Artk unutmak istiyorum

canım nişannlıyken çok uzaktaydı sadece 2 kez görüşdük.. 1 inde nişanlandık 1 indede nikah. ama şimdi doğu görevi bitti aramızda 100 kilometre var. hergün görmüyorum ama işte memlekete gelince denk geliyoz..

nie ayrılmıştınız siz canım?ailesi yüzünden mi?

nie ayrılmıştınız siz canım?ailesi yüzünden mi?

yok güzelim. tartışma esnasında ben ona trip yapamak için ayrılalım dedim. ama hemen özür diledim telefonda oldu tabi bu olay. kabul etti ama 2 ay sonra felan unutamıyorum dedi. çok yalvardım ikna etmek için ama bana ağır şeyler söyledi bende dayanamadım nişanı attım..
çok komik demi?senağlama

yok güzelim. tartışma esnasında ben ona trip yapamak için ayrılalım dedim. ama hemen özür diledim telefonda oldu tabi bu olay. kabul etti ama 2 ay sonra felan unutamıyorum dedi. çok yalvardım ikna etmek için ama bana ağır şeyler söyledi bende dayanamadım nişanı attım..
çok komik demi?senağlama

AAAAAAAAAohaoldumsmile
evet yaaa insan bu yüzden ayrılır mı?
peki o hiç mi çabalamadı mı barışmak için dünden hazır mıymış yanii nasıl şey bu yaaaakannehir

AAAAAAAAAohaoldumsmile
evet yaaa insan bu yüzden ayrılır mı?
peki o hiç mi çabalamadı mı barışmak için dünden hazır mıymış yanii nasıl şey bu yaaaakannehir

evet ben nişanı atmadan önce yalvardım ona tam 2 hafta boyunca ama o beni dinlemedi bile. düşün ben cuma nişanı attım o pazartesi dava için geldi nikahıda yapmıştık.. davayı açtık 20 gün sonra beni aradı sen hatalıydın ben sana yapma dediğim şeyi yaptın dedi.ama bana öyle bişey dediğini hiç hatırlamıyorum. tabi bağırdım çağırdım kabul etmedim. boşanma olduğu gün mahkemede içim öyle acıdı ki düşün yaşamadığım bi evliliğin boşanmasını gerçekleştirdim. mahkemede yalnızken yanıma yaklaşdı.. öylece bakakaldık birbirimize o ağladı bende ona seni ömürr boyu bekliyecem dedim. boşandık nişanda biti ama biz gizliden konuştuk. ama ailemi ikna edemedim. ve o bana bu seferde ne dedi biliyomusun. benden öcünü aldın dedi. ben aileme kabul etsinlerdiye yalan bile söyledim..:::çok üzgünüm:

evet ben nişanı atmadan önce yalvardım ona tam 2 hafta boyunca ama o beni dinlemedi bile. düşün ben cuma nişanı attım o pazartesi dava için geldi nikahıda yapmıştık.. davayı açtık 20 gün sonra beni aradı sen hatalıydın ben sana yapma dediğim şeyi yaptın dedi.ama bana öyle bişey dediğini hiç hatırlamıyorum. tabi bağırdım çağırdım kabul etmedim. boşanma olduğu gün mahkemede içim öyle acıdı ki düşün yaşamadığım bi evliliğin boşanmasını gerçekleştirdim. mahkemede yalnızken yanıma yaklaşdı.. öylece bakakaldık birbirimize o ağladı bende ona seni ömürr boyu bekliyecem dedim. boşandık nişanda biti ama biz gizliden konuştuk. ama ailemi ikna edemedim. ve o bana bu seferde ne dedi biliyomusun. benden öcünü aldın dedi. ben aileme kabul etsinlerdiye yalan bile söyledim..:::çok üzgünüm:

canım benim yaa:teselli: insan bu sebepten bile ayrılabiliyosa pes artık ne diyeyim:umursamaz:
ama Allah'tan hep hayırlısını dile canım bize şer görünende vardır bir hayır senin de epey olmuştu biteli yanlış hatırlamıyosam,kalbini kapatma tatlım ilerde çok daha iyisiyle karşılaşırsın inşallah kuzucum:Saruboceq:

canım benim yaa:teselli: insan bu sebepten bile ayrılabiliyosa pes artık ne diyeyim:umursamaz:
ama Allah'tan hep hayırlısını dile canım bize şer görünende vardır bir hayır senin de epey olmuştu biteli yanlış hatırlamıyosam,kalbini kapatma tatlım ilerde çok daha iyisiyle karşılaşırsın inşallah kuzucum:Saruboceq:

off granadam ya 9 y oldu nişan biteli.. ama ayrılık sebebimize bakıyorum sevgimize bakıyorum.. çok canım acıyo yaaa. öyle zaten ben çok seviyorum ama o bana hayırlı değide şer diye düşünüyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı.. ya hiç müsemmaa göstermedi bide benden çok büyük

kızlarrrr bütün söylediklerinizde haklısınız.ama kafam almıyor.
canım çok beter yanıyor bugün
gözlerim kıpkırmızı
deli gibi oldum.
içim dışama çıktı.nefes dahi alamıyorum:(

gözlerim kıpkırmızı
deli gibi oldum.

