Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karatay diyeti yapmadım canım ben hiç bir bakayım internetten filan araştırayım
Dün sabah 77.1 kg idim sen her gün mü tartılıyorsun
Bu arada tanışalım ben Döne, 35 yaşındayım, 1.çocuğum var Allah bağışlarsa 15 aylık, ona bakıyorum. Geri kalan zamanımda çamaşır bulaşıl vs vakit kalırsa kendimle ilgileniyorum ara sıra yani
Ankaradayım
Sen nerdesin neler yapıyorsun çocuk var mı
Şekerin yok dimi
Karabuğday nereden buluyorsun haşlıyıp mı yeniyor ben yemedim hiç
Ben 50 leri göremem öyle yapamayacağım bir hayal kurmadım çünkü hiç 50 li kiloda olmadım
En son ortaokulda 49 kg olduğumu hatırlıyorum hep balık etliydim yani
60 kilolarda iyi oluyorum hayalim öyle evlenmeden evvelki kiloma dönmek yani 62-63 en az olduğum kilo
İnşallah bakalım
En son şubatta doktor a gitmiştim tiroid filan baktırıyım dedim, kilo ver dedi, insülin direncin var dedi, ilaç yazdı. Canım hiç rejim yapmak istemiyordu ama isteyeceği ana kadar bir çaba sarfetmeden bekledim açıkçası, nisanın başına kadar. İnsanı bir şeyin motive etmesi şart yaa.
Hiç fotojenik değilim fotoğraflarda 10 kilo fazla çıkarım hep, o zamanki fotoğraflarımda çok şişman çıkmıştım bakımak istememiştim zaten kilo da almış başını yürümüştü tabi sigarayı bırakmıştım hamilelik doğum bilmem ne derken
Dedem de günde 6 şişe filan soda içiyor ya. Ben sevmiyorum sodayı. Sen kaç şişe içiyorsun?
Beslenme düzeninde ara öğünün çokmuş, ben çok ara öğün yapmıyorum, iyi oluyor mu senin için?
Karatayda 5 saat aç kalın diyor, öyle kaldığın oluyor mu?
Canım yanlış anlama sorularımı sakın. Sadece muhabbet etmek için soruyorum. İş güç çocuk mocukla ilgili yani. Yoksa internet ortamına benim de güvenim sıfır tabiki özel bir şeyini benimle neden paylaşasın ki daha dün bir bugün iki. Ben sana saygı duyarım cevap vermek istemiyorsan ne olacak sorun olmaz.
Diyetinle ilgili sorduklarım da öğrenmek için hani acaba ben yanlış bir şey yapıyor muyum daha iyi bir şeyler olabilir mi gibi. Tenkit etmek eleştirmek bana kalmamış sonuçta.
2 ayı geçti 4-5 kilo verdim yavaş veriyorum ama olsun
Önceki yorumlarımı okursan yazdım bir çok yöntem denedim deniyorum da
Az ve sık yemek sanırım iyi bir yöntem
Bazı insanlar vardır hiç ağızları boş durmaz hep bir şeyler yerler ama zayıflardır işte onlar az ve sık yiyor bu yüzden de ana öğünlerde tıka basa yemiyorlar
Su cum aslında karatay diyeti mehmet öz diyeti isveç diyeti... vs derken milyonlarca diyet var ama her şey herkese yaramıyor değil mi herkesin vücudu farklı çalışıyor
Demek ki sana ara öğünsüz olmuyor ben de ara öğün yapamıyorum pek
Bugün çok meyve yedim yaz meyvelerini çok seviyorum hem sulu sulu hem tatlı tatlı ohh
Karatay pek meyve vermiyormuş değil mi benlik değil sanırım o
Bu yiyip yiyip kilo almayan birkaç arkadaşım var çok gıcık oluyorum onlara
Benden 3 kat fazla yiyorlar ama tığ gibiler
Metabolizma hızlı çalışıyor demek ki yapacak bir şey yok