ben bunu çok beğendim yahuuuGünlük yemek takımıma uygun sadece bi çift şarap kadehiEki Görüntüle 1396039
bende çook beğendim canımmben bunu çok beğendim yahuuu
tam hatırlamıyorum ama sanırım 360 tl civarındaydıütünü kaça aldın hatırlıyor musun
ben gectiğimiz 8 yıl boyunca kullandım hep te memnun kaldım. iyi yapmışsın braun iyidir. şimdi philips kullanıyorum o da fena değil ama brauna çok alışmışımuzun zamandır epilasyon aletinden hep korktum her deneyişimde canım çok yandı o yüzde kullanmamak için şimdiye kadar çok direndim.ama şimdi evleniyorum ve pratikliğine gerçekten inandığım için normalinden beni idare etmesi için bitane aldım.seçimim tabiki braun oldu
Eki Görüntüle 1397256
evet canım epilasyon hep daha acı geldi bana ama en pratiği buymuş simdi düşününceben gectiğimiz 8 yıl boyunca kullandım hep te memnun kaldım. iyi yapmışsın braun iyidir. şimdi philips kullanıyorum o da fena değil ama brauna çok alışmışım
tesekkür ederim canımm.hayırr asla yapmamm mor olucak canlı bi mor çiçekliiÇok Güzeller güle gülle kullan canım ama mobilya rengini kahve yapma çok iç karartıcı
ne güzel :) rabbim hepimize hayırlı bir eş hayırrlı bi yuva nasip etsin ..Kına sepetimiz aynııı
Çok güzel bi eviniz olacak mutlulukla oturun inşallah, allah geçim versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?