asgari ücretli sapık

Eyy premses kendini bir b.k sanıyorsun ya gerçekten sadece b.k sun asgari ücretmis :sopa::KK20:

ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.

insanın asabını bozuyorlar.
Troll seni..biraz zeka kırıntısı olaydı şu konularında bari eglenseydik ama yok..biraz daha calista gel oldumu sekerim?

Bu zeka ve kültürle asgari yazabilmen bir mucize. Böyle salakça ekşici tarzı trollükler kimseye inandırıcı gelmez. Hala ergensen git biraz balık ye de zeka düzeyin artsın.

Sapikligin saatine kac lira veriyorlarmis bir sorsaydin. Malum issizlik donemi ogrenelim. :deli:

+Trolicem bugun de cok guzelsin soylemis miydim. :KK50:

ben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
Bir daha düşün bence
Mercedes’in koltukları daha rahat
1 yıldır BMW kullanıyorum ama gel birde bana sor
Kıçımda olmayan kıl döndü yani o kadar diyim sana
Bişey değil onuda lazerle tedavi ettirdim iki dakikada o da 5000 lira tuttu:deli:

ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.

insanın asabını bozuyorlar.
yavrum daha yarım saat önceki konunda evliydin bütün apartmana veriyodun ne ara bekar oldun sen.geçmiş konularını görüyoruz, kaldı ki salak değiliz zaten nickini hatırlıyoruz.bari seri seri devam eden bol ekşınlı bir troll başlık açsaydın biz de beyin fırtınası yapardık biraz.

Back
X