asgari ücretli sapık

Kız gel cevap ver ;)
Etrafta da adamım diye gezersiniz
Kadın düşürmek için girmeyeceğiniz kılık yok
Kadınlar kulübüne giren bi erkek bacılıktan öteye gidemez unutma
Pislik yapışkan adi adam
Gelemez muhtemelen komşulara vermekle ( yağ/ börek) mesgul Harun Abi.

valla haklısın terbiyesiz tüüü ona hem asgari ücret alıyor hem size yazıyor utanmaz keşke arkadaşlarınız akıl verseydi parası az olana gitmez diye neyse olmuş bi kere tüü tüüü

ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.

insanın asabını bozuyorlar.

ortunun-sikayetci-oldugu-turbanli_1110648.jpg

ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.

Buram buram sahte hesap olduğun hatta

Konunuz tutulsun diye yalan yanlış şeyler yazdığınız o kadar belli ki buram buram vasatlik kokuyo.

Sen insan ol önce adammışki sana dürüst davranmış acık açık söylemiş herşeyi.terbiyesiz demekki sen iyi insan değil paralı insan peşindesin para biter ama insanlık bitmez senin gibilerin sonu hazin oluyor satın alınmış mal muamelesi görüp eskiyince modası geçince atıyorlar bi köşeye seninde güzelliğin geçici hem neye göre kime göre güzelsin oda bi muamma artık erkekler akıllandı yavrum güzelin değil özelin peşindeler..güzelim diyorsun da kalbin çirkin yakında yüzünede yansır aman dikkatttt Allah ın gücüne gider öyle bi sapık çıkar ki karşına o asgari ücretlilere muhtaç olursun hemcinsimsin kötü olmanı istemem beklentilerin gerçekleşir umarım ama sende bu kötü zihniyet varken zorr zengin bulursan önce beyin al o zenginede geniş bi miğdeee

Aynı şeyi asgari ücretli yapsa sapık diye bağırır bu kız milleti temalı geyiğin hikayeleştirildiği konu bu.Tanıdım.Bir de şey var " Abi mehmet ali erbil genç kız alınca oluyor, biz baksak sapık damgası yiyoruk yeee" geyiği var bunun.

Vay canına arkadaş. Elalem birkaç dakika içinde boşanıyor, yeni talip buluyor, hatta onu da beğenmiyor. Bizde kadınız diye geçiniyoruz işte. 😄
Bence o kadın biz erkeğiz ;)
Ben mesela süleyman 😂😂
Arada adıma benzer ismi söylerler özcan diye ne alakaysa ;)

Tabi sizle olması için ödemesi gereken ücreti asgari maaşla nasıl karşılayacak, hadsiz!
Veresiye mi olur gönül(!) işinde...

Back
X