Aşamadigim sorunum vajinusmus

Mnisansvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
156
108
53
29
Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.

Halk tabiriyle zar yirtilmasi oldu mu peki? Çünkü zar vajina girisinden 1- 2 cm kadar geride çok kolay yirtilabilir

Hipnoz yöntemi ? Ya da bu frekans temizlenmesini baktınız mı ?

Özel mesajına bakarsan sana bir öneride bulundum

Sorunun sizden kaynaklandığına emin misiniz. Belki de sorun eşinizdedir
Kegel egzersizleri denediniz mi

Sorunun sizden kaynaklandığına emin misiniz. Belki de sorun eşinizdedir
Kegel egzersizleri denediniz mi
Evet zaten doktorların ilk verdikleri egzersiz. Yok eşimde değil malesef bende kendi ayaklarımı öyle kilitliyorum ki yani köşe bucak kaçıyorum ben ya artık çıkamıyorum işin içinden bu korku öldürecek beni 4 yıldır

iyi bir doktora gitmelisiniz
Yasemin cekmez diye bir doktor var bakinin derim o konuda cok basarisini duydum

Bilgim hic yok ama bilinç altı terapi vs deneseniz.. 4 yil çok uzun süre. Ve cinsellik olmayınca o evlilik kötüye gidior hep. Eşinizin tavrı nasıl bu konuda
Eşim çok anlayışlı yani ağzını açıp birsey demiyor artık normalimiz bu gibi olmaya bile başladı çünkü benim stressiz bir hayat yaşamam gerek büyük bir hastalık atlattım hem de eşimin her konuda çok fazla anlayışlı yapısı var ama ben artık ona bu kadar zarar vermek istemiyorum

iyi bir doktora gitmelisiniz
Yasemin cekmez diye bir doktor var bakinin derim o konuda cok basarisini duydum
Teşekkür ederim İstanbul da değil mi ona da gitmiş olmaliyim 4 sene de çalmadıgim kapı kalmadı hipnoz teknikleri, bilinçaltı temizleme, terapiler hem Türkiye de hemde yurtdisinda nice yerlere gittim ama yani olmuyor bir derece bile oynama yok bu durum beni çok yordu

Halk tabiriyle zar yirtilmasi oldu mu peki? Çünkü zar vajina girisinden 1- 2 cm kadar geride çok kolay yirtilabilir
Sadece bir kez bayagi bir ilerlemisti o zaman bir kanama olmadığı için bilemiyorum yani aklim şaştı artık sürekli ertelemeye başladım artık olmadikca

Benim de bu sıkıntıyı 6 ay yasamisligim var. Asla yenemeyecekmis gibi geliyo asla öyle değil ben o dönem sabahlara kadar ağladığımı biliyorum evlilik sonra toparlansada etkisi çok büyük
Guzel bi süslen geceliğine giy makyajını yap keyif almaya bak asla korkulacak bisey degil keyif alacak bisey sadece eşine sırnaş kendini ana bırak bak nasıl oluyo sen bile anlamıyorsun sakın korkma kayganlastirici kullan mutlaka bena suan tuhaf geliyo zamanında bunu yaşamış olmam asla korkma

Sadece aklim o korkuda yani öpsün dahi istemiyorum sonu oraya varacak diye ne yapacağımı o kadar bilmiyorum ki artık o doktor iyi dediler gittim öyle yap dediler yaptım hipnoz terapi akliniza gelebilecek hersey ki ben sağlıkciyim anlattıkları herseyleri biliyorum ama beynime söz geçiremiyorum. 1 sene 2 sene olmuş bugün itibari ile 4 koskoca sene

Haklısınız kimse ölmüyor diyorum herkes yapıyor ki ben yurtdisinda yasiyorum 13 14 yaşında başlıyor hele bir tanıdık 12 yaşındaki biriyle yasamaya başladı aklim benimde almiyor yani sevdigim insandan boşanmayi düşünecek kadar caresizim

E peki bu normal mi? Siz sevdiğiniz insan sizi öpmekten dahi kaçsa, bu kadar temasın olmadığı bir evlilikte durur musunuz?
Neden evleneyim yani, ev arkadaşlığı gibi asla temas yok. Ev arkadaşı olmak için de evli kalınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…