asgari ücretli sapık

aycokguzelim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
4
10
1
34
ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.

insanın asabını bozuyorlar.

Ayıp etmişsin, burcunu fln sorsaydın.... Sonra erkekleri ret ettiğimiz için burda konular açıyoruz... Yanlızlıktan dem vuruyoruz.

ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.

kv dene ne oldu?
çocuğada verseydin sevabına keşke..

Kız gel cevap ver ;)
Etrafta da adamım diye gezersiniz
Kadın düşürmek için girmeyeceğiniz kılık yok
Kadınlar kulübüne giren bi erkek bacılıktan öteye gidemez unutma
Pislik yapışkan adi adam

Yeni üyelerdeki hayal gücü kimse de yok da bu konu da babamın beni doğurması gibi olmuş.Hepiniz toplum bilimci olmalıymıssınız

Back
X