- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
Biliyorum o kilitlenmeleri. Bende de çok oldu. Ama şöyle üstte siz olun kontrol sizde olsun. Gerçi bunları 4 yılda çok kez denemişsinizdir eminim. Ben üstte olurdum ve ayarını kendim yapardım. O stresle eşimin yüzüne bile tükürdüğümü hatırlıyorumTeşekkür ederim evet bu konuda esim ustelemiyor o da ben büyük bir rahatsizlik gecirdim ve o gunleri gordugu için stresten uzak tutmaya çalışıyor ama bu da baska bir stres. Dilator dışında drlar ne dedilerse yapmaya çalıştım çok gecsin istedim ama tam basliyoruz otomatik olarak kilitleniyorum. Sadece kafada o an var ve bu yuzden eşime odaklanamiyorum bir anda olsa ve bitse sadece artık bunu istiyorum
Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Peki nasil bir tedavi uyguladi. Ve kacinci gün yenmeyi basardiniz. Yani o kafadaki degisim nasil başladı? Esimi gercekten çok seviyorum ve boşanma fikrini düşünmek canımı yakıyor sadece.Kuzum ben istanbulda dr özgür ağlamışa gittim ve 6 sene sonra sonunda yendim.
Benimde gitmediğim yer kalmamıştı ama sonunda orda yendim. Hiç korkma.
Aynen ona da bunu anlatıyorum yapi gereği stres yaptigim çok anlasilmiyor. Ustte hiç olmuyor ya aslında benim sorunum çok fazla hesap yapmam bu isler de hesaba gelmiyor. Eşime diyorum şimdi böyle yapalım bunu böyle yapalım sanki yemek tarifi verir gibi tabi hepsi de basarisizlik... Eşimde diyor bana bırak ona güvenmiyorum ama kontrolun bende olmamasi engelliyor beni. Ya ayağınızın hiç acmadan kendi kendine girse mesela ya da birsey alsam ve dusundurtmese korkuyuBiliyorum o kilitlenmeleri. Bende de çok oldu. Ama şöyle üstte siz olun kontrol sizde olsun. Gerçi bunları 4 yılda çok kez denemişsinizdir eminim. Ben üstte olurdum ve ayarını kendim yapardım. O stresle eşimin yüzüne bile tükürdüğümü hatırlıyorumama başarmıştım. Pes etmeyin erteledikçe olmaz zaten. Bugün yeniden sıfırdan başlayın.
Eşiniz yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı stres ve üzüntü yaşamamanız için alttan alıyor ama yine stres ve üzüntü yaşıyorsunuz. Değişen bişey olmuyor ki. O yüzden o da ısrarcı olsun.
Sizi çok iyi anlıyorum. Şuan yendiğim için böyle yazıyorum ama ağlama krizleri, sürekli nefes darlığı. Evden çıkmak istememe. Hatta eşime sürekli boşanalım seni hak etmiyorum vs diyodum. Gerçekten çok kötüydü.Peki nasil bir tedavi uyguladi. Ve kacinci gün yenmeyi basardiniz. Yani o kafadaki degisim nasil başladı? Esimi gercekten çok seviyorum ve boşanma fikrini düşünmek canımı yakıyor sadece.
Cok cok gecmis olsun gercekten Allah dusmanima bile vermesin. Yesigim yemek bile haram oluyor. Bende yurtdisinda yasiyorum ve onumuzdeki ay Turkiyeye gitmeyi düşünüyoruz hala yenememis olursam muhakkak gideceğim ama Türkiye ye gidene kadar yenmek istiyorum. Bu kadar sikintidan sonra kafa rahat bir tatil yapmak istiyorum sadece. Bende uyusturucu merhem olarak emlayi suruyorum ama aşırı yanma oluyor acaba doktor hangi kremi surmustu. Mesela doktor o işlemi benim üzerimde yapamadi. Bizim gruptada 3 ayda yenen de var ama 9 14 yıl uzayanda. Sadece zaman gectikce inanc bitiyorSizi çok iyi anlıyorum. Şuan yendiğim için böyle yazıyorum ama ağlama krizleri, sürekli nefes darlığı. Evden çıkmak istememe. Hatta eşime sürekli boşanalım seni hak etmiyorum vs diyodum. Gerçekten çok kötüydü.
