Asabi koca kişisi

Burclarin icinde bir tek yengeç erkegi sorumluluk almaktan kacar...yani tabi harita onemlidir ama genele baktiğimizda yengec erkegi evlenilcek en son erkek bile değildir...:)

Tum ezberlerimi alt ust ettiniz simdi.

Esi Askeriyede calisan tanidigim kadinlarda var onlarin esleride sinirli bence biraz isiylede kaynakli bu durum hep alt ust iliskisi emir komuta.

Bence biraz uzerine gitme yuz verme hakettigi degeri ilgiyi goster hobilerine yonel bakalim bu tavirlarini fark edecek mi.

Kimi erkek poh pohlanmaktan hoslanir kimisine yuz vermezsin takmazsin bu dilden anlar sahsen ben esimin uzerine dustugum zaman adam bi edalara girior kopek cektigim zamanda pesimden ayrilmior..

Burclarin icinde bir tek yengeç erkegi sorumluluk almaktan kacar...yani tabi harita onemlidir ama genele baktiğimizda yengec erkegi evlenilcek en son erkek bile değildir...:)
Aslında sorumluluk sahıbı
Mesela ben oğlağım yükselenim aslan esıminkini blmiyorum dodugu saat onemli cunku bu faktorde
Ben sıkıldıgım sevmedıgım bır ısı atarım kenara
Kendıdı zorda olsa onu sabırla yapar basırır ama bılemedım tabı :)

Esım ne romantızmden hoslanıyor nede o aktıvıteye katılıyor :)
Ama haklısınız eve sagsalım gelmesı bıle bır guzellık

En güzelini yaptım canım :)
Hıcbır zaman kışılerı burada konularına gore degerlendırmedım ben o anda gordugume bakar odaklanırım

Evet haklı olabılırsın

Esinizin sakinlesmeye ihtiyaci var derdi siz degilsiniz kuzum uzerinize alinmayin yasadigi seyler agir gelmistir dediginiz gibi yogundur bos vaktindede arkadaslarla belki tine yoruluyordur,beden yorgunlu degil ama zihin yorgunlugu berbat guzellikle konus gerekirse bir psikiyatriye gitsin senin ne sucun var ama kadin ruhundanda anlamasini pek bekleme ben anlayanini gormedim varsada azdir ,cocuk gibi seviyor demissin birak oyle göstersin eger sende yorgun degilsen ne sekilde istedigini gostererek yonlendir onu, baska ne yapilir bilemedim, ama su varki sorun sen degilsin o.

Bırak kanepede tutula tutula uyusun
Kalk yerine yat bile deme
Zaten iş stresi falan sadece erkeklere var kadınların öyle bir hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…