- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bu cümle garip değil mi? Tetkiklerde bir şey bulunamadıysa psikolojik olabilir deseniz tamam da diğer türlü fizyolojik olsa çıkmaz mıydı?Eğer yapılan tetkiklerde bir şey bulunamadıysa aşı sebebiyle olmuş olabilir
aaa bir tek bana mı kızdınız yani?arkadaşlar tek bana kızmışİnsanlara kızmıyorum, derdimi anlatırken gelip bana “sigara iç zararlı ye ama aşıdan” yazan kişiye kızdım sadece. Çünkü bunların hiçbirini yapmıyorum ve bu aşıdan önce aşırı sağlıklı bi insandım. İnşallah ben kafayı yemişimdir de ondandır bu semptomlar ne diyeyim.
aaa bir tek bana mı kızdınız yani?arkadaşlar tek bana kızmışvalla ailemde mikrobiyoloji dr undan tutun her branştan dr var.ben onlara inanırım.nette ki komplo teorisyenlerine değil.çok eski yıllarda da aynı tür insanlar dünyanın öküzün boynuzları üzerinde durduğuna inanıyorlardı malum.bilim bilim bilim diyorum ben.
hangi tıp fakültesinden mezunsunuz acaba?Canım bende aşı karşıtiyim. Sorumluluk alınmayan her ilaca ve aşıya karşıyım. Bu canı Allah emanet etti ve aklım ile düşününce bana mantıklı gelmedi. Sana tavsiyem hacamat olman .twiterda takip ettiğim bir doktor vardı. Aşıların verdiği zararları en çok hacamat azaltıyor diye . Sizinki ayrica psikolojik de olmuş . Hacamat ile rahatlarsinuz hem psikoljik hem fizyolojik
dalga nerede geçtim?her türlü sağlıksız şeye maruz kalıyoruz dedim.pc ler mikrodalgalar cep telefonları kullandığımız sentetik kıyafet ayakkabılar oyuncaklar fast foodlar çoğumuzun yaptırdığı dolgular botokslar saç boyaları brezilya keratini vs. yani aşıya gelene kadar neler var neler demek istedim.Size ve çip mip diye dalga geçen kişiye.
Sağlık dalga geçilecek bir konu değil.
Google dan iyi bilim dalı var mı? Okuyoz bilinçleniyoz daha ne olsun.İnternette her okuduğunuza inanmayın. Bilime inanın hanımefendi.
Ama ben sizin dalga geçtiğinizi düşüneceğim artık. Aşıdan önce aşırı sağlıklı bir insandım yazmışsınız. Ama aşıdan önce hastalıklarınızla ilgili açtığınız milyon tane konu var. Hatta bir tanesi şu an yakındığınız dertlerden biriyle aynı. Konular silinmiyor haberiniz olsun. Amacınız ne tam olarak?Size ve çip mip diye dalga geçen kişiye.
Sağlık dalga geçilecek bir konu değil.
aaa yan etki mi olurmus aşida yahu aşı bu zemzem mubarekPsikolojik olduğunu düşünüyorum 3 doz olan ben 4. olmucam tabiki son 1 senedir aşı olmuyorum ama ilk yan etki oldu normal olarak bence sizinki psikolojik olabilir
Hıı evet, bir jiletle vücudun bazı yerlerinde kesikler açıp travmalar oluşturmak her derde deva zaten.Canım bende aşı karşıtiyim. Sorumluluk alınmayan her ilaca ve aşıya karşıyım. Bu canı Allah emanet etti ve aklım ile düşününce bana mantıklı gelmedi. Sana tavsiyem hacamat olman .twiterda takip ettiğim bir doktor vardı. Aşıların verdiği zararları en çok hacamat azaltıyor diye . Sizinki ayrica psikolojik de olmuş . Hacamat ile rahatlarsinuz hem psikoljik hem fizyolojik
Aşıdan sonra başıma şu geldi bu geldi diyenler sorunun aşı kaynaklı olduğunu ve aşı olmasaydı bu problemi yaşamayacağını hangi bilimsel dayanağa göre söylüyor?pskolojik diyenler hangi bilimsel kaynaga bakarak diyorlar cok merak ediyorum
asilarin henuz yan etkileri belli bile degildi insanlar uzerinde denendi asi olurken imzalanan formlar uzerinde hepsi yaziyor zaten
farkli insanlar uzerinde farkli tepkimeler olmasi da gayet dogal ve bilimsel nitelikte
babamda asi olduktan sonra vucudunda dokuntuler kasintilar olustu bir cok insanda daha ayni etkiler goruldu
bir ilac icerken yan etkilerini okumuyor musununuz bu asi kutsal sivi mi da hic bir yan etkisi yok körü körüne savunmussunuz sanki asinin pazarlama koordinatorlugu buraya atanmis
Çünkü tv de internette okadar algı operasyonları yapıldı ki aşı olmayanlar bile bu belirtileri yaşadığını söyleyip yazar oldu çünkü insanları önce korku ile hasta ettiler sonra kenara çekildilerpskolojik diyenler hangi bilimsel kaynaga bakarak diyorlar cok merak ediyorum
asilarin henuz yan etkileri belli bile degildi insanlar uzerinde denendi asi olurken imzalanan formlar uzerinde hepsi yaziyor zaten
farkli insanlar uzerinde farkli tepkimeler olmasi da gayet dogal ve bilimsel nitelikte
