Seni kırmak istemıyorunİsteyerek üzülürmüyüm neyle kafamı dağıtmaya çalışırsam çalışayım kısa bir süre sonra peyda oluyor bu konu bende.Ama dışarıdan sen böyle ti ye al evliliği kim neden soğuttu seni bu kadar bu düşünceden ailenle tamam mutlusun ama düşünsene bi hayat arkadaşın olsa fenamı olur bu kadar soğuk bakma falan diyenler oluyor:) Gülesim geliyor bu kuyruğu dik tutma çabası içinde olmam ayrı bi olay:) Neyse dediğiniz gibi herşey nasip kısmet elden gelen birşey yok eşref saatimizi bekleyeceğiz. Teşekkür ederim yorumlarınız için herşey gönlünüzce olsun.
Amin inşallah. tabiki istersiniz en doğal hakkınız. Hep dua ederdim kalbimle mantığım bir olsun diye. İnşallah kalbinizle ve mantığınızla uyumlu birini bulursunuz. Kör kütük aşık olunca karşındaki insanın uyumlu olup olmadığını göremiyorsunuz. İnşallah Allah sizede mantığınız ve kalbinizi ısıtıcak birini kısa sürede nasip eder. Çok kör kütük aşık olmaya gerek yok bence. Sizi seven düşüncelerinize saygı duyan,ve sizi gerçekten önemseyen duygularınızı hastalığınızı önemseyen biri olması yeterli. Çünkü o sizi sevdikçe siz daha çok seviyorsunuz. Kadınlar sevmek için yaratılmış gibiler :) inşallah birinden etkilenirsiniz. Gerçekten iyi bir insanla karşılaşırsınız.
bnde 27 yasındayım aynı durumdayım.
Tabi sizin gibi aglayıp üzülmüyorum. Ailemle çok mutluyum hayat böyle gayet güzel.
Tabiki bir evim olsun cocugum olsun isterim ama inanın kı uygun aday yok. oluruna bıraktım siz de öyle yapın bence
Amin inşallah. tabiki istersiniz en doğal hakkınız. Hep dua ederdim kalbimle mantığım bir olsun diye. İnşallah kalbinizle ve mantığınızla uyumlu birini bulursunuz. Kör kütük aşık olunca karşındaki insanın uyumlu olup olmadığını göremiyorsunuz. İnşallah Allah sizede mantığınız ve kalbinizi ısıtıcak birini kısa sürede nasip eder. Çok kör kütük aşık olmaya gerek yok bence. Sizi seven düşüncelerinize saygı duyan,ve sizi gerçekten önemseyen duygularınızı hastalığınızı önemseyen biri olması yeterli. Çünkü o sizi sevdikçe siz daha çok seviyorsunuz. Kadınlar sevmek için yaratılmış gibiler :) inşallah birinden etkilenirsiniz. Gerçekten iyi bir insanla karşılaşırsınız.
Hayırlı zamanda olur umarım :)
Seni kırmak istemıyorun
Yanı konuşma üslübum sert olabilir ama oyle degıl
Demek istedıgım aceleye gelmesın
Acele olan hersey kotu bıtıyor
Sende mutlu ol
Allah sana hz yusuf gjbı es nasıp etsın
gercekten evlenmek isteyen siz ve sizin gibilere Allah bu gunun hurmetine cok hayirli esler evlatlar nasip etsin ...bir kac ornek vereyim bir komsumuz vardi 30 lu yaslarin sonunda ya da 40 larin başında evlendi ve mutlu...
Isyeri de tanidigim bir abla 40 li yaslarda evli cocugu var ve mutlu...
Ablamin gorumcesi oda 40 li yaslar olabilir oda evlendi cok cok mutlu....
