Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız aramis, çağırmış bilmem ne. Engellerin bitti, gitti. Kız isterse kendini öldürsün. Bahaneler bahanelerüstte yoruma yazmıştım bunu
telefon konuşmasını duydum kızın aradığını beni arama dediğini istemediğini söyledi zaten kızdan kendisi ayrılmıştı. ama kız yanına çağırmış konuşalım demiş o konuyu konuşurken sesi çok farklıydı o kıvama gelmişti….
erkekler için arzulama konusu farklı diyorlar ama kadınkar gibi değilmiş sevgiyle bağlantılı değilmiş
Lütfen Panda hanım aldatmak demeyelim de başka kadınların kalbini kırmamak diyelim. Bu devirde böyle ince fikirli evlenme teklifi eden erkek bulmak kolay mı ?Iliskiler beraberinde sadakatide getirir. Evlendiginiz zaman eşiniz bir baskasiyla beraber olsa/cinsel icerikli konussa "ama beni seviyor yaaa" deyip kendinizi telkin edebilecek misiniz? Balık bastan kokar. Evlenirseniz aldatilacaginiza %100 eminim, iddiaya bile girerim.
Lütfen Panda hanım aldatmak demeyelim de başka kadınların kalbini kırmamak diyelim. Bu devirde böyle ince fikirli evlenme teklifi eden erkek bulmak kolay mı ?
Kızdan kendisinin ayrıldığını nereden biliyorsunuz?üstte yoruma yazmıştım bunu
telefon konuşmasını duydum kızın aradığını beni arama dediğini istemediğini söyledi zaten kızdan kendisi ayrılmıştı. ama kız yanına çağırmış konuşalım demiş o konuyu konuşurken sesi çok farklıydı o kıvama gelmişti….
Yani lütfen erkek dediğinin gönlü bol olanı makbuldürPardon ben olayi cok yanlis anlamisim. Tabiiki hicbir hemcinsimin gonlu kirilsin istemem. Ne kadarda koca yürekli bir beyefendiymis. Kendimden utandim su an![]()
Arttırıyorum.Kızdan kendisinin ayrıldığını nereden biliyorsunuz?
O zaman arzulama lafını siz niye çıkardınız madem kız aramış, o da sadece açıp istemediğini söylemişse?sadece telefonda konışuyolardı ve sevmiyor kızı
Peki seni arzulamayan adamı sen arzulayacak misin? sırf sadece seviyor diye evleniyorsan evlenme, sevgisinden nasıl emin olacaksın?. Seni gerçekten seven annenin yanında kal daha iyi, böyle evlilik mi olur ev arkadaşı gibi...erkekler için arzulama konusu farklı diyorlar ama kadınkar gibi değilmiş sevgiyle bağlantılı değilmiş
Seksili ses tonuyla şuh bi edada konuştuysa fingirdeşerektenSes tonundan karşı tarafı arzuladığını nasıl anladınız? Sizinle daha önce hiç bu tonla konuştu mu, tanıdık olduğunuz bir ses tonu muydu yani? Ayrıca birisinin karşı tarafı arzulaması için sevgi duyması şart mı?
Ses tonu var elimizde sadece dimi? Bu hiçbir şekilde tek başına kanıt değil.
Belki istemediğini söylediği için merhamet ses tonudur o.
Ses tonundan karşı tarafı arzuladığını nasıl anladınız? Sizinle daha önce hiç bu tonla konuştu mu, tanıdık olduğunuz bir ses tonu muydu yani? Ayrıca birisinin karşı tarafı arzulaması için sevgi duyması şart mı?
Kızdan kendisinin ayrıldığını nereden biliyorsunuz?
Arttırıyorum.
Kızdan ayrıldığını nereden biliyorsunuz?
hayır normal sesinden çok farklıydı o kıvama gelmişti. gelsem nolacak ateşle barut yanyana durmaz ne olsun istiyosun sevgilim var dedi. sesi ama cinsellk yasıyo gibiydi nasıl anlatsam o moda girmiş gibi sesti. hem sorduğumda söyledi kendi ayrıldığını o kızı sevmediğini kızın kopmadığını hemde telefondada dıydum arama beni dediğini kıza.O zaman arzulama lafını siz niye çıkardınız madem kız aramış, o da sadece açıp istemediğini söylemişse?
Eee engellesin istemiyorsa ya da aradığında açmasın.hayır normal sesinden çok farklıydı o kıvama gelmişti. gelsem nolacak ateşle barut yanyana durmaz ne olsun istiyosun sevgilim var dedi. sesi ama cinsellk yasıyo gibiydi nasıl anlatsam o moda girmiş gibi sesti. hem sorduğumda söyledi kendi ayrıldığını o kızı sevmediğini kızın kopmadığını hemde telefondada dıydum arama beni dediğini kıza.
Çok saf olduğunu sanmıyorum ama kendi kendini kandırmak için iyi bahaneler buluyorsunhayır normal sesinden çok farklıydı o kıvama gelmişti. gelsem nolacak ateşle barut yanyana durmaz ne olsun istiyosun sevgilim var dedi. sesi ama cinsellk yasıyo gibiydi nasıl anlatsam o moda girmiş gibi sesti. hem sorduğumda söyledi kendi ayrıldığını o kızı sevmediğini kızın kopmadığını hemde telefondada dıydum arama beni dediğini kıza.
Tahminimce zaten kız çocuğu ilk kez aramıyor daha önce de aramış bence. Bu zamana kadar engellememesi bile eksi puan. Bence yanında sevgilisi var diye arama istemiyorum ayakları yaptıEee engellesin istemiyorsa ya da aradığında açmasın.
olan durumu anlatıyorum. kandırma nerede?Çok saf olduğunu sanmıyorum ama kendi kendini kandırmak için iyi bahaneler buluyorsun
Hayatınıza hep başka kadınları arzulayan erkekleri alıyorsunuz ayni soruları soruyorsunuz demek ki, ilginçmiş.o olayla bu farklı