Aşı- iyice delirdim, kafayı yiyorum

aaa bir tek bana mı kızdınız yani?arkadaşlar tek bana kızmış valla ailemde mikrobiyoloji dr undan tutun her branştan dr var.ben onlara inanırım.nette ki komplo teorisyenlerine değil.çok eski yıllarda da aynı tür insanlar dünyanın öküzün boynuzları üzerinde durduğuna inanıyorlardı malum.bilim bilim bilim diyorum ben.

Size ve çip mip diye dalga geçen kişiye.
Sağlık dalga geçilecek bir konu değil.

hangi tıp fakültesinden mezunsunuz acaba?

pskolojik diyenler hangi bilimsel kaynaga bakarak diyorlar cok merak ediyorum
asilarin henuz yan etkileri belli bile degildi insanlar uzerinde denendi asi olurken imzalanan formlar uzerinde hepsi yaziyor zaten
farkli insanlar uzerinde farkli tepkimeler olmasi da gayet dogal ve bilimsel nitelikte
babamda asi olduktan sonra vucudunda dokuntuler kasintilar olustu bir cok insanda daha ayni etkiler goruldu
bir ilac icerken yan etkilerini okumuyor musununuz bu asi kutsal sivi mi da hic bir yan etkisi yok körü körüne savunmussunuz sanki asinin pazarlama koordinatorlugu buraya atanmis

dalga nerede geçtim?her türlü sağlıksız şeye maruz kalıyoruz dedim.pc ler mikrodalgalar cep telefonları kullandığımız sentetik kıyafet ayakkabılar oyuncaklar fast foodlar çoğumuzun yaptırdığı dolgular botokslar saç boyaları brezilya keratini vs. yani aşıya gelene kadar neler var neler demek istedim.

İnternette her okuduğunuza inanmayın. Bilime inanın hanımefendi.
Google dan iyi bilim dalı var mı? Okuyoz bilinçleniyoz daha ne olsun.
Her belirti kanser her ot böbrek,mide,akciğer,karaciğer temizleyici bla bla.
Aşı karşıtı aşı meraklısı degilim kovit oldugum günden beri geçmeyen baş ağrım var galiba cip kafama denk geldi

Ama ben sizin dalga geçtiğinizi düşüneceğim artık. Aşıdan önce aşırı sağlıklı bir insandım yazmışsınız. Ama aşıdan önce hastalıklarınızla ilgili açtığınız milyon tane konu var. Hatta bir tanesi şu an yakındığınız dertlerden biriyle aynı. Konular silinmiyor haberiniz olsun. Amacınız ne tam olarak?

Hıı evet, bir jiletle vücudun bazı yerlerinde kesikler açıp travmalar oluşturmak her derde deva zaten.
Bilime karşı hacamat.

Aşıdan sonra başıma şu geldi bu geldi diyenler sorunun aşı kaynaklı olduğunu ve aşı olmasaydı bu problemi yaşamayacağını hangi bilimsel dayanağa göre söylüyor?

Üstelik konu sahibi doktora gitmiş, kalbine, ciğerlerine bakılmış hiçbir şey çıkmamış. Doktorlar hasta değilsin diyor. Yani daha ne gerekiyor sizleri ikna etmek için?

Çünkü tv de internette okadar algı operasyonları yapıldı ki aşı olmayanlar bile bu belirtileri yaşadığını söyleyip yazar oldu çünkü insanları önce korku ile hasta ettiler sonra kenara çekildiler
Evet ilaçlar,aşılar bitkisel otlar her insanda farklı belirtiler veriyor

aynen öyle.mesela çok ağrı kesici kullandığım için bir hastalığım sebebiyle artık bana fazla etki etmiyor.yani başka insanın ağrısını şıp diye kesecek doz ben de hiç etki yapmıyor.ilaçlar iğneler hatta bunları geçeyim yiyeceklerin etkisi bile kişiden kişiye değişiyor.kimi kozmetik krem kadın da mucizeler yaratırken kiminde tam tersi alerji yapıyor.herşeyin suçlusu neden aşılar olsun?kimi ameliyatı kaldıramıyor vefat ediyor kimi aynı ameliyat sonrası 10 günde iyileşiyor.vefat eden var diye ameliyat olmuyor muyuz? hayır oluyoruz değil mi?

