- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi aycokguzelim
Yalniz nick...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabul etme tabikiiiiiigggggg
Senin gibiler türemesin üremesin süremesin sefasını bu dünyanın![]()
Sen öyle diyince bi kendimden şüphelendim. O kadınsa gerçekten biz erkek olabilirizBence o kadın biz erkeğiz
Ben mesela süleyman
Arada adıma benzer ismi söylerler özcan diye ne alakaysa![]()
Olmaz. O harakiri yaparsa komşularına kim ne verecekVay terbiyesiz edepsiz.
Bence şahsına bi hakaret bu harakiri yapmalısın.
Allah yardımcın olsun zor durumdasınben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
ben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
Ne kadar gönlü bol bir arkadaşımızOlmaz. O harakiri yaparsa komşularına kim ne verecekbknz:bir önceki konu
Bende önem vermem ama masaratisi olmayanda ne bileyimben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
Durup durup ay çok güzelim diyesim geliyor. Durduramıyorum kendimi.Ne kadar gönlü bol bir arkadaşımız
Tabi göz hakkı vermesi lazım herkese![]()
Yani ferrari olsun diyorsunben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
Senin kafadan bende olsa yemin ediyorum ölümsğz olurum valla bakben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
Az önce ewliydin ne ara bekar oldun hadi yavrum hadi naş buralar seni aşarben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.
insanın asabını bozuyorlar.