Bu doktordanda umutsuzdum ve hatta öngörüşmede nasıl olsa olmayacak diye istemedim.
Eşimde zorlamadı tamam istemiyosan yarım bırakalım gidelim dedi. Doktor olsun, asistanlar olsun aşırı sabırlılardı 7/24 yazsam asla şikayet etmediker.
İlk seansta uzun bi ön görüşme oldu. Uzun uzun herşeyi anlattı beni rahatlattı.
Sonra karnımdan ultrasona baktı, ve vajınamı dıştan inceledi.
İkinci seansta yattım uyuşturucu krem sürdü(hiçbirşey hissetmedim)
Bi aleti içime soktu çıkardı, sonra küçükten büyüğe ben yaptım. İnan zerre birşey hissetmiyorsun. Bunu bi iki saat yaptık.
Ertesi gün tekrar gidiyosun yine uyuşturucu krem sürüyor ve içine bilgisayara bağlı birşey sokarak bilgisayardan nekadar kastığına bakıyorlar. Yani durum kaslarlamı yoksa psikolojikmi diye.
Akabinde sana evde yapmak için hareket veriyor.
Tedaviye başlamak istemesende bi ön görüşme yapmanı tavsiye ediyorum. Gerçekten çok tecrübeli ve anlayışlı bi doktor.
Ben gittiğimde 17 sene sonra yenen insanları gördüm. Sırf Hollandadan tedavi için gittim.
Gerçekten bende aynı senin gibiydim. Hatta eşime bayılt beni yap dedim hep. Neler neler. 5/6 senemiz zehir oldu. Uyuşturucu kremler geçici çözüm.Cok cok gecmis olsun gercekten Allah dusmanima bile vermesin. Yesigim yemek bile haram oluyor. Bende yurtdisinda yasiyorum ve onumuzdeki ay Turkiyeye gitmeyi düşünüyoruz hala yenememis olursam muhakkak gideceğim ama Türkiye ye gidene kadar yenmek istiyorum. Bu kadar sikintidan sonra kafa rahat bir tatil yapmak istiyorum sadece. Bende uyusturucu merhem olarak emlayi suruyorum ama aşırı yanma oluyor acaba doktor hangi kremi surmustu. Mesela doktor o işlemi benim üzerimde yapamadi. Bizim gruptada 3 ayda yenen de var ama 9 14 yıl uzayanda. Sadece zaman gectikce inanc bitiyor
MaşallahO stresle eşimin yüzüne bile tükürdüğümü hatırlıyorum
Yaşamayan biri için böyle maşallah demek çok kolay. İnsanda psikoloji denen birşey kalmıyor. Biraz daha anlayışlı tepkiler verebilirsinizMaşallah
Amin gerçekten sizin adiniza çok çok mutlu oldum Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin. Artık doktorda gormek istemiyorum o asamadayim. Aynı anda ya da farkli zamanlarda kac doktora gittim. Siz hiç ilac, dilator, uyuşturucu krem falan kullanmadan mi basardinizGerçekten bende aynı senin gibiydim. Hatta eşime bayılt beni yap dedim hep. Neler neler. 5/6 senemiz zehir oldu. Uyuşturucu kremler geçici çözüm.
Bende önce hem Avrupada hemde türkiyede denemiştim olmamıştı. O yüzden özgür beye gittiğimdede sinirlerim boşalmıştı. Ödemeyi yaptığım halde yapamicam dedim.
Ama inan 2/3 günde kabusum bitti. Peşine balayı yaptık eşimle hiç ummadığım şekilde çok afedersin rahatça birleşme oldu.
Nasipse şimdide bebek için uğraşıyoruz.
Allahım inşallah sanada yenmek nasip olur.
Birde sevişirken birleşmeyi düşünme. Yani birleşme olmayacak diye sevişin.
Yani masaj yapsın sana sen onu yönlendir zevk aldığın yerlere felan.
Ondan sonra ıslandığında anlamayacaksın bile.
Biliyorum çok zor ama eşini itmemeye çalış. Birleşme olana kadar diğer şekillerde(diğer şekil derken anal demek istemiyorum , masaj sürtünme vs) onu tatmin et ve onu arzuladığını belirt.
