• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık zayıf ve sağlıklı yaşamak istiyorum.

Ara öğün yapıyorum ama Nasıl yapıyorum

Ara öğün zamanım geldi şunu yiyeyim değil de acıkır gibi olursam ağzıma bir şeyler atıyorum

Bu da sürekli metabolizmamın çalışmasını sağlıyor ve de ana öğünlerde açlıktan gözüm dönmüyor

Karatay diyeti yapmadım canım ben hiç bir bakayım internetten filan araştırayım
Dün sabah 77.1 kg idim sen her gün mü tartılıyorsun
Bu arada tanışalım ben Döne, 35 yaşındayım, 1.çocuğum var Allah bağışlarsa 15 aylık, ona bakıyorum. Geri kalan zamanımda çamaşır bulaşıl vs vakit kalırsa kendimle ilgileniyorum ara sıra yani :D
Ankaradayım
Sen nerdesin neler yapıyorsun çocuk var mı

• Beğen
Reactions: s u
Can'ım özel şeylerim paylaşmıyorum genellikle kırılma lütfen

Etrafımda arkadaşlarım da buraya üye onun için

Diyet arkadaşı olalım

Ama çocuğum var benim de evliyim

az önce 2 glutensiz bisküvi 1 sade soda içtim.

midem kazındıydı.şimdi öğlen yemeğini daha rahat beklerim.

kolanın asidini çok seviyorum.ama diyette kola içmediğim için sade soda içiyorum.canım ne zaman isterse içiyorum.yemeklerin yanında da içiyorum.

ha unuttum evet her gün trtılıyorum.tartım yatak odamda aten ne zaman istersem tartılıyorum canım.

öğlen fırında tavuk,brüxel lahanası,havuç,kabak,brokoli,domates yemeği .yanında da yarım kase yoğurtlu karabuğday.

şimdi acıkır gibi oldum leblebi yiyorum ve sade soda içiyorum.

Şekerin yok dimi
Karabuğday nereden buluyorsun haşlıyıp mı yeniyor ben yemedim hiç
Ben 50 leri göremem öyle yapamayacağım bir hayal kurmadım çünkü hiç 50 li kiloda olmadım
En son ortaokulda 49 kg olduğumu hatırlıyorum hep balık etliydim yani
60 kilolarda iyi oluyorum hayalim öyle evlenmeden evvelki kiloma dönmek yani 62-63 en az olduğum kilo
İnşallah bakalım

• Beğen
En son şubatta doktor a gitmiştim tiroid filan baktırıyım dedim, kilo ver dedi, insülin direncin var dedi, ilaç yazdı. Canım hiç rejim yapmak istemiyordu ama isteyeceği ana kadar bir çaba sarfetmeden bekledim açıkçası, nisanın başına kadar. İnsanı bir şeyin motive etmesi şart yaa.
Hiç fotojenik değilim fotoğraflarda 10 kilo fazla çıkarım hep, o zamanki fotoğraflarımda çok şişman çıkmıştım bakımak istememiştim :( zaten kilo da almış başını yürümüştü tabi sigarayı bırakmıştım hamilelik doğum bilmem ne derken

Dedem de günde 6 şişe filan soda içiyor ya. Ben sevmiyorum sodayı. Sen kaç şişe içiyorsun?
Beslenme düzeninde ara öğünün çokmuş, ben çok ara öğün yapmıyorum, iyi oluyor mu senin için?
Karatayda 5 saat aç kalın diyor, öyle kaldığın oluyor mu?

• Beğen
Canım yanlış anlama sorularımı sakın. Sadece muhabbet etmek için soruyorum. İş güç çocuk mocukla ilgili yani. Yoksa internet ortamına benim de güvenim sıfır tabiki özel bir şeyini benimle neden paylaşasın ki daha dün bir bugün iki. Ben sana saygı duyarım cevap vermek istemiyorsan ne olacak sorun olmaz.
Diyetinle ilgili sorduklarım da öğrenmek için hani acaba ben yanlış bir şey yapıyor muyum daha iyi bir şeyler olabilir mi gibi. Tenkit etmek eleştirmek bana kalmamış sonuçta.

• Beğen
Şekerim yok şükür ama acıkınca Can'ım şekerli şeyler istiyor şekerim düşüyor gibi

Karabuğday marketlerde var ama ben buğdayın karası sandım da değilmiş farklı bir şey tohum gibi

Karabuğday yazıyor üstünde

Suya koydum haşlayacaktım ama baktım ki yumuşacık oldu hemen ben de haşlamadım biraz daha yumuşadı yoğurtladım yani cacık gibi sulu

Üstüne yerken salatalık da doğruyorum bazen beni tok tutuyor

Hiç önemli değil Can'ım aşkolsun ne demek rica ederim yanlış anlamam tabi ki

50 lerde ben de çok olmadım ama hedefimi yüksek tutayım ki daha çok azmedip hedefim olmasa da biraz üstü olsun 60 lara da razıyım tabi ki

Ben 2-3 Şile içiyorum sanırım sodayı

Can'ım 2 öğün de denedim ara öğünsüz ama bana böyledi iyi geldi

İki öğün yendiğinde hep aç oluyordum ve ana öğünü çok yiyordum
Bir de öyle çok diyet psikolojisi oluyor sinirlemiyorum

Böyle daha iyi ve sanki daha hızlı kilo veriyorum gibi

Ara öğün yani az ve sık yemek yerken 2 ana öğünde yendiğinden daha fazla da yesen mide zorlanmadığı için kilo olmuyor bence.kendimde bunu hissediyorum

2 ayı geçti 4-5 kilo verdim yavaş veriyorum ama olsun

Önceki yorumlarımı okursan yazdım bir çok yöntem denedim deniyorum da

Az ve sık yemek sanırım iyi bir yöntem

Bazı insanlar vardır hiç ağızları boş durmaz hep bir şeyler yerler ama zayıflardır işte onlar az ve sık yiyor bu yüzden de ana öğünlerde tıka basa yemiyorlar

Su cum aslında karatay diyeti mehmet öz diyeti isveç diyeti... vs derken milyonlarca diyet var ama her şey herkese yaramıyor değil mi herkesin vücudu farklı çalışıyor
Demek ki sana ara öğünsüz olmuyor ben de ara öğün yapamıyorum pek
Bugün çok meyve yedim yaz meyvelerini çok seviyorum hem sulu sulu hem tatlı tatlı ohh :D
Karatay pek meyve vermiyormuş değil mi benlik değil sanırım o

• Beğen
Bu yiyip yiyip kilo almayan birkaç arkadaşım var çok gıcık oluyorum onlara
Benden 3 kat fazla yiyorlar ama tığ gibiler
Metabolizma hızlı çalışıyor demek ki yapacak bir şey yok

• Beğen
Back
X