- 30 Aralık 2009
- 23.470
- 93.365
- 1.123
- Konu Sahibi Piremsesim11

Zamımıza koydular

zam değil zaten zamcık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru!zaten asgari ücretlinin çoğu şükrediyor, hatta rahat rahat geçindiklerini söylüyorlar, bir de bu parayla yaşanır ama rahat yaşanmaz diyince sinirleniyorlar... neyse dediğin gibi şimdilik bişey demeyelim.
Haklısın, gerçekten berbat bir buhran ortamının içerisindeyiz.Arkadaşlar Almanya da ayni ülkemize has degil yanı. Eğer bol gelirli bir isiniz yoksa asgari ücret çoğu ülkede benzer malesef.
Doğru!
Avmler tıka basa dolu
En lüks mağazada en ucuz mağazada
Neden ? Çünkü "kredi kartı" gibi bir mucize var ellerinde.
Alıyosun alıyosun cırt cırt karttan gidiyo cebindeki para hala yerinde
Hal böyle oluncada sanki bankalar hayrına veriyormuş gibi "asgari ücretle geçiniyoruz"oluyor.
Kredi kartı borcu yüzünden intihar edenleri söylemiyorum bile![]()
Hayat cok zor malesef, o para anca bir bekara rahat yeter. İnsallah zor durumda kalmazsınız sizde firmadaHaklısın, gerçekten berbat bir buhran ortamının içerisindeyiz.
Çalıştıgım firma suan zor durumda çek günü geliyor bakalım ne edeceğiz.
Tabi ki+1
sadece ek olarak herkesin akıllı telefonu var demek ki ekonomi iyi![]()
Küçülmeye gidecegiz gibi görünüyor maalesef.Hayat cok zor malesef, o para anca bir bekara rahat yeter. İnsallah zor durumda kalmazsınız sizde firmada
Avm dolu cunku suan en sıcak yer ora mıllet gezıyor da alış verış yapıyor mu sankı.he ucuz magazalarda belkıDoğru!
Avmler tıka basa dolu
Hal böyle oluncada sanki bankalar hayrına veriyormuş gibi "asgari ücretle geçiniyoruz"oluyor.
Nesı tehlıkelı kı? hayatın gerçeğiSiyaset konularına yorum yasağı geleli bdv de böyle konular türemeye başladı.
Direkt siyasi değil elbette ama tehlikeli buldum konuyu.
Valla kasaların önü pide kuyruğu gibiAvm dolu cunku suan en sıcak yer ora mıllet gezıyor da alış verış yapıyor mu sankı.he ucuz magazalarda belkı
canım parası olanda var olmaz mı hıc.Ben bır acentada çalısıyorum ınan oyle bır para harcıyorlar kı.ama bu az bır kesımValla kasaların önü pide kuyruğu gibi
Size denk gelmemiş olabilir.
Benim gözlemlediğim bu yönde![]()
Doğru!
Avmler tıka basa dolu
Doğrudur, ancak Türk lirası her geçen gün değer kaybediyor bir de böyle bir gerçek var. Değeri aynı kalsa yine 1300 tl olsun ama maalesef düşüyor. Geçen seneyle kiyaslayinca 1404tl lik asgari ücretin alım gücü 1300tl lik asgari ücretten daha az ne yazık ki.Arkadaşlar Almanya da ayni ülkemize has degil yanı. Eğer bol gelirli bir isiniz yoksa asgari ücret çoğu ülkede benzer malesef.
Doğrudur, ancak Türk lirası her geçen gün değer kaybediyor bir de böyle bir gerçek var. Değeri aynı kalsa yine 1300 tl olsun ama maalesef düşüyor. Geçen seneyle kiyaslayinca 1404tl lik asgari ücretin alım gücü 1300tl lik asgari ücretten daha az ne yazık ki.