Asabi koca adayı:) ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlenince değişir diye birşey yok bence
sana zarar verir diye düşünüyorsan
onu daha iyi tanımaya çalış derim
birde uzakta olan ilişkilerde hep bu sorun oluyor
tam çözemiyorlar birbirini
bence dahada tanımaya çalış derim
hakkında hayırlısı olsun.

sık sık görüşenler flört döneminde hiç kavga etmiyenler bile evlendikten yani aynı evi paylaştıktan sonra karşısında ki insanla yaşadıkları problemlerde aldıkları tepkiler şaşıp kalırken sen çok sık görüşmüyorsun ve buna rağmen tartışma yaşıyorsun inan ki aynı evi paylaşınca aklına gelmicek şeyler olay oluyor kavga nedeni oluyor. işte o zaman ne kadar dayanabilirisn bilemiyorum . iyi düşün ona karar ver derim.

sinirli insanla bir ömür hiç çekilmez.çok zorlanırsın ilerde.kafamçokkarıştı
sinirli insanla arkadaşlığı bile hiç tavsiye etmem.

bence bu gerçek bir çift olduğunuzun göstergesi..
kavga olmayan ilişkide , riya vardır ,yalan vardıryerimseniben

Yorumun için teşekkür ederim ya aslında onun burcu yengeç yani sabırlı diye biliyorum benimki ise akrepk aydirigubbakcemile3 aslında benm sinirli olmam lazım neyse evet sabır şart bende de o var yani kısmen..söylediklerine çok sevindim bnde senin gbi düşünüyorum zaten yani beraberken çok güzel ama işte mesafe mesafe mesafe..delirtiyor insanı..
sevgiler..hihoyyyt..

ben de varımcokacimcoook
benimki de o cinsten:içelim:
hem de aynısıkafamçokkarıştı
takmayın kafaya bence,o bağırırıken ben telefonu duvara tutmakta buldum çözümü:lepi:

-tatlicadiarzu-güzel çözüm ama benimki tam tersi susuyor ben olayı çözümlemeye çalışıyorum yani konuşmamız gerekiyor ama onun surat asması beni delirtiyor üstüne gidiyorum sen niye bu kadar sinirlisin die bu sefer ağzına geleni söylemeye başlıyor....:bbo:
amaaan onlara göre ayarlıcaz kendimizi bunu istiyorlar..:sm_confused:

teşekkür ederim yorumlarınızı okudukçada yavaş yavaş geleceğimide gözümde canlandırıyorum evet birşey yokken kedi gibiler ama işte bizimde sabırlı olmamız lazım siz de o sinirli olduğu zaman başka şeylerle ilgilenin olmazsa ..
sevgiler:1hug:

teşekkür ederim evet birbirimize uzak olduğumuz için tam anlamıyla tanımak imkansız oluyor ..
sevgilera.s.

bende de sorun aynı canım... 3 yıllık birlikteyiz bizde...huyuna gidesen iyi...ama zıddına bir git o seni çok seven,üstüne titreyen aşkın oluo bi cani nerdeyse... artıkın sorunu halledene kadar canım çıkar... aynen bizde öle uzak yerlerdeyiz 2- 3 ayda falan görüşüyoruz... he telde kavga ederiz bizde yanyana gelince kıyamaz bana:) kaderimiz aynı galiba bacım... (yoksa biz kardeşmiyiz ya bu kadar benzerlik olmaz...:1shok:)
şaka bi yana da bazen düşünüyorum allahım yoksa yanlış mı yapıorum. evlenmek için daha çok mu düşünmem gerek diye ama onu çok seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum. bi işte sinirli huyu var oda huy artık
hani derler ya ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin diye...
allaha dua ediyorum artık eğer benim için hayırlıysa olsun hayırlı değilse olmasın diye yoksa kafayi yicem öle mi böle mi ilerde daha sinirli olur mu olmaz mı diye...
düşünmek istemiorum artık...
allahım hayırlısını nasip eylesin bana ve herkese...a.s

canım benim eşim sinirlendiği anda bence bağlanmaklık deli,bizde nişanlıyken telde hep kavga ederdik,sonra yanıma gelince sen yanımda değilsin uzaklıktan öyleyim evlenince böyle olmam derdi.sallıyormuş bende yanındayken ii diye yedim bu lafları inandım.evliyiz sinir aynen devam,allahtan 3 dk geçiyor,melek gibi oluyor,ama sinirli anında üzmek için en can alıcı noktalarımı bilirdi hep ordan vurmaya çalışırdı,yine öyle,ama önceden nasıl ağlardım bir bilsen,şimdi takmıyorum 7 sene oldu,biliyorumki o anda sallıyor bana,ilk evlendiğimizde kızdırdığımda bir daha annene gitmek yok derdi bende üzülürağlardım,hafta sonu hadi gidiyoruz derdi,şimdi söylesede amannn diyor geçiyorum,düşün bir gün hamile olduğum zaman 2 ay serumla ayakta durdum aşerdiğimden yeni yeni geçmişti rahatsızlığım 3-4 ay yemek yapmayınca evde bir delirdi neden yemek yapmadın diye her yeri ayağa kaldırdı,telle arayıp gelininiz kızınız yemek yapmıyor diye rezil etmeye çalıştı,ama 5 dak sonra seni üzdüm balık kızartayımmı sana kokusu gelmesin diyordu,değişceğini bekleme sen alışacaksın huyuna,birzaman sonra takmıyacaksın.

valla erkekler hiç belli olmuyor sinirli diyorsun evlenince siniri kalmıyor...sessiz diyorsun anaaaaaaaam evlenince kök söktürüyor...