babamda asi olduktan sonra vucudunda dokuntuler kasintilar olustu bir cok insanda daha ayni etkiler goruldu
bir ilac icerken yan etkilerini okumuyor musununuz bu asi kutsal sivi mi da hic bir yan etkisi yok körü körüne savunmussunuz sanki asinin pazarlama koordinatorlugu buraya atanmis
aynen öyle.mesela çok ağrı kesici kullandığım için bir hastalığım sebebiyle artık bana fazla etki etmiyor.yani başka insanın ağrısını şıp diye kesecek doz ben de hiç etki yapmıyor.ilaçlar iğneler hatta bunları geçeyim yiyeceklerin etkisi bile kişiden kişiye değişiyor.kimi kozmetik krem kadın da mucizeler yaratırken kiminde tam tersi alerji yapıyor.herşeyin suçlusu neden aşılar olsun?kimi ameliyatı kaldıramıyor vefat ediyor kimi aynı ameliyat sonrası 10 günde iyileşiyor.vefat eden var diye ameliyat olmuyor muyuz? hayır oluyoruz değil mi?Çünkü tv de internette okadar algı operasyonları yapıldı ki aşı olmayanlar bile bu belirtileri yaşadığını söyleyip yazar oldu çünkü insanları önce korku ile hasta ettiler sonra kenara çekildiler
Evet ilaçlar,aşılar bitkisel otlar her insanda farklı belirtiler veriyor
Valla psikolojik diyenleri anlamıyorum. Şimdi şöyle bir durum olsa anlarım. Mesela aşı ile bir şikayet okumuşumdur veya onlarca. O şekilde yaptırıpta sonrasında bu şikayetlerim başlasa etkilendim, psikolojik olabilir diyebilirdim.Sonrasında geçti mi bu şikayetleriniz? Bir şey kullandınız mı kan sulandırıcı gibi?
Bana da panik atak olabilir diyor herkes ama gün boyu süren nefes darlığı nasıl panik atak olabilir ki. Keşke olsa hiç değilse tedavisi belli
Bu arada regli geciktirdiğini çok kişiden duydum…
Hacamat sizin düşündüğünüz gb birşey degil.Hıı evet, bir jiletle vücudun bazı yerlerinde kesikler açıp travmalar oluşturmak her derde deva zaten.
Bilime karşı hacamat.
konu sahibiyle ilgili hastaligini nereden bilebilirim ama yeni bulunan bir aşıya bu kadar güven gereksiz fazla ustteki yorumlarda da belirtilmis kalbe olan etkisi asinin yan etkileri arasina alindi diyeAşıdan sonra başıma şu geldi bu geldi diyenler sorunun aşı kaynaklı olduğunu ve aşı olmasaydı bu problemi yaşamayacağını hangi bilimsel dayanağa göre söylüyor?
Üstelik konu sahibi doktora gitmiş, kalbine, ciğerlerine bakılmış hiçbir şey çıkmamış. Doktorlar hasta değilsin diyor. Yani daha ne gerekiyor sizleri ikna etmek için?
form ameliyat öncesi de imzalatılıyor.hatta ultrasondan önce de imzalatılıyor kolonoskopi öncesi bile bana imzalatıldı.yeni çıkmadı yani bilesiniz.konu sahibiyle ilgili hastaligini nereden bilebilirim ama yeni bulunan bir aşıya bu kadar güven gereksiz fazla ustteki yorumlarda da belirtilmis kalbe olan etkisi asinin yan etkileri arasina alindi diye
ayrica tabiki bana asidan sonra soyle oldu boyle oldu diyenleri dinleyecegiz bunlarda bilimsel istatistik turkiyede alinmiyor ama avrupa ve ingilterede asidan sonra olan her degisiklik kayit altina aliniyor ilac prospektuslerinde olan bilgiler nasil toplanicak oyle olmasa
bu asi 20 yillik 50 yillik bir asi degil etkileri tam bilinmeyen 1 2 yillik bir asi oyle olmasa her asi olana form imzalatmazlardi degil mi
oyleyse asi olduktan sonra sizde olmayan bir tepkime baskasinda olustuysa bununla dalga gecmek gerekmez degil miaynen öyle.mesela çok ağrı kesici kullandığım için bir hastalığım sebebiyle artık bana fazla etki etmiyor.yani başka insanın ağrısını şıp diye kesecek doz ben de hiç etki yapmıyor.ilaçlar iğneler hatta bunları geçeyim yiyeceklerin etkisi bile kişiden kişiye değişiyor.kimi kozmetik krem kadın da mucizeler yaratırken kiminde tam tersi alerji yapıyor.herşeyin suçlusu neden aşılar olsun?kimi ameliyatı kaldıramıyor vefat ediyor kimi aynı ameliyat sonrası 10 günde iyileşiyor.vefat eden var diye ameliyat olmuyor muyuz? hayır oluyoruz değil mi?
Ben aynı düşünmüyorum. Kirli kanı alıyoruz bilmem ne diyorlar da, kirli kanı alabilmeniz için bizzat kalbi travmatize etmeniz gerekir. Bunun da sonu zaten ölümdür.Hacamat sizin düşündüğünüz gb birşey degil.
Tamamlayıcı tıp olarak y.dışında Çin Amerika gb ülkelerde hastane ortamında uygulanan tedavi seçeneği.
Evet tek başına tedavi etmiyor ama vücuda etkisi kanıtlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?