- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
balık ekmek saat 3 4 gibi kaldırdı yatağımdan defalarca. iskender, karpuz, cacık sürekli de olmaz ki bıktım beNormal birşey bence. Benimde gece fastfood, çiğköfte vs tutturduğum oluyor. Gecenin 1 inde filan almaya cikmisizdir kaç defa aşırı canım isteyebiliyor. Gecenin 3-4 ünde kısır yapıp yediğimde oldu biçok farkli şey işte Hamile değilim.
bende cıg kofte delısıyım gecenın bır yarısı agzımı sulandırdın ayyyyNormal birşey bence. Benimde gece fastfood, çiğköfte vs tutturduğum oluyor. Gecenin 1 inde filan almaya cikmisizdir kaç defa aşırı canım isteyebiliyor. Gecenin 3-4 ünde kısır yapıp yediğimde oldu biçok farkli şey işte Hamile değilim.
normalmıs kı burakı butun kızlar bırseyler aserıyoraşeriyorum kızlar.
kendimi bildim bileli demeyeyim de ergenlikten beri bi 10 yıl mazisi var yani.
gece saatlerinde canım bişeyler istiyo ama uyutmuyor.
kışın karpuz istiyo mesela. bazen çilek, şeftali.
karpuz aklıma geliyo o an tadını hatırlıyorum şöyle soğuk soğuk olsaydı falan diyorum elim ayağım uyuşuyo.
vücut ne eksikse onu istermiş mesela çok şekerli istediğinde canımız şekere ihtiyaç duyuyormuş diyolar.
ne yani benim vücudumun pudinge karpuza simite dondurmaya mı ihtiyacı oluyo.
bazen canım tok olsam da bişeyler istiyo. geceleri acıkmadığım an yok son üç aydır. sürekli ya tuzlu yiyesim olur ya tatlı.
cidden sıkıldım artık özellikle de mevsimi olmayan meyveleri canım aşırı derecede istiyo.
bunun için doktora gidilir mi? aşermek hormonal bişey mi ve bekar olan hamile olmayan birinde aşermek mümkün mü? yoksa hamilelerde olan bi hormon mu sebep aşermeye buna aşerme denemz mi?
karpuzu nasıl hayal edip özlediğimi anlatamam normal bi can istemesi değil. şuan gene istedi. offffff
ayyyyy delirmeeee kapuzzz oooffff allahhhh olsa da yesem. kocam olsa çekirdeklerini ayıklatırımGece uymayinca atistirmalik oluyorda karpuz ne ya mevsiminde bile yemem gerci ben hic meyve yemem
seftali dedin kasinti tuttu alerjim var tadini bile bilmem gorunce uyuz olmus gibi her tarafim kasinio
benim ilk kullanıcı adım "bibucukiskender"di düşünAynısı bende de var.Canım nasıl iskender istiyor...şöyle yoğurtlu bol soslu...
bu ara her şeyim doktorluk zatenSuanda hepinizin yerine karpuz yiyorum kizlar
Bu aşerme olaylarini hemen hemen herkes yasiyor. Ben reklam izleyemem mesela. Tok bile olsam canim biseyler ceker. Ama onun haricinde sık sık biseyler yeme istegi fazlaysa bi sekerini ölcrurebilirsin cnm.
anladım maddi açıdan diyorsun canım:) allaha şükür alabiliyoruz arkadaşım ama doğru söylüyosun her seferinde alamayan kim bilir neler çekiyodır derimYaşla ilgili bence. Gencken ögrenciyken normal bence.
Ben hamileyken bir gun bile aseremedim size ne oluyor
Su duyguyu bir kere bile tadamazsam gozum acik gidecek
kıyamam ya keşke okumasaydın konuyu. benim çeyizleri fare yemesin şimdiAyyy. İnanmıyorum sizlere... Ben de istiyorum hepsinden
hahahaahahahahhahHhHaha kız yattığım yerden ne kadar güldürdün beniaşerdiğim zaman yiyemeyince memişlerim ağrıyo hem de çok
anladım maddi açıdan diyorsun canım:) allaha şükür alabiliyoruz arkadaşım ama doğru söylüyosun her seferinde alamayan kim bilir neler çekiyodır deriminsan ulaşamadıkça daha da çok istiyo canı bide..
allahım kimseyi açlıkla terbiye etmesin o günleri de gördüm çok zor. herkesin tenceresini doyumluk kaynatsın inşallah..
ahaha öğrencilik diyinxe aklıma direkt parasızlık geldi ne bileyimAminAllah kisitli imkanlarla okuyan tüm genclere yardim etsin
Aslinda onu kastetmedim. Metabolizma hizli olur. Gün boyu disarda olur insan. Sonra ders calismak da aciktirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?