Artık yüzüme bakmıyor

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba herkese iş yerinde birisi var ben normal bir personelim kendisi birimlerden birinin müdürü aylardır çok hoşlanıyorum kendisinden onunda ilgisi olduğunu hissettim nasıl derseniz beni görünce bakışları çok farklı oluyor kafasını eğiyor yanımdan geçerken mutlaka bir kere gözlerime bakıyor bir defasında yanında personelleri varken beni gördü ve çok değişik oldu yine gözgöze geldiğimiz anda çok farklı oluyor. Hatta benim çalıştığım birimin önünden geçerken arada bakar benim tarafa. Fakat iki haftadır beni gördüğünde gözgöze gelmemek için resmen direndiğini hissettim bakmamaya çalışıyor acaba anlaşılır diye mi çekiniyor bir anda böyle değişmesi çok Canımı yaktı hatta benim birimimin önünden bile geçmemeye başladı artık ne olmuş olabilir bi defasındada birimden bir erkek arkadaş çayını benim masamda içerken gördü sanki bozuldu bilmiyorum aklım karıştı ve üzülüyorum bu durumda aklımdan çıkmıyor zaten odaklanamıyorum onun yüzünden hiç birşeye

platonik ask zordur herhalde:) bi sekilde belli et, masanda seker cikolata bulundur, onu gordugun anda eline al kavanozu insanlara takdim et, onada et, nebilim bul bi bahane yaklasmak icin. boyle uzaktan uzaktan nereye kadar. ama dikkat etmelisin, pozisyonu seninkinden yuksek oldugu icin isine zarari dokunmasin sonra (karsiliksiz kalirsa).

Ya adam arıyor , soruyor , ilgi gösteriyor .
Sen aramasan da arıyor. Yanına geliyor .
Ne bileyim saatlerce konuşuyor . Gülüyor ,eğleniyor ; sen onu kale almaya başlıyorsun ya ertesi günü sanki yabancı . Erkekler dengesizlikten mi yapıyor yoksa taktik mi bilmiyorum ama takmamaya bak .Sadece bakıştığın erkekse hiç takma . Çünkü sen takmayınca tekrar üstüne düşecek .

platonik ask zordur herhalde:) bi sekilde belli et, masanda seker cikolata bulundur, onu gordugun anda eline al kavanozu insanlara takdim et, onada et, nebilim bul bi bahane yaklasmak icin. boyle uzaktan uzaktan nereye kadar. ama dikkat etmelisin, pozisyonu seninkinden yuksek oldugu icin isine zarari dokunmasin sonra (karsiliksiz kalirsa).
Bizim birimlerimiz farklı kurumsal bir yer olduğu için malesef muhabbet şansımız Yok. bir defasında personellerinin yanında beni görünce heyecanlandığı için birisi anlamasın diye dikkat ediyor artık sanki bide yanımda birimden erkek bir arkadaşı gördü onada sanki bozuldu yada ben çok mana yüklüyorum bilmiyorum

Freud ne demiş bi kişi bir yere bakıyorsa ilgilendiği bişey vardır orda, bir yere inatla bakmıyorsa orda kesin ilgilendiği bişey vardır. Buna benzer bişey işte:)
Aynen inanın aklıma bu söz geliyor o böyle yaptığında her zaman :) acaba ben çok mana yüklemiş olabilir miyim bu davranışlarına belkide sadece bir beğenmedir bana karşı hisleri

Ya adam arıyor , soruyor , ilgi gösteriyor .
Sen aramasan da arıyor. Yanına geliyor .
Ne bileyim saatlerce konuşuyor . Gülüyor ,eğleniyor ; sen onu kale almaya başlıyorsun ya ertesi günü sanki yabancı . Erkekler dengesizlikten mi yapıyor yoksa taktik mi bilmiyorum ama takmamaya bak .Sadece bakıştığın erkekse hiç takma . Çünkü sen takmayınca tekrar üstüne düşecek .
Malesef çalıştığımız yer kurumsal bir yer olduğu için böyle bakışmakta öteye gidemiyor ama ona bazen o kadar içim dolup taşıyor ki gidip sarılasım geliyor

Aman platonik aşk heyecanlı olduğu kadar sıkıcı da..
Baktı bakmadı, geçti geçmedi, dedi demedi.. :işsiz:
Onunla hiç işiniz olmuyor mu gün içinde?
Yok malesef aynı birime bağlı olsak mutlaka bir şekilde konuşurdum ama birimlerimiz farklı kurumsal bir yer olduğu için durum dahada vahim ama iki defa yanımdan geçti bakmamak için resmen direndi öyle canım acıdı ki yoksa mutlaka gözünün ucuyla bakardı

Bu taktik ise yaradi bende. Ayni sizin gibi ayni isyerinden birine platonik asiktim. Kekti, gofretti, cikolataydi derken 3 aylik evliyiz. Siz de biraz cesaret edin, umarim guzel seyler olur.

Bu taktik ise yaradi bende. Ayni sizin gibi ayni isyerinden birine platonik asiktim. Kekti, gofretti, cikolataydi derken 3 aylik evliyiz. Siz de biraz cesaret edin, umarim guzel seyler olur.
Masama geleceği bir durum malesef olmuyor odasına gidip ikram edemeyeceğime göre bu taktik çook zor bende ama bir program veya etkinlikte falan bir araya gelme şansımız olabilir

Tam tersi belki de. Sizin ilgilendiğinizi düşündü ve rahatsız oldu. Yanlış izlenim vermemek için de hareketlerine dikkat etmeye başladı.

Back
X