- 24 Aralık 2014
- 5.240
- 7.029
- 398
Haklısınız ama 4 senedir bu kadar başarısızlık sizden kaynaklansin görün bakın neler oluyor. Artık yani esimin o çaresiz yüzünü görmek beni öldürüyor. Yani bir problem o kadar çok problem açtı ki artık yemek yemek bile ağır geliyor bu dediklerinizin bende farkindayimE peki bu normal mi? Siz sevdiğiniz insan sizi öpmekten dahi kaçsa, bu kadar temasın olmadığı bir evlilikte durur musunuz?
Neden evleneyim yani, ev arkadaşlığı gibi asla temas yok. Ev arkadaşı olmak için de evli kalınmaz
Yok ona gitmedim ama önümüzdeki ay tatile gelecegiz o zaman asamamis olursam muhakkak bakarım ya anlamıyorum zaten her Dr aynıydı aynı şeyleri dinledim ama konu pratiğe gelince kilitleniyorum ve panik atak geçiriyorum ve panik atak sorunu bununla başladı siz dilator calisabilmismiydinizReyyan Özcan Temizkan hocayı denediniz mi ? Ankara Çukurambarda muayenehanesi.Ben onunla yendim 2 gün sonra 4 yıl olacak hala daha bir problem yasayınca sorarım
Haklısınız.Yani dört senede olmadıysa da eşinize de yazık. Böyle evlilik olmaz.
Ben şahsen evliliğin balında dört senedir ereksiyon sorunu yaşayan eşimden ayrılırım. Hastalıkta sağlıkta denen hastalık durumu bu değil.
Benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz. Şöyle ki ilk gece bayağı ileri gittik çok az kanama geldi. Hatta kanı görünce şaşırdım çünkü millet çok abartıyor yok avuç avuç kan falan diye. Ki zaten bizleri korkutan da o kan. Pembenin en açık tonuydu. Hatta yırtılma olduğuna inanmadım bile.Sadece bir kez bayagi bir ilerlemisti o zaman bir kanama olmadığı için bilemiyorum yani aklim şaştı artık sürekli ertelemeye başladım artık olmadikca
Teşekkür ederim evet bu konuda esim ustelemiyor o da ben büyük bir rahatsizlik gecirdim ve o gunleri gordugu için stresten uzak tutmaya çalışıyor ama bu da baska bir stres. Dilator dışında drlar ne dedilerse yapmaya çalıştım çok gecsin istedim ama tam basliyoruz otomatik olarak kilitleniyorum. Sadece kafada o an var ve bu yuzden eşime odaklanamiyorum bir anda olsa ve bitse sadece artık bunu istiyorumBenim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz. Şöyle ki ilk gece bayağı ileri gittik çok az kanama geldi. Hatta kanı görünce şaşırdım çünkü millet çok abartıyor yok avuç avuç kan falan diye. Ki zaten bizleri korkutan da o kan. Pembenin en açık tonuydu. Hatta yırtılma olduğuna inanmadım bile.
Ertesi gün adet oldum. 1 hafta adet girince araya rahatladım. Tabi bu süreçte eşim hep ilk gece olacak diye bişey yok korkma ben senin yanındayım diyordu. Hep destek çıktı.
Eşim bu şekilde yumuşak davranması beni daha da geri geri itti. İstemem gereken yerde daha çok isteksizlik oldu bu durum 4 ay sürdü.
Dr'a gittim tedavi edecekken istemiyorum diye sesimi yükselttiğim için beni küçümsedi. Ona biraz hırs yaptım eşimle konuştum ısrarcı olması için. O hep alttan alınca olmuyordu. O ısrarcı oldu. Ve kademe kademe ilerledi.
Bir gün çok az oluyordu ve o seviyede bir süre devam ettik. O kademeli geçince bir tık ilerisi oldu diye diye yendim. Ama tamamen 4.ayin sonunda hemen yenmiş olmadım tabi. 2 yıla yakın kendimi çok kastım ve her seferinde bacaklarım zangır zangır titriyordu. Sonuçta başardım.
Sizde o şekilde deneyin eşiniz biraz ısrarcı olsun.
Benim bir arkadaşım 10 yıllık vajinismustu. 14.yılında hâlâ tam anlamıyla yenemedi. Aşılama ile hamile kaldı düşük yaptı sonra başka yöntemle hamile kaldı. Bebeği olduktan sonra biraz özgüven geldi sanırım şuan daha iyiyim demişti.
Başka bir arkadasimda 2 yıllık vajinismustu o da ilişkisiz şırınga ile hamile kaldı 4 yaşında kızı. Oğlu da oldu ama oğlu normal olarak hamile kaldı diye biliyorum kızından sonra özgüven geldi. Sorduğumda bayağı ilerleme var diyordu tamamen yendi mi son zamanlarda sormadım.
Yanlış anlamayın size çocuk önermiyorum arkadaşlarımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Mutlaka kayganlastirici kullanın ve eşiniz biraz ısrarcı olsun.
Evet sorunum kafamda çok fazla hesap yapmam ve bu hesap yapmanin önüne nasil gecerim surekli aklim orda oldugu icin baska şeyler olmuyorBiraz rahat olun yahu. Mesajlarınızdan bile ne kadar stresli olduğunuz anlaşılıyor. Zor ve acılı bir şey olsaydı cinsellik formunda kadınlar bunla alakalı sayısız konu açmazdı. Kafanızda çok büyüttüğünüzü düşünüyorum. Kendinizi serbest bırakın.
