• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşı dayatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim annem de aynı duruma geldi hanımefendi o zaman bazı şeylerin farkına varmış olsaydım sonradan tedavi listesinden çıkardıkları ilaçları en başta vermezdim anneme içirmezdim evde bakar başından ayrılmazdım ne olursa olsun annem bnm şimdi bir metre yürüyor durup dinleniyor insanlara test tahlil yapmadan sonuçları ne olacak demeden 8*8 3*3 ilaçları verdiler sonra yoğun bakıma muhtaç ettiler bnm annem birde iki kutu içti onların hepsini

Türkiyede hangi ilaclar veriliyordu? Bende Corona gecirdim. Agri kesici/ates düsürücü haric birsey verilmedi

Benim k.peder corona oldu sapasağlam adamın şekeri çıktı, hiçbirşeyi yoktu öncesinde , ben de ilaçların tetiklediğini düşündüm açıkçası 🤷‍♀️
Esimi ne tetikledi peki 🤔 adamın hiç öyle bir sorunu yoktu insüline başladı dr hastaneye yatirmak istedi 1 hafta en az o kadar yüksek şeker cıktı harbiden bu coronayı çok hafife alıyor herkes benim unutkanlıgim kaldı neden oldu çunkü biz ilaç kullanmadikta :işsiz:

Normalde zorunlu değil ama zorunlu yapmak için herkese elinden geleni yapıyor malesef.

Bilmiyoruz ki sonuçta yeni bir teknoloji 🤷 bunu da sağlık bakanı dedi mRNA ilk defa kullanılıyor
İddialı bir şey yazıyorsun. İnsanlar yalanlayınca bilmiyorum diyosun. Bilmediğinin hepimiz farkındayız zaten. Bilmiyorsan insanları yanıltmaya çalışma. İnsanların aşı olmaması için verdiğin bu azmi bilim insanları aşıyı bulmak için vermemiştir

Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz
Sizin yakınınız nefessiz kalarak öldü mü???? Canınız kanınız göz göre göre gitti mi!
Bu virüs yüzünden yaşanan ölümleri küçümsemeyi bırakın artık çünkü kanıma dokunuyor!

Siz aşıları cok yanlış anlamışsınız yalnız
Aşı, vücuda mikrop verip bağışıklığı o virüse karşı dayanıklı hale getirmektir.

Çocuklar aşıdan sonra niçin ateşlenir? Çünkü bünye onunla savaşır ve kabullenir o mikrobu.

Ası olan tabi ki hasta olur saçmalamayın!
Ama sonucları ağır olmaz.
Eski zamanlarda aşılar olmadığında çocuklar en basit hastalıklardan ölüyordu.
O basit hastalıklar suan da var tabıı ki , ama bünyeler alışkın olduğu için bağışıklık ciddiye almıyor
Sonuçları ağır olmaz mı ? Ülkemizde asie formu doldurulmuyor ki tabi ağır sonuçlardan haberimiz olmaz. Hiçbir ilaç, aşı yan etkisiz değildir.
Link bırakıyorum. Vaktiniz varsa inceleyin Lütfen.

İlaç kullanmayan arkadaşımda tansiyon problemi kaldı. sürekli tansiyonu düşüyor koronadan sonra 🤷‍♀️
Ya herkes bişey söylüyor, ama benim k.peder çok kötü oldu , şimdi iyi ama ha bire şekeri çıkıyor, belki de corona sebep oldu, tüm dengesi bozulmuş durumda kan değerleri bile tavan yapmış

Bunları ben uydurmadım cdc açıklaması bunlar 🤷

Doğru ama eksik bilgi paylaşıyorsunuz.
Bu da propaganda oluyor
Tamamını paylaşın
Mesela covid yüzünden kalp rahatsızlığı geçirenlerin aşı yüzünden geçirenlerden kat kat daha fazla olduğunu da ekleyin mesajınıza
Diğer türlüsü bilginin işimize gelen taraflarınu almak oluyor

İddialı bir şey yazıyorsun. İnsanlar yalanlayınca bilmiyorum diyosun. Bilmediğinin hepimiz farkındayız zaten. Bilmiyorsan insanları yanıltmaya çalışma. İnsanların aşı olmaması için verdiğin bu azmi bilim insanları aşıyı bulmak için vermemiştir
Sizin aşıyı savunduğunuz azmi de aşı üreticisi kendi aşısını savunmak için vermiyor maalesef karşılıklı bu işler

Kendisi eşimin coronadan sonra şeker hastalıgına yakalanmasını kullandıgı corona ilaclarından sandı :KK53: ama biz hiç ilaç kullanmadan atlattik coronayı adam şeker hastası oldu bir iki ay sonra :işsiz:
Çünkü virüs vücuda hasar veriyor ama anlamıyorlar.Bende de yüksek tansiyonu bıraktı hatıra olarak😑

Sonuçları ağır olmaz mı ? Ülkemizde asie formu doldurulmuyor ki tabi ağır sonuçlardan haberimiz olmaz. Hiçbir ilaç, aşı yan etkisiz değildir.
Link bırakıyorum. Vaktiniz varsa inceleyin Lütfen.

