Sıkma canını olmayacakmış gibi bi psikolojiye girme.pozitif olki güzel şeyler seni bulsun.yaşın çokta büyük değil.elbet karşına çıkar düzgün birisi henüz zamanı degil demekki hakkında hayırlısı olsun
Bekarlık güzel özgürsün vs vs.. ama tüm arkadaslar evli olunca herkes esiyle cocuguyla ailesi ile vakit geciriyor haliyle bekarlarda bir yere kadar spor kurs sinema tek basina bi muddet sonra sıkılıyor.. insallah guzel bir kismet cikar karsiniza cok mutlu olursunuz:)Çok teşekkür ediyorum yorumunuz, fikirleriniz için. Kursa ve spora gidiyordum ikiside yeni bitti sayılır. Çokta ev iş - iş ev sayılmaz aslında hayatım.En olmadı tek başıma alışverişe, sinemaya veya kitap cafeye gider otururum. Sanırım her ne kadar elimden gelmese de oluruna bırakmak gerek ..
Kahrolacak bir durum yok evlenmek hayatın amacı değil. Siz belli etmiyorum demişsiniz ama bence gayet de belli ediyorsunuz bu duruma üzüldüğünüzü. Çünkü hakikaten aldırışsız görünseniz insanlar ah vah evlenemedi diye sürekli söylemezler. Ben insanların kan kokusu alır gibi kompleks kokusu aldıklarını düşünürüm. Size komplekslisiniz demiyorum yanlış anlaşılmasın ama evlenmemiş olmayı çok takıyorsunuz ki bunun kokusunu alanlar habire oraya laf vuruyor demektir. Bir iki sefer almaza yatın gamsızlığa bütün gene devam eden olursa da görüşmeyin gitsin. Evde kendinizi misafir hissediyorsanız da mesleğiniz geliriniz var ayrı bi ev tutun koyun çeyizlerinizi de neşeyle kullanın. Bence Türk kadınınon bu derece evlenme odaklı olmasının sebebi evlenmeden ayrı eve çıkamayışları. Şimdi aile yapım uygun değil diyeceksiniz. Takmayın kimseyi bu sizin hayatınız lavabolarda ağlayarak mı geçirmek istiyorsunuz yoksa mutlu olarak mıSelam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bende üye olmaya karar verdim. O kadar güzel içten. samimi, doğalsınız ki şimdiden zaman ayırıp okuyanlara çok teşekkür ediyorum. Lütfen yargılamayın beni belki anlatacaklarım çok basit gelebilir kimine göre ama ben altında ezilir oldum. Kısaca kendimden bahsedeyim. 31 yaşında bekar, özel sektörde satış danışmanı olarak çalışan ve ailesiyle birlikte yaşayan biriyim.Evlenmeyi çok istediğim halde yıllardır nasip olmadı. Bundan 4-5 yıl öncesinde sözlenme arefesinde karşı tarafın ailesinin istememesi sonucu bir ayrılık yaşadım onun travması çok uzun sürmüştü çok şükür atlattım o günleri. Karşıma kimse çıkmaz oldu evlenme niyetinde olan. Artık kendimden geçtim ailem için çok üzülüyorum onlar benim durumuma üzüldükçe kahroluyorum. İnsanların özellikle de akrabaların hiç birinin içine çıkamıyorum çünkü konu hep aynı ve ben çok üzülüyorum bir yere dalmış olsam ah vah diye üzülenler oluyor herşeyi evlenemediğime yoruyorlar. Sanki tüm çevrem tüm işini gücünü bırakmış benim evlenemememe takmış durumda şakalarını bile kaldıramaz oldum artık. Nereye gitsem lavaboya gidip ağlarken buluyorum kendimi gizli gizli.Herkes kimseyi beğenmediğimi, çok elediğimi, kimseyi kendime yakıştırmadığımı düşünüyorlar haşa ben kimim ki Allah yakıştırdıktan sonra. Asla öyle birşey yok. Kimse benim içimi bilmiyor . Kalbimin ısınmadığı biriyle sırf evlenmek için evlenemem ki..Hayırlısı artık demekten yoruldum her önüme gelene. Herkes beni çok güçlü, sıkıntısız, mutlu zanneder dışardan çünkü belli edemem içimin yangınını dışarıya.Yıllar önce özene bezene almış olduğum çeyizlerim başkasının evinde ve sana şu kadar vereyim bana sat bunları diye tamamen umutsuz vakaymışım gibi davranıyolar.Küçücük şeylerle mutlu olup kahkahalara boğulan beni istiyorum geri.Lütfen sadece evlilik odaklıymışım gibi düşünmeyin sosyal hayatım işim gücüm bazı aktivitelerim elbette var.Her istediğime çok şükür sahip oldum kimseye muhtaç olmadan.Artık yuva kurmak, anne olmak o kadar çok istiyorum ki.. Evde kendimi misafirmişim gibi hisseder oldum . Yüzümde hep mutsuz, öfkeli bir hal. Başka şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum herşeyi deniyorum fakat içimdeki bu eksiklik diğer şeylerden mutlu olmamı engelliyor adeta. Şuan iş yerinde o kadar işin içinde tüm bunları nasıl yazdım niye yazdım inanın bilmiyorum sadece içimi dökmek geldi içimden. Okuyanlar helal edin hakkınızı..
Napalım anlamadım, biri mi bulalım size?
