asansörde başımıza gelenler

jeliibom

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
43
0
6
İstanbul
geçen hafta başımızdan geçen bı olayı anlatmak istıyorum bır haftadır ben fesatmıyım safmıyım bır turlu karar veremiyorum

geçen hafta eşimle bir avmye gittik asansöre bındık hemen arkamızda 3 tane bayan bındi yanlarında alışveriş arabası vardı kadınlardan biri benı kaydıra kaydıra eşimin önune geçti bende arabayla üzerime gelice tabı ohareketleri yapıcanı hiç tahmin etmediğimden karşı tarafa geçtim kadın tam eşimn önünde durdu eşime bır baktım duvara yapışmış neyse o arada asansör hareket etti kadın arkasında kımse yokmuş gibi rahat eğildi alışveriş aracından bişler bakıyor dökülen saçılan hiç bişi yoktu bu kadının amacı neydı anlmadım yanında ıkı tane daha artık akrabamı arkadaşmı tanıdığı var böyle hareketleri bilinçli yapmadı herhalde ama bır kadında bukadar dıkkatsız olmaaz olmamalı yanı arada neredeyse hiç mesafe kalamamış olacakki eşim bı arada duvarda tablo gibi duruyordu herneyse neysekı geldik ineceğimiz yere bızden önce indiler ben şaşkın bı vazıyette diğer tarafa yöneldıler eşimde sınırlendı onların tam tersı tarafa gıttık aaa bı baktık bızım arkamızdan geliyorlar geri dönmüşler eşim tekrar onların tersı tarafa döndü sanırım kızacağımdan korktu ama adamın bı suçu yok basıretmız bağlandı herhalde kadınada ileri gidermısın demedık asansorde yada kısa süre sonra inecek olmamızdan bılmıyroum ama kadına çekil demedik tabı uan on yaşadığımızı tam aktaramıyorum ama ben kıskanç bı kadın değilim eşimde çapkın bı adam değildir yanı böyle kıskançlıklarımız pek olmaz yanı eşimi kıskanıyorda böyle düşünüyor değilim olay gerçekten tuhaftı yada abanmı ıöyle geldi :26::26:

Keşke daha düzgün yazsaydiniz okurken Yoruldum kadin esinize gozlerinizin önünde sulanmis abanmis Allah korusun benim basima gelse ben bi tekmeyle kadini gideceği kata direk yuvarlardim sessizliginize sasirdim

Keşke daha düzgün yazsaydiniz okurken Yoruldum kadin esinize gozlerinizin önünde sulanmis abanmis Allah korusun benim basima gelse ben bi tekmeyle kadini gideceği kata direk yuvarlardim sessizliginize sasirdim

haklısınız toparlayamadım bır turlu kusura bakmayın

dedimya kıskanç tipler değiliz yanı aklıam bıle gelmedi baştan düşünemedi herhalde kadın dedim ama içimdende çıkmadı bır haftadır

Hatun biraz düşüncesiz ve dengesiz gibi geldi bana.Arkanda adam var ve sen afedersiniz domalma pozisyonuna giriyorsun.Kiskanç olmasanız bile böyle bir duruma mutlaka sinir olursunuz.Edebini takınmalı.asansör gibi dar bir ortamda alışveriş çantası karıstırmak ne kadar doğru olabilir ki

Yoruma çok güldüm arkadaşım :)))))) kesinlikle katılıyorum.o tekmeyle bütün avm.yi turlardı o dengesiz.

Olan olmuş inşallah tekrari olmaz edep yahu edep dimi ama iste asil oylelerine susmayip kendilerine getireceksiniz bütün saclarini eline verip o yaptigi hareketleri ona yediriceksiniz siz sustugunuz için cesaret almistir onun kafasini o asansör kapisina sıkıştırıp asansör kapisina kol yapicaksiniz bakalim bida yapabiliyo mu

evet tabıkı sınır oldum ama yanında ıkı bayan arkadaşı var bukadar rahat olamaz herhalde dıye düşündüm

hayır anlamıyorumki bunun fantezısı ne bu ne ucuzluk ne yanı eşim peşinemi düşecek ne beklıyorduki

evet tabıkı sınır oldum ama yanında ıkı bayan arkadaşı var bukadar rahat olamaz herhalde dıye düşündüm

Onlarda asansörde domalma timinin mensuplarıdır kesin.Aynı cinsten yani.Arkadaşlarının yanında daha bir cesaret alıyor böyle tiplemeler.Kadın sakınması gerekirken adamcagız duvara tablo olmuş resmen.

hayır anlamıyorumki bunun fantezısı ne bu ne ucuz ne yanı eşim peşinemi düşecek ne beklıyorduki

Soylerdim ama pek uygun olmaz ya kusura bakmayin birden kendimin basina gelmis gibi düşündüm sinirlerim tepeme cikti kendini tatmin ediyo akli sira o kit beyniyle

Onlarda asansörde domalma timinin mensuplarıdır kesin.Aynı cinsten yani.Arkadaşlarının yanında daha bir cesaret alıyor böyle tiplemeler.Kadın sakınması gerekirken adamcagız duvara tablo olmuş resmen.

şuan aklımdan 10 senelik kocam sen neymişsin düşünceleri geçiyor evli erkekler dhaa makbul sanırım

öyle kadınların saçından tutup o avmden aşağı 7 kat sallayacan bak bakalım birdaha yapıyor mu
kadın e5 sandı herhalde asansörü

ooo bide beni kizginken gör arkadasim ben biraz fazla kiskancim sanirim ama kizginken çok orijinal benzetmelerim vardır :90:

Bende çok kıskanç bir yapıya sahibim.Kocamın yanından dişi sinek geçsin cinler tepemde halay çekiyor resmen.Dediğin gibi kafasını asansöre sıkıştıracaktı ki domalmayı o zaman görsün.

Bende çok kıskanç bir yapıya sahibim.Kocamın yanından dişi sinek geçsin cinler tepemde halay çekiyor resmen.Dediğin gibi kafasını asansöre sıkıştıracaktı ki domalmayı o zaman görsün.

demekki bu kadınlar kıme böyle davranacaklarını bılıyor ben sessiz sesiz izledim kenardan

şuan aklımdan 10 senelik kocam sen neymişsin düşünceleri geçiyor evli erkekler dhaa makbul sanırım

evli ve sevgilisi olan erkeklerde ne var bende anlamıyorum erkek arkadasim yoldan geçerken kizlar bakiyo hayatimda sen yokken boyle değildi derdi 3. Seneye yakindir hayatindayim çok şükür ama o bakislari anlamis değilim ben sevgilisi olan erkeklere veya evli erkeklere mesafemi korurum genelde erkeklere mesafeliyimdir zaten ama onlara ayri mesafeliyim edep terbiye meselesi

demekki bu kadınlar kıme böyle davranacaklarını bılıyor ben sessiz sesiz izledim kenardan

Ben yapamazdim dediğim gibi çok şükür düzgün bi Eşiniz varmis akli sasmamis o durumda Allah yuvanizdan mutluluğu huzuru eksik etmesin inşallahemin olun kiskanc olanlara bence daha çok oluyor ama hayatlarıyla oynuyorlar farkında değiller

amin cümlemizin evet kesınlıkle sakınan göze çöp batar mısali snaırım ben ilk etapta kıskançlıka alakalı sorunumuz olmadığından konduramadım

bu arada eşimin yan tarafındada çocuğumuzun arabası vardı yavrum uyuyordu babası elden gidecek çocuk falanda vız geliyor herhalde bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…