En basit ağrı kesicinin bile yan etkisi var arkadaşım.

Doğru ama eksik bilgi paylaşıyorsunuz.
Bu da propaganda oluyor
Tamamını paylaşın
Mesela covid yüzünden kalp rahatsızlığı geçirenlerin aşı yüzünden geçirenlerden kat kat daha fazla olduğunu da ekleyin mesajınıza
Diğer türlüsü bilginin işimize gelen taraflarınu almak oluyor
Valla hepsini araştırıyorum ama bizim ülkemizde hiç bir veri yok hepsi cdc den İngiltere'den Fransa'dan Rusya'dan hoş bizim ülkemizde ne açık açığa açıklanmış ki bu açıklansın sizde haklısınız

Arkadaş şunu da anlamıyorum. Sosyal medyada aşı karşıtları propaganda yaparken diyorlarki, şu şu doktoru dinlemeni öneririm.
Şu profesör şöyle dedi şunu araştır böyle dedi.
Eyvallah bakayım o doktorlara da, peki o doktorlara neden güveneyim? Madem güvensizim herşeye. O doktorlar kim ki onlara güveneyim.
Bence herkes inanmak istediğine inanıyor.
Şu bu hikaye
Herkes uzman olmuş.
Ararştır zararlarını göreceksin diyorlar. Yahu ben araştırsam ne olur. Tıbbın, bilimin hangi dalında uzmanım da beni araştırmalarım tatmin etsin. Neyden ne kadar anlarım yani.
Ben bilim insanı değilim.
Bana verilen akıl ölçütünde, aldığım eğitim ölçütünde araştırdım okey.
Ve ben bilim insanları aşı bulduğu için aşı olacağım. Devletim ol dediği için aşı olacağım.
Ya Allah bismillah dedim nitekim bu sabah ilk doz aşımı oldum.
Bu hastalıktan bu kadar korkmayın diyenler. Siz biliyor musunuz bu virüs vucuda girdikten 5 sene sonra ne olacağını? Bilmiyoruz değil mi?
Yarın ne olacağını bilmediğimiz bir hayattır dünya hayatı. Ve bu salgın herşeyi etkiledi tüketti. Ben hayatın normale dönmesini istiyorum.
Yetti gayrı bu cahil yorumlar.

Benim k.peder corona oldu sapasağlam adamın şekeri çıktı, hiçbirşeyi yoktu öncesinde , ben de ilaçların tetiklediğini düşündüm açıkçası 🤷‍♀️
Virüsün kendisi maalesef endokrin sistemi etkiliyor bakın ilaç kullanmadım, çoğu kişiye göre hafif geçirdim ve sapasağlam ben hipotiroid oldum.

Eklentiler

• 16245287162133943740532419739436.webp
    16245287162133943740532419739436.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 61
Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz

Size göre 50 bin sadece bir sayı
O 50 bin içerisinde çocuğunuz var mı? Anneniz babanız teyzeniz vs?

Ya herkes bişey söylüyor, ama benim k.peder çok kötü oldu , şimdi iyi ama ha bire şekeri çıkıyor, belki de corona sebep oldu, tüm dengesi bozulmuş durumda kan değerleri bile tavan yapmış
Tamam işte bunu zaten corona yapiyor diyoruz ilaca gerek yok dr lar corona gecirenlerin kan sulandirici içmesini tavsiye ediyordu çunkü kanı pıhtılastıriyor damarları burusturup kalp krizine neden oluyordu

Covid e yakalandıktan sonra kalıcı göğüs ve sırt ağrısı yaşayan bir arkadaş var. Şimdi bu kişi asi olmadı ama "ne idugu belirsiz bir virüs" onda bu etkiye yol açtı. Belki ileride daha beter olacak? Belki kalp hastalığına yol açacak. Asi olunca ilerde kötü olma ihtimali var ama virüse yakalanınca yok mu🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X