- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.923
- 798
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
kiloda bir sıkıntı yoksa devam et can boğazdan geliraşeriyorum kızlar.
kendimi bildim bileli demeyeyim de ergenlikten beri bi 10 yıl mazisi var yani.
gece saatlerinde canım bişeyler istiyo ama uyutmuyor.
kışın karpuz istiyo mesela. bazen çilek, şeftali.
karpuz aklıma geliyo o an tadını hatırlıyorum şöyle soğuk soğuk olsaydı falan diyorum elim ayağım uyuşuyo.
vücut ne eksikse onu istermiş mesela çok şekerli istediğinde canımız şekere ihtiyaç duyuyormuş diyolar.
ne yani benim vücudumun pudinge karpuza simite dondurmaya mı ihtiyacı oluyo.
bazen canım tok olsam da bişeyler istiyo. geceleri acıkmadığım an yok son üç aydır. sürekli ya tuzlu yiyesim olur ya tatlı.
cidden sıkıldım artık özellikle de mevsimi olmayan meyveleri canım aşırı derecede istiyo.
bunun için doktora gidilir mi? aşermek hormonal bişey mi ve bekar olan hamile olmayan birinde aşermek mümkün mü? yoksa hamilelerde olan bi hormon mu sebep aşermeye buna aşerme denemz mi?
karpuzu nasıl hayal edip özlediğimi anlatamam normal bi can istemesi değil. şuan gene istedi. offffff
neden hatırlattın şimdi geneKarpuz dedin de aklima hamileligim grldi:)
Yaz gunu yeni uyanmisim guzellik uykusundan
canim soguk biseyler cekti actim baktim yarim karpuz dolapta...ki ben meyve sevmem
karpuz dilimlemek hikaye oldugu gibi daldim karpuza yuzum sacim berbathazir evde kimse yok nasil yiyorum ama...sanirim o an ilkel insanlar benden daha kibardi
sarımsaklı sarımsaklıı:) çıtır çıtır:)Midye tavayi yalar yutarim
kalınlaşır gibiyim:/ bide basen bacaktan alıyorm alınca. bide bel. dört doğum yapmış gibi oluyomkiloda bir sıkıntı yoksa devam et can boğazdan gelir
hep böyle isterdi canım bişeyler ama şekerden şüphe ettiğim şeyler de var. teşekkür ederim ilgilinize:)En kisa zamanda dahiliyeye gidip insulin direnci ve şeker tahlili yaptirin.mutlaka bi iki testte cikar ortaya.ona gore ilac kullanirsiniz sorun kalmaz gecmis olsun
ya yok ne hamişi evli bile değilm kendimi bildim bileli oyle agrıyo kdjglfg 21 yaşndaymhahahaahahahahhahHhHaha kız yattığım yerden ne kadar güldürdün benihamiş misin :)
Ben hamileyken bir gun bile aseremedim size ne oluyor
Su duyguyu bir kere bile tadamazsam gozum acik gidecek
Senin gözün bayaa tokmuş kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?