uyumayı dene güzelim. ben çok düşünce uyuyorum.. inan ozaman daha az ypranıyosun. unutma sonu yokmuş beklemenin

off granadam ya 9 y oldu nişan biteli.. ama ayrılık sebebimize bakıyorum sevgimize bakıyorum.. çok canım acıyo yaaa. öyle zaten ben çok seviyorum ama o bana hayırlı değide şer diye düşünüyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı.. ya hiç müsemmaa göstermedi bide benden çok büyük
bayaa olmuş senin canım artık unut gitsin yazık sana da ama seven adam nasıl bırakır sevdiğini yaa hele de böyle saçma sapan bi nedenden:umursamaz:
ah kuzucum ahhhh Allah korusun artık bizi bu yüreksizlerden yaa iyi insanlar çıkarsın karşımıza da oohhhh iyi ki ayrılmışım onndan diyelimm:Saruboceq:
gözlerim kıpkırmızı
deli gibi oldum.

kıyamam sana canım benim geçecek psikom inan bana geçecek işkence etme kendine daha fazla bu aralar arkadaşlarınla vakit geçir biraz kimse onun konusunu açmasın ama gez toz alışveriş yap resim yap kalabalığa karış biraz kafanı dağıtacak ne bulursan yap canım ama yeter artık kendine daha fazla işkence etme..
gidebilen bir erkek için değmez canım anla artık..

bayaa olmuş senin canım artık unut gitsin yazık sana da ama seven adam nasıl bırakır sevdiğini yaa hele de böyle saçma sapan bi nedenden:umursamaz:
ah kuzucum ahhhh Allah korusun artık bizi bu yüreksizlerden yaa iyi insanlar çıkarsın karşımıza da oohhhh iyi ki ayrılmışım onndan diyelimm:Saruboceq:

canım hergün dua ediyorum yine böyle yüreksiz biriyle karşılaşmayım diye. öyle biriyle karşılaşcağıma ömür boyu bekar kalmak tercihimdir... bu ayrılık sebebini kime anlatsam önce bi gülüyo... gerçekten komik. ya ben o sözü evlendikten sonra deseydim.çook şükür düyorum bazen.insan bu o nu de bunu deme.. robotmuyuz insanmıyız..
allah hepimizin yar ve yardımcısı ola...

valla çok ilginç ayrılma nedeninizbilmiyorumkismile
ama sonuçta nişanlın çok yüreksizmiş:mymeka:
böylelerine en güzel ceza unutmak olur bir de Allah öyle biriyle karşılaştırsın ki seni canım dünya ahiret eşin olsun her şartta seni adam gibi sahiplensin:Saruboceq::Saruboceq:

hayatımın en güzel anlarımı onla yasamıstım ta ki o benden ayrılana kadar ...sonraysa hayatımın en acı anlarını onun yüzünden yasadım 3 yıl oldu ayrılalı ve hala unutamadım...3 yıl bombos acı çekerek yasadım o ise gününü gün etti....yani kızlar erkek milleti böyle acı çeken hep biz kızlar...

yapmayın ya.böyle şeyleri gördüm mü çok kötü oluom
3 yıl acı çekmek çok zor,
allah yardımcın olsun
3 yıl unutturur ya:(

hayatımın en güzel anlarımı onla yasamıstım ta ki o benden ayrılana kadar ...sonraysa hayatımın en acı anlarını onun yüzünden yasadım 3 yıl oldu ayrılalı ve hala unutamadım...3 yıl bombos acı çekerek yasadım o ise gününü gün etti....yani kızlar erkek milleti böyle acı çeken hep biz kızlar...

galiba bende sizin gibi olacağım.. 9 ay oldu hala kalbim acıyor.... onu başkasıyla düşünmek beni mahvediyor...

