorunuda oluyor ama gecer bu günler ya.
Eşiniz çalışmıyor mu ?İnşallah 4 yıldır böyle babam dan ve kp den para istedim bunun için çaresiz kalıp ama malesef yok bana değil evi olan kardeşime maddi yardım yapıldı bana değil kaynıma yardım yapıldı
Dr 12 vitamin iğnesi verdi daha birini vurunamadım hem para hemde oğlumu bırakmamı kimse kabul etmediği içinSağlığınız ve oğlunuz dışında diğer konuları şimdilik boşverin. Onları sağlığınız düzelince düşünürsünüz. Yedi cephede birden savaşamazsınız. Önce sağlığınız, sonra oğlunuz. Sizi üzen insanlarla olabildiğince az görüşün.
Her gün güleceğiniz bir şeyler yapın. Oğlunuzla sizi yormayacak şekilde oyun oynayın, komik film izleyin, pozitif, neşeli arkadaşlarınızla görüşün vs. Psikolojiniz düzeldikçe, oradan gelen enerjiyle sağlığınız da iyileşir.
Bir de uykunuza dikkat edin. Çocuk ne zaman uyusa siz de uyuyun. Uykunun da iyileştirici etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?