- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önde rahatsız eden bir şeyler vardkfjfjfjfBir de neden balkona çıkıyor ki eski sevgilisi arayınca.
Konu sahibi bence telefonda konuşulan diğer kadın.Bütün bunları adam ağzı ile dedi diye doğru demek değil ki. Ağzı başka diyor birtakım yerleri başka diyor.![]()
iki kişiyle konuşmam oldu diye orda bahsettiğim kişilerden birisi bu kişi. üç aydır konuşuyoruz konuşnayı kesmiştik tekrar konuşuyoruz ama emin olamıyorum seviyorum diyor zaten niyeti ciddi.Eee konunda 5 yıllığın emeğim diyorsun ve 19 ekimde açmışın
Bu konuda sevgiline ailesi kız buluyor ve bu acı nasıl biter kötüyüm diyorsun 19 ekimle bu zamana kadar yeni sevgili ne ara oldu şuan ki konun bu konunun devami gibi
Her durumda fark etmez. Adam ağzı ile bi şeyler diyor diye ha tamam doğru bu denmez. Ağız ne diyor, g.t baş ne diyor, aynı anda bakmak lazım.Konu sahibi bence telefonda konuşulan diğer kasın.
Bence her yorum, sizi aydınlatacak kadar güzel yazılmış.sevildiğimi hissettim demedim kendisi bikaç kere söyledi beni sevdiğini… onuda istemediğini kendim duydum kıza söylerken. sesi kafamı karıştırdı ama burdaki yorumlar yardımcı olacak gibi değil
Ay aynen de öyle. Eylemle söylem çelişiyor işte.Her durumda fark etmez. Adam ağzı ile bi şeyler diyor diye ha tamam doğru bu denmez. Ağız ne diyor, g.t baş ne diyor, aynı anda bakmak lazım.
mutlu edeceğini düşündüm her şey farklı olacak diye düşündüm motivasyonum bu oldu mutlu olacağıma inanmak, şuan burda söylenenler bambaşka, belki yerimde sizler olsanız sizlerde burdaki yorumları yapamazdınızBence her yorum, sizi aydınlatacak kadar güzel yazılmış.
Evlilik yolundaki motivasyonunuz nedir, samimiyetle merak ediyorum.
Evlenilecek bir erkekte olması gereken özelliklerin sadece bir tanesine sahip.
O da olması.
Bu yolda düğün salonuna otostopla gitmek zorunda kalabilirsiniz.
Konu o kız falan da değil yani.
O yol yol değil.
Tabii hayat sizin.
Bu konun eski konunun devamikız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?
Ya inandırıcı değiliki kişiyle konuşmam oldu diye orda bahsettiğim kişilerden birisi bu kişi. üç aydır konuşuyoruz konuşnayı kesmiştik tekrar konuşuyoruz ama emin olamıyorum seviyorum diyor zaten niyeti ciddi.
Niye bozuyon biziBence de sevmiyor bence siz buradaki üyelere bakmayın hepsi bekar ve evlenme teklifi almamışlar . Kadın kadının düşmanı . Birazcık paylaşımcı olmak lazım . Adam başka kadınlari kiramayacak kadar kibar biriymiş işte .
Buradaki kadınların eminim %90'ı, sevilmediği bir serüvene böyle teşne olmaz diye düşünüyorum.mutlu edeceğini düşündüm her şey farklı olacak diye düşündüm motivasyonum bu oldu mutlu olacağıma inanmak, şuan burda söylenenler bambaşka, belki yerimde sizler olsanız sizlerde burdaki yorumları yapamazdınız
Bu konun eski konunun devami
Ya inandırıcı değil
Yanı iki kişiyle aynı anda konuşup ikisini de aldattın
Yukardaki konunda ayrılık sonrası kötü olduğun birine bağlanıp kaldigin hatta hastanelik olduğun yazıyor 10 ekim de açılmış konu bugün 27 ekim 17 günde ne ara atlattın akli başkasında olanı buldun ve evlilik düşünüyorsun
Ha önceden konuşuyordun vay be vay ki vay
en sadık sensinAklı başka kadında diyen sen
Bence senin aklım başkasın da millete umut verip yara bandı yapıyorsun
Eğer konuların doğruysa
Adamı sorgulamak yerine bence kendini sorgula yada o adam senmisin![]()
bağlantısı nasıl yok? Duygusal bağ gelişmiş işte. Bunlar sohbet ediyorlar ve sevgili olmuşlar zamanın da. FB gibi değiller bence neden hala iletişim de abi bunu sorgularım ben yani.erkekler için arzulama konusu farklı diyorlar ama kadınkar gibi değilmiş sevgiyle bağlantılı değilmiş
iki kişiyle konuşmam oldu diye orda bahsettiğim kişilerden birisi bu kişi. üç aydır konuşuyoruz konuşnayı kesmiştik tekrar konuşuyoruz ama emin olamıyorum seviyorum diyor zaten niyeti ciddi.