ya anlamıyorum 3 yıl nasıl mahkum eder insan kendini nasıl unutamazbilmiyorumkismile
benim 5 ay filan oldu tam unuttum diyemem ama gerçekten artık acı çekmiyorum aklıma yatan mantıklı biri olsa hazır hissediyorum kendimi yeni bişeylerekaydirigubbakcemile3
yaa ben mi garibim kızlar siz mi inanın çelişkiye düştüm şimdi:uhm:
nefess mükemmel bi insan mıydı dört dörtlük müydü,nesini unutamadın arkadaşım?cidden merak ettiğim için soruyorum inanamıyorum çünkü yaa 3yılda nasıl unutamaz insan kuzum:uhm::uhm:

gerçi beni soğutan çok şey oldu en önemlisi iki buçuk yılın ardından hiç ama hiç mücadele etmedi benim için,ailesinin bir sözüyle sildi hemen herşeyi yoksa Allah biliyor çok sevmiştim ben onun için Dünyayı alırdım karşıma ama o bi ailesine tek laf etmedi..
ilk zamanlar acındırdı kendini yok acı çekiyomuş da bilmem ne,salak gibi inandım o zaman sonra kendime geldim...
seven adam gitmezdiiiiii:olmaz:
bunları düşündükçe soğudum ondan bana eş olmazdı beni sahiplenmezdi ortada bıraktığına göre,daha nasıl güvenebilirdim ki ona.
bütün bunlar,bu ve benzeri nedenler yetmez mi unutmaya bunları okuyunca bana hak vermeyecek yoktur heralde daha bu durumda nasıl yas tutulur dimi ama:umursamaz:
sizlerin ne gibi sebepleri var da hala unutamıyosunuz canlarım gerçekten bilmek istiyorumbilmiyorumkismile

büyük konuşmamak lazım şu hayatta asla demiyorum ama beni bırakıp giden bi adamı bende unuturum...unutmak için çabalarım insan çok güçlü bir varlık ve isterse yapar unutur...hayatta herşey karşılıklı sevgide aşkta
daha ilk köşeye sıkışmada bırakıp gidiyorsa ya sevgisi yeterli değildir yada yüreği.
karakterli olgun ve seven bi adam mücadele eder sahip çıkar sonuna kadar..
Ben niye gitmedim niye kaçmadım niye uğraştım sevgim için...
bırakın arkadaşlar kendinize eziyet etmeyin hayat bırakıp giden birini beklemeyle geçirecek kadar uzun değil..kaldıki bi kere bırakıp gitmiş geri dönse eskisi gibi olurmu
nerde kaldı duyulan güven nerde?

benimde acım çok taze 2 aydan biraz fazla oldu biteli ama Rabbime şükürler olsun
yaptıkları terkedişi ve sonrasında ailesinden gördüğüm olaylar yüzüme tokat gibi çarptı ve beni kendime getirdi...annem hep der;geçinmeye gönlü varsa bi insanın herşey düzelir geçinmeye gönlü yoksa elden ne gelir..aynen öle..
Her işte vardır bi hayır bunu unutmayın........
ve allaha sığının...dua edin ve kendinizi oyalayacak avutacak bişeyler bulun...

dimdik ayakta durmak için bazen düşmek ama sonra yine ayağa kalkmak gerekiyor
güçlü olun güçlü durun..yok eğer atlatamıyorsanız pskolojik yardım alınabilir ..yada ark.dertleşin içnizi dökün...biriktirmeyin

istenirse olur hadi kızlar silkelenin ve toparlanın.....değmez inanın değmez:olmaz:

nacizane önerilerim bende işe yaradı umarım sizlerde de yarar..Allah yardımcımız olsun
kıymet bilenlerle karşılaştrsın:Saruboceq::Saruboceq:.

büyük konuşmamak lazım şu hayatta asla demiyorum ama beni bırakıp giden bi adamı bende unuturum...unutmak için çabalarım insan çok güçlü bir varlık ve isterse yapar unutur...hayatta herşey karşılıklı sevgide aşkta
daha ilk köşeye sıkışmada bırakıp gidiyorsa ya sevgisi yeterli değildir yada yüreği.
bırakın arkadaşlar kendinize eziyet etmeyin hayat bırakıp giden birini beklemeyle geçirecek kadar uzun değil..kaldıki bi kere bırakıp gitmiş geri dönse eskisi gibi olurmu

benimde acım çok taze 2 aydan biraz fazla oldu biteli ama Rabbime şükürler olsun
yaptıkları terkedişi ve sonrasında ailesinden gördüğüm olaylar yüzüme tokat gibi çarptı ve beni kendime getirdi...annem hep der;geçinmeye gönlü varsa bi insanın herşey düzelir geçinmeye gönlü yoksa elden ne gelir..aynen öle..

