canım benim eşimdi tam bi sinir küpü
ilişkimizin ilk zamanlarında hatta ilk haftasında kavga etmiştik. o an onu öldürmek istemiştim :jeyyar:
ama benim şansım şu ki siniri 3. saniyede geçiyor. bağırır çağırır ve hemen yaptıkları aklına gelir ve güler. bende hiç altta kalmadığım için arada tartışmalarımız uzuyordu. ama evlendikten sonra da değişmedi. yani kocamın aslında flört döneminde bile çok samimi olduğunu anladım.
ama sanırım sizin sorununuz mesafeler. özlemek sizi geriyo ve sanırım sevgilini çabuk sinirlendiriyor. evlendikten sonra bu duruma katlanabilirmiyim diyosan eğer ; o aranızdaki aşkla ilgili. bazen tahammül sınırların çok zorlanıyor. ama bi bakıyosun o senin aşık olduğun adam.
aslında boşuna laf kalabalığı yaptım sanırım ama seni yanlış yönlendirmekten korktuğum için lafı dolandırdım. sadece kendimden verdiğim örnekler umarım sana biraz olsun ışık tutar.
Merhaba arkadaşlar benim sorum evli bayanlara.. Benim erkek arkadaşımın çok sinirli bir yapısı var normal olduğumuz zaman aramız felaket güzeldir birlikte olalı 3 yıl olmasına rağmen hala sanki ilişkimizin başındaymışız gibi davranırız birbirimize ama ben derdimi anlatmaya çalışayım yada aramızda küçük bi sorun varsa onu konuşarak halletmeye çalışayım, o kedi gibi mırın mırın yapan aşkıcım bebişm die seven kişi gider yabanileşir adeta...:çok üzgünüm: bilemiyorum onu çözemedim daha...
aslında şimdi alıştım ama bu evlendiğimizde sorun olur mu diye soracaktım arkadaşlar sizde de eşi böyle sert asabi olanlar var mı?? varsa siz nasıl başa çıkıyorsunuz??
lütfen yardımcı olun çok takılıyor kafama...
Bir de biz 3yıl boyunca birbirimizden hep uzak olduk hep ya ayda bir falan görüştük. Birbirimize uzakken telefonda çoğunlukla kavga ediyoruz ama beraber olunca herşey gülüm balım oluyor..sizce ne yapmalıyım? tabi ki onu değiştiremem ama bu kadar sinirli oluşu beni korkutuyor yarın birgün şiddete başvurursa??senağlama
sevgiler a.s.
canım nasıl sen nasıl baş ediyorsun yani özel değilse paylaşabilir misin??nasıl yumuşatıyorsun?:smiley-cool:ilerde evlenince...yazmissin canim
sunu bil ki evlenince hiç birsey degismiyor yada tam olarak degismiyor
erkek ne ise o dur
ofkeli, asabi bir yapisi varmis, asil bu sorunun cevabi sende guzelim
sen bas edebiliyormusun ? sakinlestirebiliyormusun ?
herkesin yapisi farkli
benim esimde asabidir, sinirlidir
fakat ben onu yumsatmanin yolunu biliyorum,
yanliz sunu iyi bil...flort doneminde, nisan doneminde iyi test yap, olà biç, evlilik o kadar zor ki, o kadar agir bir sorumluluk ki
endiselerin varsa, bir daha dusun derim ben
bilerek de kendini atese atma
herseyden once saygi !
libracım iyi bir taktik ama erkekleri değiştirim derken belli bir zaman sonra o seni değiştirmiş oluyor erkekleri değiştirmek yerine pohpohlamak daha iyi oluyo bazen katılan varmı
libracım iyi bir taktik ama erkekleri değiştirim derken belli bir zaman sonra o seni değiştirmiş oluyor erkekleri değiştirmek yerine pohpohlamak daha iyi oluyo bazen katılan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?