asansörlü ev

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.435
1.605
698
28 yaşındayım sağlık sorunlarıdan dolayı asansörlü ev düşünüyorum asansörlü evde yaşayanlar yada bilgisi olanladan almak istiyorum bedensel olarak engelim var 2.katta oturuyorum annemin sırtinda dışarı çıkabiliyorum sandalyem var ama merdivende inip çıkmakta zorlanıyorum asansörlü evler kullanışı nasıl asansör falan

Allah anneciğinizden razı olsun.
Sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Asansörün büyük olması, kapı girişinde basamak ya da takılacak birşey olmaması ve asansörün ara katta olmaması yeterli sanırım.
Çok da yüksek bir kat seçmeyin bence çünkü olası bir elektrik kesintisi ya da arızada zorlanabilirsiniz.

asansörlü evde çok rahat edersiniz tek başınıza dışarıya çıkabilirsiniz size eşlik eden için de büyük rahatlık olacak.ben 3.katta oturuyorum ve bebeğimi her gün dışarı çıkarıyorum eğer asansör olmasaydı ne yapardım o arabayı nasıl aşağı indirirdim sonra nasıl yukarı taşırdım bilemiyorum.asansörsüz evde oturanların işi çok zor bence.

giriş bölümünde asansör olanları tercih ederseniz çok rahat edersiniz. çok geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun öncelikle
gönlünüze göre uygun bir ev apartman inşallah bulursunuz ama benim kendi fikrim apartmanın bahçe katı yada müstakil bir ev tercih etseniz çok daha iyi misal benim evimin olduğu apartman asansörlü fakat apartmana giriş için 8 basamak çıkıyorsun sonra içerde asansör böyle bir apartmanda işinizi görmez sizin
ülkemizde engelliler pek düşünülmüyor maalesef evlerimiz kaldırımlarımız ona göre dizayn edilmiyor her sağlıklı birey bir engelli adayıdır bunu unutuyorlar

tşk ederim hanımlar zaten 2. kattan fazla düşünemem tek korkumuz elektrik kesintisi inş buluruz kiralık yada satılık

gece maske gündüz oksijen kullandığım için asansör gerek bana

çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin inşallah sabrına karşı.
evi satın almayı düşünüyorsanız giriş katına sokak kapına bağlanacak yere tadilat yaptırabilirsiniz aslında yokuş olacak şekilde. buna da hiç bir ev sahininin karşı çıkacağını sanmıyorum.

çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun... elektrik kesintisinden korkmayın çoğu asansörde güvenlik devreye girip elektrik kesintisi durumunda alarm filan çalıyor. apartmana girerken tekerlekli sandalye için rampa var mı ona bakın kendi başınıza dışarı çıkabilirsiniz gezersiniz inşallah

asansörlü ev bakarken mutlaka girişte merdivenin yanı sıra düz engelli aracı ve çocuk arabaları için geçiş yapılı olanını tercih edin.rahatlıkla dışarı yalnız başınıza çıkabilirsiniz

çok geçmiş olsun.Rabbim yardımcınız olsun
Annenizinde o mübarek ellerinden öpmek isterdim.Cennet sizin annenizin ayağının altında aslında

Ama asansörlü olupta girişi 10 basamak merdiven olan binalar var. Giriş katında zeminden itibaren asansör olan bir ler bulmalısınız. Asansör büyük kolaylık. Rabbim yardımcınız olsun.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN SIFANI VERSIN INSALLAH
umarim gönlüne göre bir ev bulursun

bizim ev de böyle
annem engelli.
o merdivenlerden çıkaramadığımız için 1 aydır dışarı çıkamıyor

İnşallah gönlünüze göre çok güzel bir ev bulabilirsiniz.Annenizin ellerinden öpüyorum.

allah annenızden razı olsun..ne mubarek bırsey yaptıgı..asansorlu evde daha once oturdum..elektrık kesılır ıkıde bır bozulur masraf masraf..neden gırıs kat bır ev dusunmuyorsunuz kesın cozum olur..valla ben aılemle kırada oturuyorum ev alalımda gırıs kat olsada olur dıyoruz fıyatlar daha uygun malum..sıtelerın gırıs katı olabılır bahceye bakar falan..annemde ben yaslanıyorum bu ust katlara poset cıkarmak zor der haklıda..

bu arada gırıs derken merdıven olmayan gırıs katları var yada on gırıste merdıven olur bahce tarafından dırek gırıs olanlar falan arastırmak lazım..allah yardımcınız olsun..

bu arada gırıs derken merdıven olmayan gırıs katları var yada on gırıste merdıven olur bahce tarafından dırek gırıs olanlar falan arastırmak lazım..allah yardımcınız olsun..

herkeze çok tşk yorumlar için bahçe katı yada 1. kat rahat ama yazın yağan yağmur kışın yağan kar suyu eve dolar atık su dıkanınca evde sorun olur birde böcek falan olur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…