- Konu Sahibi Arzuhalim336
-
canım merhaba.. insanın hayatında ki iniş - çıkışlar ne yazık ki bazen olumsuzluklara sürüklüyor. ben bile bazen sinirlendiğimde bişeyler tıkıştırırken yakalıyorum kendimi , sonra kızıyorum kendimesen azimlisin ben her koşulda başaracağını hedefine ulaşacağını biliyorum. ama günde 1 saatten fazla spor yapma olur mu .. biliyosun bizim topiğimizde bundan sık sık bahsederdik ve sen spor yapmayı çok seviyorsun... dilerim herşey gönlünce olsun .. zamanla hayatında herşey düzelecek yoluna girecek sevgiler..
canım benim üzülme .. zaman herşeyin ilacı , hayatında dilerim herşey istediğin şekilde yoluna girsin.. görüşmek dileğiyle..
canım bir ayda 11 kilo nasıl aldın yaaama neyse hayatı diyet olan bi insan olarak söylüyorum bu kadar kısa zamanda alınan kilo kısacık zamanda da gidiveriyo. yerleşmediği için. önemli olan o kiloları yerleşmeden vermek. sen de hemencecik verirsin inşallah. kolay gelsin. Allah sabır versin.
merhaba :) bir ayda almadım mayıs başında 64 idim 5 ay gibi bi sürede yavaş yavaş geldi kilolar gerisin geriye.yani bende yerleşti artık..uğraşıcaz artık napalım dipteyiz ama daha kötülerini de gördüm ben 96 yı gördüğümde oldu tartıda..teşekkür ederim size de sabır diliyorum.kolay gelsin.
sağol canım ben de hamilelikte 88 kilo oldum. ilk zamanlar çabucak gitti kilolar şimdi biraz zorlanıyorum. veririz inşallah benim de hedefim 55.
canım sana tavsiyem her acıktığında ve canın yasak bişiler yemek istediğinde spor yap 5 dakika bile olsa..yürü ya da dumble ile hrreket yap..inan çok faydasını göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?