Napalım anlamadım, biri mi bulalım size?
Zamanı var demekki daha.
Engellersiniz olur biter, polemik yaratmaya gerek yok.
Ah canım sen aynı beni anlatmşsın aynı yaştayız senınle durum ve konumlarımız aynı babam iyice baskı kurar oldu kendimi istenmeyen evlat gibi hissetmeye başkadım artık sürekli mutsuzluk. Hayatıma biri girse bile ha deyince evlılıge yeltencek tiplerden olmuyor. Bana buldukları saçma sapan tipli görücü usullerinide ben begenmıyorum. Denecek yapacak hıc bırsey yok tüm mutlulugumu evliliğe bağlar oldum sırf çevremdekiler yüzünden. Becerıksız sevilmeyen değersiz bi insanmıs gibi hıssediyorum kendımı. Evlenmek için acele ediyorum diye bir konu başlıgım var onu okur musun? Etrafa baktıgımda en işe yaramaz vasıfsız arkadasımın bile kocası cocugu varken bu bana üzüntü verir oldu insan baskasının mutlulugunu kıskanır mı? Allahım nasip bollugu versin bize bahtsızlıl kötü bısey
Cok monoton, evden ise-isten eve tarzi bir hayatiniz var ise yeni insanlarla tanisamiyorsunuzdur.. oncelikle ortaminizi gelistirin, kurslara ya da etkinliklere katilin.. hem psikolojinize iyi gelecek hem de etrafinizi genisletecektir.. benim en yakin iki arkadasim da aynen sizin gibi o yuzden cok iyi anliyorum icinde bulundugunuz psikolojiyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?