• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık zayıf ve sağlıklı yaşamak istiyorum.

evet işte herkese her diyet olmuyor.

bu yüzden de kendimi tanımaya çalışıyorum.

karatayda meyve yok belki haftada bir ..ekmek yok,şeker yok.

aynen eşime de kilo aldırmaya çalışıyorum.çok şanslılar.

bir de spor ben de olmazsa olmaz.sporsuz olmuyor.spor derken yürüyüş,bisiklet ne olursa yani.

ben şimdi yürüyüşten geldim 1,5 saat yürüdük.çok iyi .

akşam serin oluyor bir de yemek sonrası sindirmek için iyi oluyor.

akşam kepekli tost ,domates,salatalık yedim ve şekersiz çay.

kızlar benim oğluşum yakamı bırakmadı da bakamadım kusura bakmayın. bende an itibariyle 67 kg boy 154 cm. boy kısa olunca herşey daha zr tabi :) bende bir 55 olabilsem. Bugün tam anlamıyla başladım. Sabah 3 etimek, biraz peynir 1 haşlanmış yumurta yeşillik. Öğlende bir kase çorba ve cacık ve yeşillik yedim. İnşallah hep beraber sağlıklı zyıflayalım :)

Yediklerin güzel

Öğlenleri protein de yiyebilirsin tabi

Ben bugün serbest günümdü her şey yedim .ekmek tatlı kola gofret bugün diyet yoktu

sabah karpuz peynir iki yumurta az ekmek.

bu sabah 77.4 oldum yine.

dün çok yedim çok.

haftasonları hep böyle oluyor ama olsun napalınm metabolizmamı şaşırtmam lazım.

öğlen karabuğday çorbası.iki kaşık pirinç pilavı 2 köfte.

sabah öğlen arasında 2 bisküvi ,bir köfte,2 bardak su.açlığa dayanamadım.

eşimin yemeğe gelmesine zor dayandım.çok acıktım.

sebebi şu:ne kadar yersen o kadar acıkırsın,ne kadar şeker ve karbonhidrat yersen o kadar acıkırsın.sadece dün yedim ve hemen etki yaptı.

yani kilo ve yemek bir kısır döngü.ne kadar yersen o kadar kilo alıyorsun.ne kadar kilo alırsan da o kadar çok yiyorsun.o kadar çok acıkıyorsun.

kilom:76.6

temizlik yapıyorum 9 gün oldu.yazamadım.

yediklerime dikkat ediyorum ve temizliği spor sayıyorum işe de yaradı.

dün tatılar yedim.ama yemek yemedim.yediğim tatlıları öğün saydım.

çok yemek beni korkutmuyor ama şeker yemek çok korkutuyor.

76 lardayım.devam .......

bayram bitti misafirlerim gitti.kilo alırım dedim amam almamışım da vermemişim de..

sabah aç:76.4

devam ediyorum ,edeceğim inş.

yine takıldım ama olsun hep böyle oldu.

sabah aç 75.9 :D

mutluyum 75 leri görüyorum.

karatay kahvaltısına devam.kahvaltıda istediğini yiyebilirsin aslında .çünkü ilk öğün olduğu için eritiyorsun.

sonrası önemli.sonrasında da protein almaktan korkmuyorum.yağa dikkat ediyorum.çünkü yağ ihtiyacımı aslında yoğurttan ve kuru yemişlerden alıyorum hem de en doğal yağ .yoğurt ev yoğurdu kuru yemişteki de işlenmemiş yağ işte..

ŞEKER:ASLA işte buna dikkat.üstüne basa basa söylüyorum bunu, şeker çok tehlikeli.ekmeği de tam buğday ve sadece kahvaltıda.

şunu söyleyebilirim bir çok denemelerim sonunda:şeker ve ekmeği kesersen zaten başka hiçbir şey yapmadan zayıflıyorsun yavaş yavaş.

tatildeydim yeni döndüm.1,5 kilo aldım tekrardan.şekere ,kolaya dikkat etmeme rağmen.

tekrar başladım.niyet ve kararlılık olduktan sonra zayıflayacağıma inanıyorum.

sabah aç 76.7

sabah aç:75.8 mutluyum :)

*tatilde aldığım 1,5 kiloyu 15 günde verebildim.kilo verdikten sonra tekrar almak çok sinir bozucu...

*çok yavaş veriyorum.ama bence doğru yoldayım.

*kahvaltılarım aynı hep.

*kahvaltıdan sonrası çok önemli ve ikindi saatlerinde kan şekerinin düşmesi çok önemli ..açlık hissettiğiniz vakitler bellidir.önemli olan o vakitleri atlatmak.

*dikkat ederseniz akşamdan sonra açlık hissetmiyorsunuz.çünkü o saatlerde yemeye alışmamış bünye.bünye neye alışırsa onu o vakit istiyor.şeker yersen hep istiyor canın.bağımlılık gibi.

Son düzenleme:
*pirinci çin,japon ve hintliler gibi pişirip yerseniz kilo yapmıyor bunu keşfettim.bahartlarla tatlandırın.tuz da atın.

*şu 3 beyaz var ya un,tuz,şeker.ben bu üçlüden tuzu çıkarıp yağı koydum.tuzu kullanmasam aslında yemem gereken şeyleri yiyemiyorum.bu yüzden azcık tuz bir şey yapmaz.

*yağ ise:hiç yağ yemeden olmaz diyeceksiniz.ben bunu nasıl çözdüm.şöyle;kahvaltımdaki peynir,karabuğday çorbamdaki ev yoğurdu ve (kuruyemiş) fındık,ceviz v.s deki yağ yeterli .hem de eminim doğallığından de mi.

Back
X