Valla psikolojik diyenleri anlamıyorum. Şimdi şöyle bir durum olsa anlarım. Mesela aşı ile bir şikayet okumuşumdur veya onlarca. O şekilde yaptırıpta sonrasında bu şikayetlerim başlasa etkilendim, psikolojik olabilir diyebilirdim.

Yaşım 40 a dayanmış bu zamana kadar neden psikolojik böyle olmamışım? Tamam psikolojiyide kabul edeyim ama, her ne olduysa aşıdan sonra olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Hıı evet, bir jiletle vücudun bazı yerlerinde kesikler açıp travmalar oluşturmak her derde deva zaten.
Bilime karşı hacamat.
Hacamat sizin düşündüğünüz gb birşey degil.
Tamamlayıcı tıp olarak y.dışında Çin Amerika gb ülkelerde hastane ortamında uygulanan tedavi seçeneği.
Evet tek başına tedavi etmiyor ama vücuda etkisi kanıtlanmış

konu sahibiyle ilgili hastaligini nereden bilebilirim ama yeni bulunan bir aşıya bu kadar güven gereksiz fazla ustteki yorumlarda da belirtilmis kalbe olan etkisi asinin yan etkileri arasina alindi diye
ayrica tabiki bana asidan sonra soyle oldu boyle oldu diyenleri dinleyecegiz bunlarda bilimsel istatistik turkiyede alinmiyor ama avrupa ve ingilterede asidan sonra olan her degisiklik kayit altina aliniyor ilac prospektuslerinde olan bilgiler nasil toplanicak oyle olmasa
bu asi 20 yillik 50 yillik bir asi degil etkileri tam bilinmeyen 1 2 yillik bir asi oyle olmasa her asi olana form imzalatmazlardi degil mi

form ameliyat öncesi de imzalatılıyor.hatta ultrasondan önce de imzalatılıyor kolonoskopi öncesi bile bana imzalatıldı.yeni çıkmadı yani bilesiniz.

Ben aşı karşıtı değilim. Çocuklarıma tüm aşılarını eksiksiz yaptırdım, yaptırmayanlara da çok kızıyorum. Ama korona aşılarına güvenmiyorum. Bunu sezgisel söylemiyorum. Ha komplo teorilerine de inanmıyorum tabi ama bir senede bulunan aşıya güvenmiyorum.

Pandemide 1 sene sahada aktif çalıştım. Bir sürü ilaçlar aşılar vs. Ama bunlar saha çalışması yapılıp güvenilirliği ispatlanmadan direk kullanılmaya başlandı. Yani bir nevi direk halka uygulanarak saha çalışması yapılmış oldu.

Şu an korona aşılarının özellikle kalp başta olmak üzere yan etkileri üzerine çalışmalar mevcut. Ancak konu sahibi sizdeki durumun ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum. Tamam aşının yan etkisini görülmüş olabilir sizde ama oluşturduğu etki psikolojik olarak sizi fazlasıyla rahatsız etmiş. Ciddi bir şey olsaydı doktorlar söylerdi zaten.

oyleyse asi olduktan sonra sizde olmayan bir tepkime baskasinda olustuysa bununla dalga gecmek gerekmez degil mi
yuzde yuz guvenilir oldugunun kaniti ne yani nasil bu kadar eminsiniz

Ben aynı düşünmüyorum. Kirli kanı alıyoruz bilmem ne diyorlar da, kirli kanı alabilmeniz için bizzat kalbi travmatize etmeniz gerekir. Bunun da sonu zaten ölümdür.
O yüzden modern tıp dışında kesin çözümler sunabilecek bir tedavi yönteminin olduğunu düşünmüyorum.
Ha şu var, aktarlara çok sık giderim. Ara sıra baş gösteren uykusuzluğuma rezene iyi geliyor, kronik sistitime kiraz sapı, mısır püskülü iyi geliyor. Ama uykusuzluğum ileri derecede olsa çay may işe yaramaz. İdrar yollarımdaki iltihaplanma bazen aşırı azıtıyor mesela, bu durumda çay da bir şeye yaramıyor. Tıpış tıpış doktoruma gidiyorum, antibiyotik yazıyor. Dediğim gibi çok bir yaraya derman olmuyor, ama bazı ufak can sıkıcı şeylere aktar ürünleri iyi geliyor. Ama bir tedavi mi derseniz, hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…