çok seviyorsan eğer sinirli çıkarsa alttan alırsın öfkelenirse beş dakika gözüne görünmezsin birbirinizi idare edersiniz canım

herkesin illa ki bir ters noktası var.....çok seviyorsan bu huyuna alış...

nice sessizler var evde fırtınalar kopartan

en azından içi dışı birmiş

Amin canım. Allahım herkese hayırlı nasipler verir inşallah..valla aynı dertten yanıyormuşuz demek bi ben değilmişm sade böle huyundan çeken:teselli:..ama dediğim gibi beraberken herşeyi her istediğimi yapar bebek gibi ilgilenir benimle bazen o bebek konumuna geçer başını kedi gibi uzatır beni sev der:roflol: ama sinirlendimi 180 derece değişir.. aman canım biz sabırlı olucaz işte bazen he deyip geçicez yada onları yanlız bırakıcaz..uğraştık mı üstüne gittik mi bizden kötüsü olmuyor..sadece bu lazım inşallah daha beter olmazlar..biz genede nişanlılık döneminde felan iyice tartalım onları deneyelim üzülmeyelim sonra..allah sanada banada sabırlar versin canım benim..sağlıcakla kal..
bir de öteki huylarına bak bakalım nasıl bir insan iyi huylarını falan değerlendir.sadece bi sinirli diye sevdiğin insandan vazgeçmek olmaz neler neler duyuyor okuyoruz hem bu zamanda sevgiydi aşktı bulunmuyor pek.. sevgimizin birbirimizin önemini bilelim
a.s.

kaydirigubbakcemile3 ya birden gelecekteki kendimi gördüm sanki...takmayacağız işte ben de her kavga edişimde çok ağlarım artık bitti bu çocuk çok sinirli ben bununla yapamam diye kendimden geçerim,yarım saat sonra arar aşkım çok özür dilerim seni kaybetmek istemiyorum die arar yeni baştan sararız..ama o hamilelikte başınıza gelenlere çokk üzüldüm allahım niye böyle yaparlar sizin o halinizi görmüyor mu ben de yardım edeyim demiyor rezil etmeye çalışıyor:1no2: :çok üzgünüm: ama sonra nasıl demiş balık yapayım diye demek ki o an boşver diyeceğiz alttan alacağız ..siz de üzülmeyin niye böyle diye kendinizi hırpalamayın olan gene bize oluyor sonra..:bbo:
allah kolaylık versin bize aman daha beteri olmasın da neler neler var..
sevgilera.s.

ayy valla hemen evlenesim geldi-tatlicadiarzu- ya öyle tek bu huyundan kendimi yiyiyordum ama dediğiniz gibi aslında gözüne gözükmezsek alttan alırsak hem çok sevdiğin birisini kaybetmemiş oluruz onun gözünde yüceliriz hem bizimde başımız ağrımaz dert edinmemiş oluruz aramızdaki sevgiyi de kaybetmemiş oluruz..:dance:

benimkide sinirli hanımlar birde hemen ağzını bozar 7 yıllık evliyim alıştım diyemem ama o sinirlenince ben haklıda olsam susarım siniri geçince konuşurum.sana söyleyebileceğim tek şey var arkadaşım huyu değişmez bunu bil ben sabırlıyım susarım dayanırım diyosan evlen ama ben çok gururluyum herşeyi kaldıramam diyosan 2 kere daha düşün derim.benim eşimde çok iyi bir insan çok seviyorum kendisini ama sinirlenince ona çok kırılıyorum pek gönül almasınıda bilmez.bende fazla gurur yapmıyorum hep sinirden böyle konuşuyo içinden gelerek konuşmuyo diyorum geçiştiriyorum.bilmem yardımcı olabildimmiCADIARZU

aşkısı eğer sinirli bir yapısı varsa o anda kendi haklılığını kanıtlamak için hiç üzerine gitme..
sessiz kal , cevap verme..
sonra kuzu gibi olduğu zamanlar oluyor ya hani ,
o zaman da sen ondan hesap sor , bedelini ödet ona yaptığının..
şahsen ben böyle yapıyorumyerimseniben

aynen öyle canım allah bencede bize bol bol sabır versinyerimsenibenyerimseniben

kızlar nelere kızarlar sizinkiler paylaşalım merak ettim bnmkı öyle eften püften şeylere kızar kı ağlasammı gülsemmi bilemiyorum.

mesela en son (dün)
onu ailemle tanıştırdığım zaman aynı masada yanına oturmadım karşısına oturmuştum bana ısrar etmişti bnde öyle daha ii olur diye ailmle yanyana diologları nası gözlemlemek için böyle bir şey yaptım gücüne gitmiş aşkımın. ve bunu bana 2 sene sonra söyledi :)
(normalde hemen söyler ama bunu nası saklamış içinde bilmiyorum.)

ve bana diyorki benden utandığın için mi böyle yaptın. hep kendini düşündün.
yanımda oturman gerekirdi v.s.

ya bunda abartılacak ne var hala anlayamadım ben sizce yanlış mı yapmışım.

ben de eskı sevgılım cıcın hep cok asabı hep benı d över mı dıyodum
yok hıc kaldırmadı elını
kaldırdı aama şakasına.... yanı saka da degıl ama hıc vurmadı hep de korkardım dövcek dıye. yok. hıc vurmadı. yok öle bır olay bellı degıldır yani.
senınkı tıpı nasıl arada yuzu cok sert ooluyorsa dövebılır belkı.

asabi erkeklerden uzak dur canım hemen kaç çekilmezlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…