güçlü olun güçlü durun..yok eğer atlatamıyorsanız pskolojik yardım alınabilir ..yada ark.dertleşin içnizi dökün...biriktirmeyin

istenirse olur hadi kızlar silkelenin ve toparlanın.....değmez inanın değmez:olmaz:

nacizane önerilerim bende işe yaradı umarım sizlerde de yarar..Allah yardımcımız olsun

daha ne denir ki canım arkadaşım çok güzel ifade etmişsinvereliniortak,bunlar acı maalesef ama gerçek,anlamak zaman alsada insan kabullenmek istemese de gerçek bu,biran önce idrak edip toparlanmak ne için kimin için gözyaşı döktüğünü farketmek lazım...
değmez gerçekten değmez bırakıp gidebilen için:olmaz:

Kesinlikle çok güzel anlatmışsın giden için değmez kızlar seven insan sevdiğini sahiplenir.Eğer arkasına bakmadan gidebiliyosa bırakın gitsin size değer vermeyen biri için üzülmeye değermi..?

gerçi beni soğutan çok şey oldu en önemlisi iki buçuk yılın ardından hiç ama hiç mücadele etmedi benim için,ailesinin bir sözüyle sildi hemen herşeyi yoksa Allah biliyor çok sevmiştim ben onun için Dünyayı alırdım karşıma ama o bi ailesine tek laf etmedi..
ilk zamanlar acındırdı kendini yok acı çekiyomuş da bilmem ne,salak gibi inandım o zaman sonra kendime geldim...
seven adam gitmezdiiiiii:olmaz:
bunları düşündükçe soğudum ondan bana eş olmazdı beni sahiplenmezdi ortada bıraktığına göre,daha nasıl güvenebilirdim ki ona.
bütün bunlar,bu ve benzeri nedenler yetmez mi unutmaya bunları okuyunca bana hak vermeyecek yoktur heralde daha bu durumda nasıl yas tutulur dimi ama:umursamaz:
sizlerin ne gibi sebepleri var da hala unutamıyosunuz canlarım gerçekten bilmek istiyorumbilmiyorumkismile

sevgili granada,çok çok taze hatta 10 günlük bir mevzu benimkide ama paylaşıp hafifletmek istedim yüreğimi...
2 yıldır beraberdik...daha başlarken aileler vb nedenlerden dolayı olmayacağını olursa da zor olacağını söylemiştim oysa.O inadına olacak dedi,herşey çok güzel olacak...Peki bile demeden bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi.Sonrası çok güzeldi.El üstünde tutuluyorum,sürekli ilgi gösteriyor,5 dk için beni görmeye geliyor vs vs...Sonra benden beklentileri(giyim,hareket vb) çıktı ortaya ve elimden geldiği kadar onu kırmamaya çalıştım.Lafının ağır olduğunu bilsin saygı duyduğumu görsün diye.Zaman içinde tartışmalarımızda alttan alan taraf oldum.Sorunu kim çıkarmış diye bakmaksızın toparlamaya çalıştım ve... sonuç mu? Yaptıklarım,tavizlerim feragat ettiklerim tabiri caizse karşımdaki insanı tembelleştirdi.Öyle bir hal aldı ki; herşeyimi eleştirir,yaptığım hiçbirşeyi beğenmez biri oldu.En ufak kıvılcımları kırıldığım halde büyümesin diye söndürmeye çalışırken,o küçücük kıvılcımları yangınlara çevirip herşeyi bir kalemde yakar oldu.Sevgimden öylesine emindi ki yapmadığını bırakmadı bu yüzden.Dediğin gibi ben karşıma dünyaları almaya hazırken,o dünyaları bana tercih etmeye başladı...
En son geçen hafta yine bir telefon konuşmamızda karşılıklı şakalaşırken nolduğunu bile anlamadan olayı tartışma boyutuna getirdi,bense hala biryandan yumuşatmaya,bir yandan da şaka yaptığımı anlaması için çalışıyordum.Ama boşuna uğraşmışım telefonda kızgın vaziyette söyleyeceklerini söyledi hadi görüşürüz dedi ve kapattı.O gün son oldu.Normalde her halükarda arardım,dayanamazdım şimdiye kadar...Ama inan öylesine canım yanıyorki artık geri dönmesini bile sadece çektiklerimi çeksin diye istiyorum....Unutmak istiyorum ve Allah'a dua ediyorum içimdeki bu sevgiyi söküp alsın diye:Saruboceq:

Back
X