Uzulmeyin yani biraz sabirli olun bol bil dua edin
Sanki 45 50 yaşınızdasınız ditorsunuzda buda normal bir bakış açısı değil ve het zaman söylüyorum yaşamayan anlamaz. Şöyle düşünün ki insan en güzel çağlarını gençliğimi sevdiğiyle gecirmek istiyornözel bişeyler yaşamak bir olmak vs. Kaldı ki bahsettiğiniz geç gelen o mutlulukta çocuk sorunsalı olacak bunu atlıyorsunuz. O yğzden bence teselli verirken laf olsun diye yorum yapmayın çünkü o yorum bizi teselli etmiyor
milletin azğıyla iş yaparsak yandık çünkü asla bitmez lafları
okul bitmedi mi bitirsiniz iş yok mu
işe giresiniz evlilik yok mu
evlenirsiniz çocuk yok mu
çocuk yaparsınız ikinci ne zaman
hiç bitmez merakları
açıkçası hayrsız evlilik olana kadar hiç olmasın daha iyi
seni çok iyi anlıyorum. yaşam tarzı ve yaş olarak birbirimize çok yakınız ve ben de yakın bir süre öncesine kadar seninle aynı duyguları yaşıyordum. kısmet iste, hayatıma biri girdi ve şimdi evlilik yolundayız. 32 yaşındayım. tek fark benim akrabalarım hiçbir zaman aa hala bekar mısın biri yok mu vs diye iğneleyici sözler söylemediler. geç olsun güç olmasın kızım dediler hep. ben de zaten çevremin dediklerinden etkilenen biri değilimdir fazla bu konularda. sen kimsenin sözüne prim verip de kendini üzme. aceleye gelmiş bir evlilik yapmak mı iyi yoksa içine sinecek insanı beklemek mi?
bak benim de bundan bes altı sene önce evliliğe giden bir ilişkim vardı ve ilk o zaman çeyiz yapmaya başlamıştım. ama sadakatli biri olmadığını ve beni benim kadar sevmediğini hissettikten bir süre sonra ayrıldım. o dönem ben de senin gibi zor toparlandım. her düğünde ağlıyodum mesela:) sonra dedim ki bir gün yeniden sevicem biliyorum. ve çok mutlu bir yuvam olacak. umudumu hep korudum. zaman zaman ben de mutsuzlaşmadım mı, hem de çok. ama dedim ki olacak. o gün gelecek. çeyizlerim öyle odanın bir köşesinde bekledi yıllarca.bu sırada neredeyse tüm arkadaşlarım ve kuzenlerim evlendi. demek ki herşeyin bir zamanı var dedikleri doğruymuş. sen de dogru zaman geldiğinde o insanın karşına çıkacağından emin ol.ve o gelene kadar da kendini mutsuz etme. tam tersi mutlu et ve gelecek güzel günlere hazırla kendiniben mesela ayrılık travmasından tamamen kurtulduktan sonra kendimi ne mutlu ediyorsa onu yapmaya çalıştım. gittim çeyizime güzel kahvaltı tabakları aldım, bunlarla ilerde eşimle güzel kahvaltılar yapıcaz dedim. gittim hoşuma giden romantık komedi dvd dileri aldım, evde dondurmamı yeyip izledim. bunalınca çıktım avm ye kendime big mac aldım yedim gittim kendi başıma oturdum kahvemi içtim.kendi kendimin arkadaşı oldum kısacası. ama içimde hep bir eksik vardı. şuanda hala var çünkü daha evlenmedim. ama dedim ya herşey vaktini bekliyor. yeter ki o zaman gelinceye kadar kendini üzme
Nasıl iyi geldi yazdıkların anlatamam Allah tamamına erdirsin umarım umduğundan da çok mutlu olursun.
Ben öyle kendini eve kapatan bir insan değilim dediğim gibi çıkıyorum tek başıma sinema, tiyatro alışveriş en olmadı kitap kafeye gidip kitabımı alıp saatlerce oturup kafamı dağıtıyorum ama işte bir süre sonra bunlarda insana haz vermiyor tek başına nereye kadar moduna giriyorsun.Arkadaşların evli katılamıyorlar. Bazen çok umutlu oluyorum, bazen karamsarlık baş gösteriyor durduk yere ağlıyorum. Biliyorum bu günlerime ilerde güleceğim. Allah bu günleri aratmasın. Teşekkür ediyorum içimi ferahlatan yorumun için :)
Valla abla diyeceğim çünkü 21 yasindayim henuz... Burda hergun o kadar çok kotu evlilik hikayeleri okuyoruz ki belkide sen şuan çoğu kişinin olmak istediği konumdasın... Ben 18 yaşında evlendim bi cahillikle birde oğlum var şuan 2 yaşında tek pişman olmadigim konu oğlum ama evlendigime çok pişmanım keske 30 uma kadar bekleseydim hatta hiç evlenmeseydim. çok ağır bir yük çünkü bir yandan kocanın derdi bi yandan kaynana kayınbaba bilmem ne valla şuan senin yerinde olmayı çok isterdim keske annemin babamın dibinden hic ayrılmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?