Artık yuvamı kurmak istiyorum.

Seni kırmak istemıyorun
Yanı konuşma üslübum sert olabilir ama oyle degıl

Demek istedıgım aceleye gelmesın
Acele olan hersey kotu bıtıyor
Sende mutlu ol
Allah sana hz yusuf gjbı es nasıp etsın

Ne kadar güzel bir insansız en derinden amin çok teşekkür ediyorum:) Yok artık zaten kör kütük aşık olacağımı falan düşünmüyorum biraz ısınayım, biraz mantık ve saygı olunca geriside gelir zamanla diye düşünüyorum.Bekleyeceğiz artık o doğru zamanı ve doğru insanı insallah çıkar. Tekrar teşekkür ediyorum kalbinizin ekmeğini yiyin hep inşallah.

Sizin yaşınızdayken yani 3-4 yıl önce asla takıldığım bir konu değildi zaten bu durum. Zaman çarçabuk ilerleyince tedirginlik peyda olmaya başladı ister istemez. Hayatımı yalnız geçiricem korkusu, anne olabilme isteği, yaş ilerledikçe riskte artıyor malum.Belki de olmayacak Allah bilir tabi.Bunlar dolanmaya başladı kafamda ister istemez . Yoksa her saniye ahlayıp vahlayıp yana yakıla ağlayarak geçmiyor tabi hayatım. Umarım sizinde karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar en doğru zamanda.

Oyle bir olumlama da vardi. Tum kalbimle ve beynimle evet diyecegim biri simdi hayatima giriyor...:)) devami da vardi da hatirlayamiyorum. Her sabah ve her aksam bunu soyleyip evrene mesaj gonderecekmisiz:) Tabi ben yapamadim

Bir de seyi merak ediyorum. Tanisip hemen evlilige karar veren insanlarda tanisma sekli nasil oluyor? Normal bir tanisma mi, gorucu usulu tanisma mi?

Seni kırmak istemıyorun
Yanı konuşma üslübum sert olabilir ama oyle degıl

Demek istedıgım aceleye gelmesın
Acele olan hersey kotu bıtıyor
Sende mutlu ol
Allah sana hz yusuf gjbı es nasıp etsın

Yo yoo kırılmadım sizi anlayabiliyorum. Aminnn çok ama çok teşekkür ederim sizde hep mutlu olun inşallah:)

gercekten evlenmek isteyen siz ve sizin gibilere Allah bu gunun hurmetine cok hayirli esler evlatlar nasip etsin ...bir kac ornek vereyim bir komsumuz vardi 30 lu yaslarin sonunda ya da 40 larin başında evlendi ve mutlu...

Isyeri de tanidigim bir abla 40 li yaslarda evli cocugu var ve mutlu...

Ablamin gorumcesi oda 40 li yaslar olabilir oda evlendi cok cok mutlu....

Uzulmeyin yani biraz sabirli olun bol bil dua edin

milletin azğıyla iş yaparsak yandık çünkü asla bitmez lafları
okul bitmedi mi bitirsiniz iş yok mu
işe giresiniz evlilik yok mu
evlenirsiniz çocuk yok mu
çocuk yaparsınız ikinci ne zaman
hiç bitmez merakları
açıkçası hayrsız evlilik olana kadar hiç olmasın daha iyi

Amiiiiiinnnnn çok teşekkür ediyorum çok tatlısınız:) Dua etmeye devam edeceğim en doğru zamanda, en doğru kişi isteyen herkesin karşısına çıksın inşallah.

Unuttuğunuz birşey var ama...: çocuğunuzun olabileceğini nerden bıkıyorsunuz? Ya olmazsa?

Hani diyelim 25 yaşında evlendin... mutlu mesutsun... ya bu cocuk olmazsa? Kocanizda veya kendinizde bir hasar olmadığını nerden biliyorsunuz? Sevgililikde sperm testi filan yapılır o başka :)

Demek istediğim, bunlar nasip kısmet işi..

Cevremde şuanda 4 kadinin olmuyor çocuğu. Hepsi ortalama 27 yaşındalar.

Eniştemin abisinin karisi 43 yaşında evlendi... 44 ile dogurdu... ikinci yolda.

Nasip yani.

Elbette olup olmayacagını allah bilir. Ama şu an da belli bir yaştayken olma ihtimali farklı bir sebep yok ise çok yüksektir. Ama 40 yaşından sonra yaş faktörü sebebi ile olmamasını birbirinden ayırmak lazım bence.

Tabiki öyle olacağına hiç olmasın.En doğru zamanda en doğru kişi çıksın isteyen herkesin karşısına inşallah. Millet her fırsatta konuşur dediğin gibi hayırlı olacaksa olsun yoksa hiç olmasın zaten.

seni çok iyi anlıyorum. yaşam tarzı ve yaş olarak birbirimize çok yakınız ve ben de yakın bir süre öncesine kadar seninle aynı duyguları yaşıyordum. kısmet iste, hayatıma biri girdi ve şimdi evlilik yolundayız. 32 yaşındayım. tek fark benim akrabalarım hiçbir zaman aa hala bekar mısın biri yok mu vs diye iğneleyici sözler söylemediler. geç olsun güç olmasın kızım dediler hep. ben de zaten çevremin dediklerinden etkilenen biri değilimdir fazla bu konularda. sen kimsenin sözüne prim verip de kendini üzme. aceleye gelmiş bir evlilik yapmak mı iyi yoksa içine sinecek insanı beklemek mi?

