- 26 Şubat 2018
- 59
- 62
- 8
- Konu Sahibi aycokguzelim
Asgari ücretlere muhtaç kal(may)asın ne diyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçim parçalandı cnm yhaa .ss Ne zor bi durumben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
Troll seni..biraz zeka kırıntısı olaydı şu konularında bari eglenseydik ama yok..biraz daha calista gel oldumu sekerim?ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.
insanın asabını bozuyorlar.
Tabi de sen insanmısin o meçhulben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
Bir daha düşün benceben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.
yavrum daha yarım saat önceki konunda evliydin bütün apartmana veriyodun ne ara bekar oldun sen.geçmiş konularını görüyoruz, kaldı ki salak değiliz zaten nickini hatırlıyoruz.bari seri seri devam eden bol ekşınlı bir troll başlık açsaydın biz de beyin fırtınası yapardık biraz.ben genç güzel bi bayanım haliyle bir sürü talibim var. her neyse geçende bi çocuk geldi, arkadaşlarım vasıtasıyla tamam tanışalım dedim. ne işle meşgulsun felan diye sordum oda bana asgari ücretle çalışıyorum demezmi utanmadan!
bende milletin içinde bağırdım, imdaat sapık diye, kafedeki çalışanlar geldi. bende çocuğa adam olda öyle gel dedim.
insanın asabını bozuyorlar.
piiiuuvvv fakir seniiii, ben audi almayana vermem (margarin, makarna falan)ben maddiyata önem vermem, bmw veya mercedes ayrımım yapacak kadar gurursuz değilim. yeterki insan gibi insan olsun.