• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzuladığı kadın

Tahminimce zaten kız çocuğu ilk kez aramıyor daha önce de aramış bence. Bu zamana kadar engellememesi bile eksi puan. Bence yanında sevgilisi var diye arama istemiyorum ayakları yaptı
Tabi canım. Aramasını istemeyen adam anında engeller. Hadi bir an boş bulundu açtı diyelim, konu nasıl cinselliğe kadar geldi? Benim sevgilim var arama artık beni der şak diye kapatırsın.

kız arkadaşı olan evlilik yolunda ilerleyen erkek neden başkasını arzular? (eskiden sevgilisi olmuş ama artık sevmediğini söylediği ve kendi ayrıldığı bir kız olmasına rağmen o kızı neden arzuluyor olabilir?
Sevgi ile arzu aynı şey değil çünkü.

Tabi canım. Aramasını istemeyen adam anında engeller. Hadi bir an boş bulundu açtı diyelim, konu nasıl cinselliğe kadar geldi? Benim sevgilim var arama artık beni der şak diye kapatırsın.
kız gel konuşalım demiş o kadar. cinselliğe gelecek bir konuşma yok bu söylediği kızın. o da ne olsun istiyorsun tarzı şeyler söyledi bunları söylerkenki ses tonundan bahsediyorum ben. yoksa kıza olumlu bişey söylemedi zaten

erkekler için arzulama konusu farklı diyorlar ama kadınkar gibi değilmiş sevgiyle bağlantılı değilmiş
Kadınlar için de öyle. Sadece kadınların böyle bir toplumda çok deneyim yaşama lüksü yok, o yüzden bi şartlanma var , bununla sevişiyorsam sevmeliyim, seviyorsam sevişmeliyim diye.

kız gel konuşalım demiş o kadar. cinselliğe gelecek bir konuşma yok bu söylediği kızın. o da ne olsun istiyorsun tarzı şeyler söyledi bunları söylerkenki ses tonundan bahsediyorum ben. yoksa kıza olumlu bişey söylemedi zaten
Eee tamam işte. Ne diye ne olsun istiyorsun diye soruyor ki? Belli ki cevabı duymak istiyor. İlgilenmeyen adam keser atar.

evet onu demek istiyorum zaten öyle kızı sevmiyor arzulamış olması ciddiye alınacak bişey olduğunu gösterir mi bunu demek istedim
Arzulayabilir, ama harekete geçerse bu dümdüz aldatma olur. Her şey cinsellik değil, birini seviyor ve değer veriyorsan iki kuruşluk zevkinden feragat edeceksin, hem evlen hem de ona buna iç geçir, olacak iş değil.

Burdaki kız evleneceği kız sen değilsin seni bıraktı ailesinin bulduğu kızla evlenecek yani sen terk edilensin dimi konularına baktım

Fena takıntilisin ve konuların çok değişik şeyler

Başka bir kadınla, sizin yanınızda, göz göre göre konuşan; ses tonu değişip, kızın sesinden erekte olan adamla işiniz ne?

Burdaki kız evleneceği kız sen değilsin seni bıraktı ailesinin bulduğu kızla evlenecek yani sen terk edilensin dimi konularına baktım

Fena takıntilisin ve konuların çok değişik şeyler
hayır bu diğer konuştuğum kişi deneyip şans verdiğim ve malum kişiyi unutmaya çalıştığım kişi. ama bu olay ve sahile gidip duygusal şarkılı hikaye koyması şüphe ettirdi. ayrılan kız mı diye düşündüm ama konuşmaları duydum

Sadece telefonla konusuyolarsa kıza arama beni dediyse ve sevmiyorsa arzuladigina nasıl kanaat getirdiniz ben onu anlayamadim
yorumları yazmıştım açıkladım ses tonu normaldeki gibi değildi

Başka bir kadınla, sizin yanınızda, göz göre göre konuşan; ses tonu değişip, kızın sesinden erekte olan adamla işiniz ne?
Çünkü adam konu sahibini seviyor. Niye anlamak istemiyorsunuz?
Ama adam başkasını arzuluyormuş. Nedenini bulmaya çalışıyoruz biz de. Çünkü ilk tezimiz kesin.
Ses tonundan hissetmiş konu sahibi.
Kadınlar hisseder.
O da sevildiğini de hissetmiş, eş adayının başka kadını arzuladığını da hissetmiş.
Her şey bu kadar açık yani.
Çok kırıcısınızjsjsjdjs

hayır bu diğer konuştuğum kişi deneyip şans verdiğim ve malum kişiyi unutmaya çalıştığım kişi. ama bu olay ve sahile gidip duygusal şarkılı hikaye koyması şüphe ettirdi. ayrılan kız mı diye düşündüm ama konuşmaları duydum

Eee konunda 5 yıllığın emeğim diyorsun ve 10 ekimde açmışın

Bu konuda sevgiline ailesi kız buluyor ve bu acı nasıl biter kötüyüm diyorsun 10 ekimle bu zamana kadar yeni sevgili ne ara oldu şuan ki konun bu konunun devami gibi

Çünkü adam konu sahibini seviyor. Niye anlamak istemiyorsunuz?
Ama adam başkasını arzuluyormuş. Nedenini bulmaya çalışıyoruz biz de. Çünkü ilk tezimiz kesin.
Ses tonundan hissetmiş konu sahibi.
Kadınlar hisseder.
O da sevildiğini de hissetmiş, eş adayının başka kadını arzuladığını da hissetmiş.
Her şey bu kadar açık yani.
Çok kırıcısınızjsjsjdjs
sevildiğimi hissettim demedim kendisi bikaç kere söyledi beni sevdiğini… onuda istemediğini kendim duydum kıza söylerken. sesi kafamı karıştırdı ama burdaki yorumlar yardımcı olacak gibi değil

sevildiğimi hissettim demedim kendisi bikaç kere söyledi beni sevdiğini… onuda istemediğini kendim duydum kıza söylerken. sesi kafamı karıştırdı ama burdaki yorumlar yardımcı olacak gibi değil
Bütün bunları adam ağzı ile dedi diye doğru demek değil ki. Ağzı başka diyor birtakım yerleri başka diyor.🤣

Back
X