Asabi koca kişisi

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Bir kaç gündür evliliğimiz hakkında çok düşünüyorum . Doğru insan eşim mi? diye. Sebeplerine gelecek olursak eşimin sürekli işi olması , bana hiç vaktinin olmaması , evde beraber yediğimiz tek öğünün kahvaltı olması ve son zamanlarda işinde yaşadığı sitresi bende atmaya çalışması . Tsk' da çalışıyor stres , zaman kısıtlığı vs anlıyorum ama kadınlık duygularım artık anlayışımın önüne geçiyor . İşten gelir yemek yemez genellikle çayını içer ve koltukta uyuya kalır , adetimiz bu . cumartesı yok , pazar yok , olsada bana yok çünkü arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha mutlu kendisi .
Koltukta uyuya kalıyor çoğunlukla kaldırıp yerine yatırmaya çalışıyorum beni azarlamalar vs vs. Sabah oluncada sarılıp öpmeler .. Ne biliyim artık hoş göremiyorum .
Bir kaç gündür bana yaşattığı stres se bugün beni bir saat oturtup gözyaşı dökmeye itti .
Birşey soruyorum ters ters cevaplar ..
Sürekli bana bir fırça atma halinde kendisi , çocuğu gibi sürekli azarlayacak yer arıyor kendince . Yapı olarak bende çok sinirli bir insanım ama fırça kayacak yer aramıyorum kimseye .
Haftasonu kahvaltıya gidecektik çocuğu babaannesine bırakıp sırf biraz birbirimize zaman ayırabilelim diye , kendisi söylüyordu çok bunaldım kaçalım vs vs .
Soruyorum çıkarttı elime koydu iki yüz lira git dedi .
Ben evımdede yiyorum o iki lokmayı mekanın vs bır onemı yok , derdim senınle bırseyler yapmış olmak .
Ama o bunu " ben dışarıya çıkmak istiyorum " olarak algılıyor ve yanımda olmuş olmamış hiçbir önemi yok .
Evli miyim bekar mıyım ben bile farkında değilim artık .
Öyle bir yalnızlıkta sürükleniyorjm ki adam farkında bile değil
Duygularımı dile getirmeyi sevmeöe rağmen açık açık biraz ilgilen benimle diyorum " sevip öpüyorum ya " diyor .
Anlamıyor değil anlamak istemiyor .
Beni her gün çocuğu gibi yanaklarıma asılıp mıncırması ona görebu buna yeterli hissini veriyor .
Kadın nasıl sevilir bir haber .
Tartıştık bugün biraz
Neden sırf kapıyı geç açmışım anahtarla girer hep kendisi normalde bugün kapıyı çalacağı tuttu .
Makyaj yapıyordum sil şunu diyerek beni azarladı bende karşılık verince vurdu kapıyı çıktı gıttı .
Birşeyime karışmaz , makyajıma falan normalde çatacak yer arıyor ve ben sakin kalamıyorum.
Derdin mı var dıyorım bunaldım iş güç dıyor
Sinirlerimi yıprattı artık

Ben iş stresini kabul etmiyorum. Babam da eve girerken iş kapı dışında kaldı derdi, evlendim eşim de öyle söyler ki biz beraber kahvaltı bile yapamıyoruz benim eşimin de işi aşırı stresli. İş stresi olan bir insan arkadaşlarıyla çıkmaktan neden hoşlanıyor? O zaman stresi yok mu?
Sizi böyle alıştırmış ve sindirmeye çalışıyor.
Çözümü zor çünkü alışmış.

Ayni biz, her seye kizacak yer ariyor cocuk gibi bende kaldiramiyorum susuyorum icime atiyorum kizina daha ilgili tek fark benim esimin arkadasi yok evine gelir daha once vardi bitane evlerden irak , cok kotu kavga ettik ve bir dahada arkafasim dostum demedi

Al 200tlyi bas git bir yerlere, sen de onu yalniz birak. Sikildigini soyle agresif tavirlari dan, kendi icine kapan
Çogunlukla öyleyım
Bu seferde neddn syskunsuz biri bişey dedimilere başlıyor
Kımı gordum de ne dıyecek bıraz dusun dıyorum yok yok bırı bısey dedı dıyor
Yanı bende sorun var dıye ne kabul edıyor ne dusunuyor

Kim me diyecekmis? Sizin ne duymanızdan korkuyor?

Bukadar mi benzer :)

Bana tuhaf geldi. Bu kadar tedirgin olması
Yani doğrudur tabi
Ama genel olarak sürekli canımı sıkan birşeyler oluşur gün içerisinde oda bunu bilir sorar soruşturur
Ama ihanet vs gobı bır durum yok , elbettwgüvenmiyorum tabi ama detaylı şekilde herşeyini bildiğimden kafamda kurmam bunu

Benim eşim de asker ama haftasonları bütün vaktini evine ayırır.Hatta yorgun argın olsa dahi dikkat eder.Neden böyle olabilir,Eskiden de böyle miydi acaba?Az çok belli ediyorlar çünkü kendilerini.Bir de askerler daha çok dikkat ederler eşine çoluğuna çocuğuna,çünkü göreve falan gidiyorlar bir de.

Tamam o halde siz bilirsiniz :)

Soğuk durmanızda fayda var gibi. Arkadaslarınızla dışarı çıksanız? Bebegi kv'ye daha sık bırakıp kendinize vakit ayırsanız? Kuafor alisveris kurs vs...

Çocuktan önce sık sık çıkardık
Kızım 9 aylık şuan zor oluyor açıkçası gittiğimiz yerlerde , birde nazlıdır çok kendısı yanı rahat bırakmıyor bızı
Kv ' ye cok bırakmıyorum acıkcası dırdır yapıyor

Soğuk durmanızda fayda var gibi. Arkadaslarınızla dışarı çıksanız? Bebegi kv'ye daha sık bırakıp kendinize vakit ayırsanız? Kuafor alisveris kurs vs...
Eşimi özlüyorum açıkçası
Beraber hiç birşey yok çünkü

Eşimi özlüyorum açıkçası
Beraber hiç birşey yok çünkü

Evet ondan olabilir.Çocuk oldu mu mecbur böyle şeyler de sıkıntı yaşanıyor ama genelde ana baba olmaz böyle görev icabı yaşadığımız için Bulundugumuz illerde.Siz yine aile yönünden şanslısınız çok iyi değerlendirebilirsiniz yeter ki içten gelsin.

Bence vaktinizi bebeğinize ayırın alın verdiği parayı bebeğinizle güzel bir gün geçirin o düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin elbet kendisi gelecek size birlikte birşeyler yapalım diyecektir.Siz zorlamayın adam kendisi istesin yani zorlayınca inadına yapmıyorlar çünkü.Hiçbirşey yokmuş gibi davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…