arzulanmak istemiyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ryashu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ryashu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
7
5
1
kendimi bildim bileli karşımdaki insan bana hep cinsel olarak yaklaştı. bakın dünya güzeliyim demiyorum ego da kasmıyorum yanlış anlamayın. karşımdaki insana gerçekten bel altı sohbet açmıyorum. biliyorum bu devirde erkeklerde bu çok yaygın ama artık 18inden 30una kadar her erkek benimle bir şey yaşamak istediğini söyleyince kendimi yollu gibi hissediyorum. (doğru bir tabir değil ama anlamışsınızdır). gerçekten çok yoruldum. son zamanlarda acaba giyinişim mi davranışlarım mı bakışlarım mı böyle bir izlenim veriyor diye düşünüyorum. olmadığım biri gibi davranmaya başladım. gerçekten düzgün bir sohbeti nasıl elde edebilirim.

Aseksuel misin?

Kimse naber nasılsın muhabbetiyle devam ederken seni arzuluyorum demez. Demek ki ilişkilerinde o ortamı yaratıyorsun. Karşıya verdiğin enerji de yüksek olabilir haliyle çekim ortamı oluşuyordur. 20 yaşındasın takıldığın erkekler şu an hormonal olarak yüksektir. Ama herşeyin sonu cinselliğe bağlanıyorsa baştan bunu konuşabilirsin.

Dediğinizi düşündüm.
-İletişim ve giyim hakkında bir değerlendirme yapmak isterim.

İletişim;
Karşı cins deden yaşında dahi olsa ilişkin yoksa bunu asla bilmemeli yani konular da asla senin ilişkin hakkında, ilişkilerinin türü hakkında detay olmamalı bence.

Paragöz veya çapkın izlenimi veren şakalar yapmakta çok açık kapı bırakıyor.

Ayrıca çok şakacılık vb. zor iletişim kurulmayan bir kişiliğin varsa üstüne güzellik binince direk teklif ediyorlardır.

Kolay iletişim kurulan mizacınızı; farkındalıklı mizaçla dengelemek için sosyal medya detoksu öneririm. Bu site gibi forumlarda küçük detayların ne kadar psikolojiyi etkilediğinin farkına vardığınızda ağzı kalabalık ve sığ özellikleriniz varsa onlar da arınır.

Giyim;

Sık sık girdiğin aynı ortamda seninle aynı süre o ortamda aynı statüde benzer yaşta olanlara
göre; giyiminde ve tarzında çok fazla uç noktalar olmamalı bence.

Aynı ortamda kimseye muhtaç olmadan dengeli sevgi bağı kuran, olgun yaşıtlarının giyim kuşamlarını da analiz edebilirsin.

Son düzenleme:
Yaşın doğruysa eğer bu yaşlardaki erkeklerin yeterli olgunlukta olması zaten düşük ihtimal.eee zaten 20 yaşında evlenecek de değiller.çoğunluk için konuşuyorum tabi.yaşın biraz daha ilerledikçe daha düzgün adaylar karşına çıkacaktır.

Erkeklerin beyinleri o şeyle çalışıyor o yüzden sizlik bir problem yok. Kendinizi neden o kalıba sokuyorsunuz anlamadım. Bel altı konuşan herkesi şutlayın hayatınızdan

O yaşlarda karşınıza çıkanların hormonlar kulaklardan fışkırıyo. Mecbur seks isteyecekler.

maalesef bu ülkede bunu birçok kadın yaşıyor. bir adres ararken bile iki saniye duraklasan dönüp dönüp bakan erkekler(çünkü yolda bişey!!! arıyorum ya), biraz açık giyinsen gözünü üzerinden çekmeyen sapıklar vs bir sürü şey bizi bu duygulara itiyor. keşke herkes özgür olsa şu ülkede ama bunu kıyafet açısından demiyorum, gözetleme açısından diyorum. herkes birbirine dik dik bakıyor, uzun süre bakmak da tacizdir ama maalesef bunu kime anlatabilirsin. yani bu yazdıklarım bir kısmı, ama seni çok iyi anlıyorum. arzulanmak istemiyorum demenin altında, seni bu noktaya getiren yüzlerce sebep var. umarım karşına bu duygunu tamir edecek kaliteli karşı cinsler çıkar.

O yaşlarda karşınıza çıkanların hormonlar kulaklardan fışkırıyo. Mecbur seks isteyecekler.
Ama bunu çok rahatlıkla dile getirebiliyorlarsa konu sahibi ya kendini ya ortamını değiştirecek. İkisinden birinde yolunda gitmeyen birşeyler var demektir..

Ama bunu çok rahatlıkla dile getirebiliyorlarsa konu sahibi ya kendini ya ortamını değiştirecek. İkisinden birinde yolunda gitmeyen birşeyler var demektir..
Doğru. Kendi gibi olmaktan vazgeçsin tarikata girsin. Gerçi orda talep etmeden de şeyolabilir.

Kendini değiştirmekten kastım; giyimde, iletişimde aşırılığı var ise onları dengeleyebilir.. Söylediklerimin tarikatla ne ilgisi var!
Doğru. Kendi gibi olmaktan vazgeçsin tarikata girsin. Gerçi orda talep etmeden de şeyolabil

Bu senle ilgili bir şey değil ki erkekler sana sen çok seksapalsin ya da güzelsin diye o şekilde yaklaşmıyor. Bakımlı vs ol ya da olma erkek için önemi yok önce bunu kavra tribe girmişsin bana cinsellik için yaklaşıyolar diye. Bu sana has bir şey değil. Çoğu erkek anı kurtarmaya bakıyor. Yeter ki kadın olsun. 1 hafta dil döküp, 5 dk yatağa atıp yoluna bakıyor erkekler. Öldüm bittim şöyle iyisin böyle güzelsin sözleri tamamen o 5 dk için.

Senin yerine bakımsız çirkin biri olsa da muhatapların ona bile gazel yakıyor emin ol.

Neyi nerede aradığına dikkat et. Özellikle instagram vb yerler ekmeğinin peşinde koşan aç it dolu.

Seçimlerinize arkadaş ortamınıza daha dikkat ederek .İnsanlara sen ben laubaligini vermeyerek.Zihin ve kişisel gelişim olarak kendini tamamladigi belli olan kadın ve erkeklerle konusmayarak .Evli genç bekar yaşlı farketmeksizin insanların belli sınırı geçmesine sert tepki vererek .

sorun şurada başlıyor takıldığım erkekler diğer kızlara ciddi ilişkiyle yaklaşabilen tipler oluyor. ama bana gelince yavsak kesiliyor. cinsel bir ortam yaratmıyorum. sadece fotografımı görerek bile yazan erkeklerin niyeti direkt belli. sizlere sorduğum şey ise ciddi bir ilişki istediğim izlenimini nasıl verebilirim ? insanlar benimle konusmadan bile hal ve hareketlerimden anlasın istiyorum.

ablacım öncelikle bu tarz muhabbetleri anlayacak kadar olgunluğum var ayırt edebiliyorum emin ol. lakin benim problemim genel olarak dışarıya böyle bir izlenim verdiğimi düşünmem. bunu nasıl düzeltebilirim diyorum ?

ben kadın değil miyim abi illaki arzulancan sen sadece abazalardan uzak dur bi de verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…