Birleşme olmasada sevişme olsun hep.
Evet eşimde bana kiyamadigi için sorun yaratmiyor zaten ikimizde okul ve hastane yogun olarak çalışıyoruz biraz da burda bi tikaniklik var. Ve sadece eşim olacak buna odaklandi beraber odaklanmistik ama onu hayal kirikligina ugratmak artık içime sinmiyor. Üzerine gittikce bu isin korkularim artti. Bir de bulundugumuz yerde kimsem yok bunun duygusalligi var hersey 4 sene de o kadar üst uste geldi ki tabi bu isin bahanelerle ihtiyacı yok olmali ve bitmeli
Birakamiyorsunuz keşke birakabilsem ama o kadar korkuyorsunuz ki o korkuyla hiç yapmayacaginiz şeyleri yapıyorsunuz. Tabiki uzun bir süre artik o düşünmese bile onun yerine ben düşünüyorum ne yaptıysam olmadıSiz bence o an esinize birakin ve onu oyle yap bunu boyle diye mudahale etmeyin. 4 yil cidden cok uzun sure, esiniz yakinda ariza vermeye baslar
Birakamiyorsunuz keşke birakabilsem ama o kadar korkuyorsunuz ki o korkuyla hiç yapmayacaginiz şeyleri yapıyorsunuz. Tabiki uzun bir süre artik o düşünmese bile onun yerine ben düşünüyorum ne yaptıysam olmadı
Sadece aklim o korkuda yani öpsün dahi istemiyorum sonu oraya varacak diye ne yapacağımı o kadar bilmiyorum ki artık o doktor iyi dediler gittim öyle yap dediler yaptım hipnoz terapi akliniza gelebilecek hersey ki ben sağlıkciyim anlattıkları herseyleri biliyorum ama beynime söz geçiremiyorum. 1 sene 2 sene olmuş bugün itibari ile 4 koskoca sene
Opmesini nasıl insan istemez bence farklı sebepler var kendinizi kaptiramazsiniz ki bu durumda ön sevisme bir kadın için olmazsa olmazdır bana göre. Eşiniz de büyük sabır var kesinlikle öpün sarılın yani.Haklısınız kimse ölmüyor diyorum herkes yapıyor ki ben yurtdisinda yasiyorum 13 14 yaşında başlıyor hele bir tanıdık 12 yaşındaki biriyle yasamaya başladı aklim benimde almiyor yani sevdigim insandan boşanmayi düşünecek kadar caresizim
Evet farklı sebepler var ama doktorlar bulamadı o sebepleri belki burda siz bulursunuz ileri derece vajinusmus teşhisi koyuldu ve 4 yıl sonra öpmesi bile onun adına üzülmeme sebep oluyor konu yine yapamayacağım yere geliyor doktorda o kadar başarısızlıktan sonra bunlar normal dedi ve ilaç verdi stresimi azaltacak keşke olmasam keşke ilk günlerdeki gibi olabilsem ama yani olmuyor bana gülmesi bile zoruma gidiyor suçluluk psikolojisi o kadar doktora gittikten sonra hala asamamış olmak fazlasıyla kırıcı olabiliyor yani yasattiklarimiz içinde zor ama yaşayan icin bu durum tarif edilemez bir acı iki kişilik üzülmek daha can yakıcı yani hayatımıza devam edemiyoruzOpmesini nasıl insan istemez bence farklı sebepler var kendinizi kaptiramazsiniz ki bu durumda ön sevisme bir kadın için olmazsa olmazdır bana göre. Eşiniz de büyük sabır var kesinlikle öpün sarılın yani.
Evet ben de bunu yazacaktım ama ağır olur diye yazmadım. Ben kocasının yerinde olsam boşanırdım çünkü seks hayatın önemli bir parçası. Olmuyorsa olmuyor demek ki. Uzatmaya gerek yokYani dört senede olmadıysa da eşinize de yazık. Böyle evlilik olmaz.
Ben şahsen evliliğin balında dört senedir ereksiyon sorunu yaşayan eşimden ayrılırım. Hastalıkta sağlıkta denen hastalık durumu bu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?