• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzuladığı kadın

kız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?
Evlenmek istediği kadını sadece çıkar sağlayacağı kazanç olarak görüyordur. sevse evleneceği kadını arzulardi

telefon konuşmasını duydum kızın aradığını beni arama dediğini istemediğini söyledi zaten kızdan kendisi ayrılmıştı. ama kız yanına çağırmış konuşalım demiş o konuyu konuşurken sesi çok farklıydı o kıvama gelmişti….
Bir telefonuyla koşa koşa gider sen de ortada kalırsın. O kadar evlenmek istiyo seviyo bilmemneye güvenme. Belli ki gerçekler farklı

Siz bunu nasil anladınız?Ayrıca kendisi söylediysede sevgiliyken başkasını arzulayan evliyken meler yapmaz.Baska kadını arzulayan bir adamla bir ömür geçer mi kardeşim dertsiz başına dert mi arıyorsun?Kişinin kendine yaptığını kimse yapmıyor cidden kendine gel lütfen
üstteki yorumda anlattım

Evlenmek istediği kadını sadece çıkar sağlayacağı kazanç olarak görüyordur. sevse evleneceği kadını arzulardi
erkekler için arzulama konusu farklı diyorlar ama kadınkar gibi değilmiş sevgiyle bağlantılı değilmiş

erkekler için arzulama konusu farklı diyorlar ama kadınkar gibi değilmiş sevgiyle bağlantılı değilmiş
Siz kendinizi avutmaya devam edin ne diyim... asabım bozuldu.
Güzel bir kıza bakıp bir anlık düşünmesinden mi bahsediyoruz burda, adam eski sevgilisini düşlüyor, sevgi şehvet ne ararsan var içinde
Kendine gel. Ayrıl.

Miş muş müş... Bahane bunlar. Yemişim onun arzusunu gitsin arzuladığı ile evlensin o zaman. Duygularına tüküreyim derdim ben..

Son düzenleme:
Arzuladığını nereden biliyorsunuz?

Güzel bir kıza bakıp bir anlık düşünmesinden mi bahsediyoruz burda, adam eski sevgilisini düşlüyor, sevgi şehvet ne ararsan var içinde
Kendine gel. Ayrıl.
üstte yoruma yazmıştım bunu

telefon konuşmasını duydum kızın aradığını beni arama dediğini istemediğini söyledi zaten kızdan kendisi ayrılmıştı. ama kız yanına çağırmış konuşalım demiş o konuyu konuşurken sesi çok farklıydı o kıvama gelmişti….

Allah Allah niye öyleymiş ya . Toplum olarak kadınlar bastırıldıgi için olmasın . O iş ne güzelmiş erkekler kendilerine sahip çıkamaz niye ?

El cevap; çünkü onlar için arzulama konusu farklı

Kendine gel. Ayrıl.
sadece telefonda konışuyolardı ve sevmiyor kızı

gerçekten evlenmek istiyor ve seviyor ama
Aman boşver seviyorsa evlen gitsin senin başin ağrıdiginda ilismez ne güzel işte erkekler için arzu konusu farklı yani gider başkasıyla tatmin olur gelir önemli olan seninle evlenmek istemesi bence 🥰

Cokk afedersiniz de başlarım ben böyle ise..sürekli böyle mesajlarla karşılaşıyorum. Evleneceğiz başkasını arzuluyor. Yok başka kadına mesaj atmış. Ama beni seviyormuş vs vs. Seven adam başkasını da arzulamaz, başka kadına mesaj da atmaz, eski sevgilisiyle telefonda da konusmaz..
Hayatında sadece sevdigi kadın olur, sadece onu arzular. Gencecik mis gibi kizlar kendinize yazık ediyorsunuz. Tekmeyi basın bunlara

telefınla konuşuyolardı ve o kızı sevmiyor
Bence de sevmiyor bence siz buradaki üyelere bakmayın hepsi bekar ve evlenme teklifi almamışlar . Kadın kadının düşmanı . Birazcık paylaşımcı olmak lazım . Adam başka kadınlari kiramayacak kadar kibar biriymiş işte .

Back
X