Eski konularına göz attım siz söyleyince. Dediğiniz gibi 10 Ekim’de 5 yıllık sevgilisinin başka biriyle evlenmek niyetinde olduğunu ve bu sebepten hastanelik olduğunu falan yazmış. Hemen birini bulmuş, evlilik yoluna girmiş de eski sevgilisiyle konuşmasını duyuyor falan filan. Bence telefonda konuşulan kişi konu sahibinin takendisi. Bir umut adamın aklı kendisinde mi diye nabız yokluyor. Ama farketmez konu sahibi. Adam iki türlü de karaktersiz.Aklı başka kadında diyen sen
Bence senin aklın başkasın da millete umut verip yara bandı yapıyorsun
Eğer konuların doğruysa
Adamı sorgulamak yerine bence kendini sorgula yada o adam senmisin![]()
en sadık sensinherkesin dediğini yapıyorum ve yeni birilerine şans veriyorum. evlilik niyetinde olan daha en baştan annesiyle tanıştıranda kendisi. ben sadece tanıma amaçlı başladım. evet geçmişte travmatik ilişkilerim oldu ve bu kişi farklıydı karakter olarak çok pozitif düzgün ve iyi görünüyordu. tabiki iyi devam etse geçmişi unutacaktım belki de? herkes böyle söyledi bende bu şekilde devam ettim. o kişiyi daha tam unutamadan başkasıyla konuşmuş olmam aldattığım anlamına gelmiyor. ilişkideyken konuşmadım sonuç olarak.
10 yıllık ilişki değil bu bikaç aydır konuşuyoruz tencere kapak hoş olmadı. ben bu kişinin farklı olduğunu düşündüm pozitifliğiyle enerjisiyle konuşması hareketleriyle. o yüzden şans verdim. aynı anda iki kişiyle konuşmadım iki farklı kişiyle konuştum ama ciddi şekilde değil eskisini unutma amaçlı. tabiki unutabilsem ve bağlansam devam edecektim yara bandı değildi gözümde kimse. eskiden travmatik ilişkim oldu ve mutlu olmak istedim hepsi bu.bağlantısı nasıl yok? Duygusal bağ gelişmiş işte. Bunlar sohbet ediyorlar ve sevgili olmuşlar zamanın da. FB gibi değiller bence neden hala iletişim de abi bunu sorgularım ben yani.
Açıp ne dinliyor onu. Ay çıldırmalık ikisini de yolarım. Sevgilim var ama yanına gelirsem fofenk ayyy pisliğin teki birde evlilik düşünüyorsun bunla pes. O kız kesin saygısı yok sevgilisine beni seviyor hala demediyse birşey bilmiyorum.
Tencere kapaksınız desenegüven vs hiçbirşey yok ne iğrenç ilişki modelleri bunlar ya. Aşk sevgililik bunlar değil kusura bakmayın sizin ki sadece takılma sınıfına giriyor. Asla gelecek vs yok olamaz.
5 yıllık ilişkimin durumu karışık. unutma amaçlı başkalarıyla konuştum ve gerçekten sevilsem gerçektende unuturdum herkes bunu söyledi. o kişi buymuş şu şuymuş diye teori yazmanıza gerek yok. bu kişi benle en başından annesiyle tanıştırdı. beş yıllık olan beş yılda tanıştırmamıştı annesiyle.Eski konularına göz attım siz söyleyince. Dediğiniz gibi 10 Ekim’de 5 yıllık sevgilisinin başka biriyle evlenmek niyetinde olduğunu ve bu sebepten hastanelik olduğunu falan yazmış. Hemen birini bulmuş, evlilik yoluna girmiş de eski sevgilisiyle konuşmasını duyuyor falan filan. Bence telefonda konuşulan kişi konu sahibinin takendisi. Bir umut adamın aklı kendisinde mi diye nabız yokluyor. Ama farketmez konu sahibi. Adam iki türlü de karaktersiz.
10 gün önce bitmedi ilişkimiz beş yıllık olanla sürüncemedeydi ben başkasıyla konuşmaya başlamıştım o ilişki bitmiş sayılırdı bu ilişkide başlamamıştı yani kimseyi aldatmış değilim bikaç aydır konuşuyoruz 2-3 ay olduilişkideyken konuşmadıysanız bu çocuk sizi 10 günde mi hem annesiyle tanıştırdı hem evlenicem dedi hem seviyorum dedi?