Arzu'nun çeyizi :)

uzun zamandır epilasyon aletinden hep korktum her deneyişimde canım çok yandı o yüzde kullanmamak için şimdiye kadar çok direndim.ama şimdi evleniyorum ve pratikliğine gerçekten inandığım için normalinden beni idare etmesi için bitane aldım.seçimim tabiki braun oldu

ben gectiğimiz 8 yıl boyunca kullandım hep te memnun kaldım. iyi yapmışsın braun iyidir. şimdi philips kullanıyorum o da fena değil ama brauna çok alışmışım

ben gectiğimiz 8 yıl boyunca kullandım hep te memnun kaldım. iyi yapmışsın braun iyidir. şimdi philips kullanıyorum o da fena değil ama brauna çok alışmışım
evet canım epilasyon hep daha acı geldi bana ama en pratiği buymuş simdi düşününce

kızlarrr salon ve antre halılarımı almış bulunuyorum
bunlar antre için aldığım halılar pembesi insanın içinni açıyor.odalara giden bide ufak bi koridor var.aşagıdaki tek renk pembeyide orası için aldım

buda salon için aldığım halım ama intden bu fotoyu bulabildim.sadece desen olarak bakın lakin renkleri burda göründüğü kadar iğrenç değil çook daha güzel

Çok Güzeller güle gülle kullan canım ama mobilya rengini kahve yapma çok iç karartıcı

Kına sepetimiz aynııı
Çok güzel bi eviniz olacak mutlulukla oturun inşallah, allah geçim versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…