Aşağılanmak ! Gurur Kırıcı İğnelemeler :(

Amaan en sevmediğim insan modeli. Hiç canını sıktığına, üzüldüğüne, ağladığına değmez. Genelde karşı tarafı iğneleyen, kırmak ister gibi konuşan yada hava atan böbürlenen insanlar emin ol başka derdi olan, kendini beğenmeyen sorunlu insanlar oluyor. Vardır beğenmediği bir yanı yada kıskandığın bir tarafın da kasıtlı can yakmak istemiştir.
Benim samimi olmadığım bir arkadaşım var bundan beş bin beter, bana ne laflar soktu, neler dedi. Diğer arkadaşlarla artık dalga geçer olduk. Ay bu toplantı da beni hiç ezmedi hayret sana oynadı fln deriz. Bu zengin arkadaş biraz fazla kilolu olduğundan genelde zayıf arkadaşları ezmeyi seviyor mesela. Tek övüneceği yan o çünkü başka vasfı yok ve emin ol bir gıdım da üzülmüyor. Gülüp geçiyorum.
Sende gül geç. Vardır sende olup onda olmayan ve canını sıkan bir şey ki senin canını yakmak istemiş. Hiiiç takma. Sen 20 lira değil kırk lira verir ilerde etek alırsın da o manevi anlamda sende olan şeyleri (aile,arkadaş,sevgili,kültür...)alamaz.

Dengesiz ya.
Kıyafetle adammı olunuyormuş. Görende bi alışverişde milyarlar saçıyo sanar.
Kalbi boş olanlar ceplerindekiyle, üstündekiyle kendilerini nimetten sayar.
Boşuna üzülmüşsün cnm. Onun etek için verdiği paraları millet bahşiş verir.
Salak ya hava atmaya çalıştığı şeye bak.
İnsan gibi aldıklarını göster paylaş daha iyileri senin olsun de geç.

Hem nerde görülmüş tipe göre etiket fiyatı biçtikleri ben ilk kez duydum

Diyaloğunuzu yazmışsınız ya, okurken resmen acıdım kıza, samimi söylüyorum. O ne çeşit bir zavallılıktır ki "Ben zengin göründüğüm için bana yüksek fiyat söylüyorlar, çok havalıyım ben ayol, ahahayyt" diye övünebiliyor. Yüksek fiyat dediği de 45 liraymış. Yanlış anlaşılmasın miktarı küçümsemiyorum ama hani gider Burberry'den giyinir, kendini de üzerindekilerin etiketlerinde yazan rakamların toplamı kadar değerli zanneder, ailesi parayla şımartmış der geçersiniz ama bu şekilde çok abuk olmuş.

Ya da sizi üzmek, ezmek istedi ama zekası elvermedi, hava atacağım derken bu raddeye kadar saçmalamayı başardı.

Ne olur üzülmeyin de sinirlenmeyin de. Hatun sizi değil kendini aşağılamış, üstelik farkında bile değil. Nereden ne alacağını bildiği sürece çok kısıtlı bütçelerle bile gayet hoş giyinebiliyor insan. Eminim siz de gayet şıksınızdır. İyi niyet gösterip insan gibi bir şey paylaşmaya kalkmışsınız, ama karşınızdaki insan değilmiş, gerçekten çok ayıp etmiş, ve ayıp etmekte de ısrar etmiş.

Hayatta her zaman kendi çalışıp başardıklarıyla değil de böyle genel geçer şeylerle övünen insanlar oluyor işte yapacak bir şey yok. Sizin hatunun da vizyonu darmış, 45 liralık eteğiyle "ben şöyleyim, böyleyim" demeye çalışmış, ve inanın çok komik olmuş.

Bu arada siz de gayet güzel cevap vermişsiniz, ama anlaşılabilmiş midir bilinmez.

Son düzenleme:
Aa neden gözleriniz doldu..Çok da güzel tam kıvamında cümleler kurmuşsunuz..Okudukça gözümde zeki,sakin tavırlı,olgun, hanımefendi bi kız canlandı.
Kuzene gelince,ah o kuzenler ne isterler biz gelinlerden..
Ne gariptirki,tabiri caizse "kazıklanmayı" şeref madalyası olarak görüyor ve malesef görgüsüzlüğü level atlamış durumda..Hemde 45 liralık bi görgüsüzlük..

yazık ya çok acıdım o kuzene, böyle her yerde konuşuyorsa birde insanlar arkasından ne çok gülüyorlardır acınası insan , istediği kadar marka giysin sonuçta eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek, kalite öyle dışardan gelmez , farkında değiller, sen cevaplarınla kaliteni belli etmişsin o ise kalitesizliğini, takılma değmez.

Canim.butun yorumlari okuyamadim ama brn bi sonradan gormelik sezdim bu kuzende. Zengin duruyomsta madem kaliteli hissediyo ya kendini haspam 45 lirayami alms madem ezmeye calisiyo ustruplu bseyle yapsaymis bunu. Sen cok sogukkanli ve cok guzel cevaplar vermissin ben byle yapamazdm sanirm yerinde olsam haddini bilicek once o zenginligini degil terbiyesi gorgusu yok milyoner olsa kac yazar. Nisanlini elinden giyiminle kusaminla kacrcagni sylemis keske deseydin en azndan kacarsa 45 liraya zengnlik diyene kacmaz diye kan bagida yokms hayirdir yani terbiyesizlige bakarmisin ya

canım o ok ucuz bir insanmıs yapıştırsaydın ya lafı yuzune boylelerine demek lazım ok yuzsuzmuş sanki bana milyonerlik de ki ole olsa bile bu ne cehalettir ya bi daha öyle bir şey yaparsa haddini bildir kim ki o

İşte bu laflar o an insanın aklına gelmiyor.Ah gelse laf çokta.
Valla canım lafın alasını etmişsin . Benim bu kadarı bile aklıma gelmezdi o an ...Güzel cevaplar vermişsin de o laflardaki zeka pırıltısını görebilecek kapasite var mıydı acaba bu zat-ı muhteremde? Asıl onu merak ettim ben ...
O hayat benim dizisindeki Efsun Atahan rolünü bu kiza vermemeliler
Orjinal

Benim de okuduğumda ilk aklıma gelen bu şahsiyetin kendine rol-model olarak Efsun Atahan ı aldığı olmuştu...Benden önce davranmışsın

Hic üzülmeyin, cok güzel cevap vermissiniz... 20 lira fazla para ödeyip aldigi etekle övünen insan ne kadar degerli oldugunu gösterir... Ayrica kendince övünmek icin verdigi örnek aslinda kazik yedigini gösteriyor ve bunu kendisi dile getiriyor yani kabulleniyor... Cok yazik, sizi o kadar kiskanmis ki acidim vallah onun haline...

sonradan görme mi bu kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…