bak benim de bundan bes altı sene önce evliliğe giden bir ilişkim vardı ve ilk o zaman çeyiz yapmaya başlamıştım. ama sadakatli biri olmadığını ve beni benim kadar sevmediğini hissettikten bir süre sonra ayrıldım. o dönem ben de senin gibi zor toparlandım. her düğünde ağlıyodum mesela:) sonra dedim ki bir gün yeniden sevicem biliyorum. ve çok mutlu bir yuvam olacak. umudumu hep korudum. zaman zaman ben de mutsuzlaşmadım mı, hem de çok. ama dedim ki olacak. o gün gelecek. çeyizlerim öyle odanın bir köşesinde bekledi yıllarca.bu sırada neredeyse tüm arkadaşlarım ve kuzenlerim evlendi. demek ki herşeyin bir zamanı var dedikleri doğruymuş. sen de dogru zaman geldiğinde o insanın karşına çıkacağından emin ol.ve o gelene kadar da kendini mutsuz etme. tam tersi mutlu et ve gelecek güzel günlere hazırla kendini ben mesela ayrılık travmasından tamamen kurtulduktan sonra kendimi ne mutlu ediyorsa onu yapmaya çalıştım. gittim çeyizime güzel kahvaltı tabakları aldım, bunlarla ilerde eşimle güzel kahvaltılar yapıcaz dedim. gittim hoşuma giden romantık komedi dvd dileri aldım, evde dondurmamı yeyip izledim. bunalınca çıktım avm ye kendime big mac aldım yedim gittim kendi başıma oturdum kahvemi içtim.kendi kendimin arkadaşı oldum kısacası. ama içimde hep bir eksik vardı. şuanda hala var çünkü daha evlenmedim. ama dedim ya herşey vaktini bekliyor. yeter ki o zaman gelinceye kadar kendini üzme

Zamanı var daha demekki. Nasipse gelir Yemen'den nasip değilse ne gelir elden, demişler. Hayırlısı olsun. Etrafa kulaklarinizi tikayin. Herkes herşeyi soyler. Biraz erken evlenseniz bu sefer de biraz gezip tozsaydin diyeceklerdi. Bitmez, bitmeyecek.. Duymayin.

Nasıl iyi geldi yazdıkların anlatamam Allah tamamına erdirsin umarım umduğundan da çok mutlu olursun.
Ben öyle kendini eve kapatan bir insan değilim dediğim gibi çıkıyorum tek başıma sinema, tiyatro alışveriş en olmadı kitap kafeye gidip kitabımı alıp saatlerce oturup kafamı dağıtıyorum ama işte bir süre sonra bunlarda insana haz vermiyor tek başına nereye kadar moduna giriyorsun.Arkadaşların evli katılamıyorlar. Bazen çok umutlu oluyorum, bazen karamsarlık baş gösteriyor durduk yere ağlıyorum. Biliyorum bu günlerime ilerde güleceğim. Allah bu günleri aratmasın. Teşekkür ediyorum içimi ferahlatan yorumun için :)

inşallah hepimiz çok mutlu oluruz insan tek başına bir süre sonra keyif alamıyor ama bir şekilde mutlu olmak zorundayız. ben de mesela şuan yine kendimleyim çünkü ayrı şehirlerdeyiz ve çok sık görüşemiyoruz.ben de kendime kendime oyalanıyorum

Burda hergun o kadar çok kotu evlilik hikayeleri okuyoruz ki belkide sen şuan çoğu kişinin olmak istediği konumdasın... Ben 18 yaşında evlendim bi cahillikle birde oğlum var şuan 2 yaşında tek pişman olmadigim konu oğlum ama evlendigime çok pişmanım keske 30 uma kadar bekleseydim hatta hiç evlenmeseydim. çok ağır bir yük çünkü bir yandan kocanın derdi bi yandan kaynana kayınbaba bilmem ne valla şuan senin yerinde olmayı çok isterdim keske annemin babamın dibinden hic ayrılmasaydım

Burda hergun o kadar çok kotu evlilik hikayeleri okuyoruz ki belkide sen şuan çoğu kişinin olmak istediği konumdasın... Ben 18 yaşında evlendim bi cahillikle birde oğlum var şuan 2 yaşında tek pişman olmadigim konu oğlum ama evlendigime çok pişmanım keske 30 uma kadar bekleseydim hatta hiç evlenmeseydim. çok ağır bir yük çünkü bir yandan kocanın derdi bi yandan kaynana kayınbaba bilmem ne valla şuan senin yerinde olmayı çok isterdim keske annemin babamın dibinden hic ayrılmasaydım

Gerçekten çok erken yaşta evlenmişsin canım. Gerçi nasipten öteye gidilmiyor insan neyi ne zaman yaşaması gerekiyorsa onu yaşıyor.Herkesin imtihanı farklı bu hayatta kimi yalnızlığı ile sınanıyor kimi evli ama mutsuz. Bir çoğu bulunduğu durumdan hoşnutsuz. Allah seni korusun çocuğuna bağışlasın güzel, hayırlı bir ömrü olsun onunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…