Zamanı var demekki daha.
Engelleyebilirsiniz rahatsız oluyorsanız, polemik yaratmayın.Olumsuz yorum yapacaksanız mümkünse yazmayın..YAZMAYIN...
Siz olumsuz yorum yapmayın konulara, bizi de engel için yormayın..Engelleyebilirsiniz rahatsız oluyorsanız, polemik yaratmayın.
Sanki 45 50 yaşınızdasınız ditorsunuzda buda normal bir bakış açısı değil ve het zaman söylüyorum yaşamayan anlamaz. Şöyle düşünün ki insan en güzel çağlarını gençliğimi sevdiğiyle gecirmek istiyornözel bişeyler yaşamak bir olmak vs. Kaldı ki bahsettiğiniz geç gelen o mutlulukta çocuk sorunsalı olacak bunu atlıyorsunuz. O yğzden bence teselli verirken laf olsun diye yorum yapmayın çünkü o yorum bizi teselli etmiyorAileniz açısından bu kadar kahroluncak problem göremedim ben. Sanki 45 50 yaşındasınız. Daha 31..
Her şey nasip kısmet. Acele edip yanlış bir evlilik yapmaktan korkun asıl.
Evliliği bu kadar olması şart bir şey gibi görmeyince bekarlığın tadını daha iyi çıkaracaksınız emin olun.
Eziklik bunun neresinde? kaç bin kadın var şu anda sizin yerinizde olmak isteyen :)
Valla bizde kardesimi evlendirmek istiyoruz, adaylar var ama bir turlu kafa dengini bulamiyor, sirf evlilik olsun diyede evlenmek istemiyor, bizimde derdimiz onu evlendirmek yuva kurmasi, 28 yasinda. Isi gucu hali vakti yerinde:) bi tanissaniz kismet bellimi olur..
Bekarlık güzel özgürsün vs vs.. ama tüm arkadaslar evli olunca herkes esiyle cocuguyla ailesi ile vakit geciriyor haliyle bekarlarda bir yere kadar spor kurs sinema tek basina bi muddet sonra sıkılıyor.. insallah guzel bir kismet cikar karsiniza cok mutlu olursunuz:)
Ay ben ciddiyim neden olmasin :)Gülümsettiniz beni :)
Bende öyle o kadar çok görüştüğüm çıktıgım oldu ki artık ilk görüşte bu adamla olurum ya da olmam diye ahkem kesebilme potansiyeline sahibim. Burda tecrübe konuşuyor dedikleri cinsten. Sonuc olarak sevdiğim aşık oldugumda oldu, beni seveni sevemediğimde ama şuan da karsıma insanlar cıksa da hadi evlenelim modunda olmuyorlar nedense yani olacak gözüyle baktıkların bile olmayabiliyor bu sebeple muzdaribim. Birde evde babanızın faktörü baskısı varsa en çokta bunlar size kendinizi kötü hissettiriyor yanımda olup hayırlısı nasip kısmet zamanı vardır demektense aman evlensinde kim olursa olsun modunda bu kadar gözlerini karartmıslar. Şimdi en yakının ailen bile sana böyle yaparsa nasıl güçlü durabilirsin ki onların karşısında? Beni annem anlar bi tek gerisi hikaye zaten. Sırf bu sebeple artık bende evlenip gitmek istiyorum evden çünkü çok bilmiş, herseyi en cok kendi bilen huysuz bi baba varsa başta sudan bi sebeple bile sürtüşmek her seferinde size daha kötü hissettiriyo kendinizi o zaman lanet ediyorum hep evlenip gidemedim diye yoksa bekarlığımdan memnunum insallah tez zamanda evlenir gideriz. Çok garanti bir işim yok belki buda bi etken erkeklerde güçlü ve kendi parasını kazanan kadınlar arıyo doğal olarak şuan babama karşı çok doluyum bende yazdıkca yazdım kusura bakmayın.kesinlikle nasip kısmet.
biraz da kendi elinde diyor bazıları; sinir oluyorum.
öyle olsaydı ben evlenirdim zaten.
çünkü çok kişiyle görüştüm, şans verdim, tanımaya çalıştım, sevmeye çalıştım ama sevemedim.
yani çok talibin olsa da, çok gezsen de, çevren de çok olsa boş. sevemiyorsan istediğini yap olmaz.
bence vakti var demek ki. bu yüzden sadece dua edin. üzülmeye gerçekten gerek yok. inşallah gönlünüze göre bir eşiniz olur.
Valla bekarlar evlenmek istiyorum, evliler bosanmak istiyorum diye konu acip durdu bayram boyunca :))
Aileden bir baski gormuyorum, arkadaslarimin yarisi evli yarisi bekar, gezmekten evde bos oturdugum gun yok sayilir. Hayattan zevk aliyorum.Hicbir zaman evlilik en buyuk hayalim olmadi.
Ama...
Iste bu amanin sonu gelmiyor. Cok iyi anliyorum seni. Sukur etrafimdakiler bisey demiyor ama etrafimda olmayan kisiler, hadleri olmayarak sanki beni eksik, yarim gibi goruyorlarBu da evlenemedi diye.
Ben de dusunmeye basliyorum artik yas geldi 35 e. Gec mi kaliyorum bazi seylere. Belki de evlenmemem daha hayirli. Hayirli olsaydi Allah nasip ederdi diye
Zugurt tesellisi midir nedir? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?