Ama baslarda çok istekliydim evlenmedigimiz zamanlarda da hatta bu durum nasil g3ldi buldu saskinim. Sadece bu kadar basarisizliklar cidden çok yordu ve nasılsa aynı şeyleri yaşayacağız durumu var kafamda. O istek yerini korkuya biraktiGerçekten bu sorunu çözmek istemiyor olabilir misiniz?
Kötü niyetle söylemedim hani bazı insanlar cinselliğe hiç düşkün değildir. Yıllardır evli hatta evlatları olan bir çok çift uzun zamandır sevişmeyebiliyor. Kimi insan cinselliği çocuk için araç olarak görüyor kimi insan evlendik sevişmek gerek diyor,6 ayda bir yaşanıyor sonra o da bitiyor.
Burada da okumuyor muyuz; bazı erkekler bile aylarca eşlerine yaklaşmıyor.
Herkes cinsellik sevmiyor bence.
Yıllarca duyduğumuz cinsellik ekmek su gibi ihtiyaç büyük bir yalan galiba.
Sizin sorununuz vajinusmustan daha büyük bence. Benim vajinusmus arkadaşlarım oldu, ama öpsün dahi istemiyorum şeklinde eşleri hakkında konuşan olmadıSadece aklim o korkuda yani öpsün dahi istemiyorum sonu oraya varacak diye ne yapacağımı o kadar bilmiyorum ki artık o doktor iyi dediler gittim öyle yap dediler yaptım hipnoz terapi akliniza gelebilecek hersey ki ben sağlıkciyim anlattıkları herseyleri biliyorum ama beynime söz geçiremiyorum. 1 sene 2 sene olmuş bugün itibari ile 4 koskoca sene
Öpmesi güzel tabiki öpmek istesin ama onun sonunda basarisizlik var ve bu kac bininci basarisizlik... Bu yüzden artık ne eşimi ne kendimi hayal kirikligina ugratmak istemiyorum. 4 sene çok uzun bir zaman hani yasamadan birinin anlamasi mümkün değil 4 sene once bana bunu biri söylese sadece sasirirdim ama işte yasayinca farkli oluyor. Benimde tedavi grubunda arkadaslarim var ve hepsi her gün hasta hissediyor kendini psikolojik olarak erteleyebildikleri kadar erteliyorlar ve aramizda daha uzun süreçte olanlar var 9 10 sene ve ben bu sürecine daha da uzamasini istemiyorum. Sadece artık son zamanlarda daha fazla hesap yapar oldum işte bunun arkasindan bu gelir işte şöyle yaparim ayagimi acmam lazım kolumu kaldirmam lazım yani bu işler böyle olmuyor baslarda rahattim ama olmadikca olmadikca sadece kocaman bir ezilmislik var ustumdeSizin sorununuz vajinusmustan daha büyük bence. Benim vajinusmus arkadaşlarım oldu, ama öpsün dahi istemiyorum şeklinde eşleri hakkında konuşan olmadı
Yok kesinlikle eşime kiyabilecek karakterde değilim. Zaten hani böyle bugünlerde bir acaba bosansam eşim rahat etse diyorum içimden sadece. O birakma esnasini yapamiyorum gucluyum diyorum aklim baska yere gitsin diye muzikler aciyorum onceden ise yariyordu belli bir yere kadar ama zaman gectikce psikolojimdeki bu şey daha fazla artti. Bebek çıkıyor yani oradan ne kadar aciyabilir bu kadar acisa kimse yapamaz ki bir kez bayagi ileri gitmistik yani dayandim ama korkuyorum ya artık yani içimde kocaman bir ucurum varEstetik bir operasyon dusunuyor musunuz? Ne bileyim yari narkozluyken deneseniz diye dusundum aklima en bu geldikendi kendinizi telkin edin ucunda olum yok kimse cinsellikten olmedi belki ilki biraz zorlayacak ama sonra hic zorlanmayacaksiniz
Zorlamadan kastim da psikolojikmen
Oyle bicak saplanir gibi aci duyacaginizi sanmayin
Esinizden bosanmayi dusunmeden once kendinizi ona birakmayi deneyin
1 kere olsun cesur olun
Is sizde bitiyor
Icinizde yenme duygusu yoksa 100 doktora da gitseniz nafile
Nasilsa esim yanimda ayrilmak da istemiyor deniyoruz olmuyor napalim tarzinda dusunmeyin
Herkesin sabri bir gun biter malesef
Evet eşimde bana kiyamadigi için sorun yaratmiyor zaten ikimizde okul ve hastane yogun olarak çalışıyoruz biraz da burda bi tikaniklik var. Ve sadece eşim olacak buna odaklandi beraber odaklanmistik ama onu hayal kirikligina ugratmak artık içime sinmiyor. Üzerine gittikce bu isin korkularim artti. Bir de bulundugumuz yerde kimsem yok bunun duygusalligi var hersey 4 sene de o kadar üst uste geldi ki tabi bu isin bahanelerle ihtiyacı yok olmali ve bitmeliEsiniz sorun cikarsaydi eminim daha cok ustune giderdiniz bu sorunun. Ustelik opusup, koklasmaktan da uzak duruyosunuz. Bu sekilde birbirinizden sogursunuz. Vajinismussunuz diye baska seyler yapmaktan da kacarsaniz adam da kacar. Bu sizin icin dahada yikici olur.
Alkol aldim demissiniz bira, sarap gibi hafif alkoller yerine viski votka gibi daha sert alkoller deneyebilirsiniz.
PekiBoşanın bence. Adam da kendi yoluna baksın. Yarın bir gün baba olmak isteyecek bu hakkını elinden alamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?